Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tiimijaksolla Turun Lyseon lukiossa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tiimijaksolla Turun Lyseon lukiossa"— Esityksen transkriptio:

1 Tiimijaksolla Turun Lyseon lukiossa
Seitsemän viikon tiimioppimiskokeilu

2

3 Lukion opetussuunnitelman perusteet 2015:
Opetussuunnitelman perusteiden lähtökohtana ovat seuraavat toimintakulttuurin kehittämistä ohjaavat teemat. Oppiva yhteisö Oppilaitos on oppiva yhteisö, joka edistää kaikkien jäsentensä oppimista ja haastaa tavoitteelliseen työskentelyyn. - - Yhteisöllistä ja yksilöllistä oppimista vahvistavia käytäntöjä kehitetään suunnitelmallisesti. - - Toiminta - - vahvistaa opiskelijoiden omaa toimijuutta, kehitystä ja oppimista. - - Opiskelijoita ohjataan toimimaan myös verkostoituneessa ja globalisoituneessa maailmassa.

4

5 Tiimijaksolla opiskellaan
Tieto- ja viestintätekniikka lukio-opiskelussa (0,5 kurssia)   Opiskelutaidot ja –tekniikka (0,5 kurssia)   Musiikin kurssi 1 (Musiikki ja minä) Äidinkielen ja kirjallisuuden kurssi 2 (Kieli, kulttuuri ja identiteetti) Englannin kurssi 2 (Ihminen verkostoissa)  Teemaopinnot (Suomi 100)  = viisi kurssia (Lisäksi liikunta ja pitkä matematiikka) Teemaopinnot ovat eri tiedonaloja yhdistäviä opintoja. Ne eheyttävät opetusta ja kehittävät opiskelijoiden taitoja hahmottaa ja ymmärtää yksittäistä oppiainetta laajempia kokonaisuuksia.

6 Periaatteita Kokonaisvaltainen opiskelu – ei palkkien mukaista lukujärjestystä Opiskelu tapahtuu kiinteissä tiimeissä Tiimit muodostetaan ns. Belbinin tiimiroolitestin ja opettajien kokemuksen perusteella; tavoitteena on toimiva tiimi, ei kaveriporukka Yksilö-, tiimi- ja viikkotehtäviä

7 https://drive. google. com/file/d/0B47DhZ__8lHXckU4OEpEWkhKems/view


Lataa ppt "Tiimijaksolla Turun Lyseon lukiossa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google