Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Finnan kehittäminen Erkki Tolonen 19.11.2015.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Finnan kehittäminen Erkki Tolonen 19.11.2015."— Esityksen transkriptio:

1 Finnan kehittäminen Erkki Tolonen

2 Finnan “ketterä” kehitys
Finnasta julkaistaan uusi kehitysversio kolmen viikon välein! Testattavissa testi-puolella (to-ti) Työstetään niitä asioita, joita nk. backlogista on priorisoitu tehtäväksi Priorisointia tehdään kolmen viikon välein ja siinä otetaan huomioon kuluvan vuoden tekninen roadmap sekä mukana olevien ja mukaan tulevien organisaatioiden esiin nostamat tärkeät asiat.

3 Kehityksessä priorisoitujen asioiden lisäksi
Ratkotaan bugeja Ratkotaan muita kiireellisiä asioita, jotka vaativat välitöntä reagoimista. Työpaketeissa ratkotaan asioita, joita työstetään teknisen kehityksen ulkopuolella Työpaketit: mm. tiedotukseen, mukaantuloon, konsortiotyöskentelyyn, asiakashallintaan, kansalliseen näkymään, käytettävyyteen, näkymien hallintaan, ylläpitoon, tuen organisointiin jne. liittyviä asioita.

4 Finnan kehityksen seuraaminen
Finnan wikissä oma alue kehityksen seuraamiselle: Kalenterissa tulevien sprinttien aikataulut: Lähetämme sprintin jälkeen tilannekatsauksen sähköpostilla Demo-tilaisuus etäyhteydellä julkaisun jälkeisenä perjantaina: Backlog on avoin ja sitä voi seurata: Ohjelmakoodi on avointa:

5 Kehitykseen vaikuttaminen
Sektorikohtaiset finna-tapaamiset 4 kertaa vuodessa: Arkistot, YO-kirjastot, AMK-kirjastot ja yleiset kirjastot ja museot Keskustellaan mm. viimeksi kehitetyistä asioista, mitä on suunnitteilla ja seurataan aineistojen tuonnin ja näkymien tekemisen edistymistä Käytettävyystyöryhmä ja muut mahd. työryhmät Työpajat Konsortioryhmä, jossa edustettuna jokainen sektori.

6 Lisätietoa Kiwi-wikistämme: https://www.kiwi.fi/display/finna/Etusivu
Finna-palvelun sähköpostiosoite:


Lataa ppt "Finnan kehittäminen Erkki Tolonen 19.11.2015."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google