Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KAMERAKYNÄ JA ISMO KIESILÄINEN

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KAMERAKYNÄ JA ISMO KIESILÄINEN"— Esityksen transkriptio:

1

2 KAMERAKYNÄ JA ISMO KIESILÄINEN

3 Kerro millaisia asioita huomioit kuvatessasi still-kuvaa?

4 KUVAUSTEHTÄVÄ 1 Käy kuvaamassa jokin kohde lähiympäristöstä missä teemana on työturvallisuus. Ota yksi kuva jossa jotakin on oikein. Näytä parille- pari kertoo mitä näkee. Vaihdetaan pareja.

5 Kerro millaisia asioita huomioit kuvatessasi video-kuvaa?

6 KUVAUSTEHTÄVÄ 2 Käy videokuvaamassa parin kanssa jokin tekeminen lähiympäristössä tiukalla rajauksella niin ettei henkilöä välttämättä näy. Näytetään parille- kerrotaan mitä nähdään. Vaihdetaan pareja.

7 Kirjoittakaa lause muistiin paperille.
Harjoitustehtävä Kuvaus: Keksikää yksinkertaista tapahtumaa kuvaileva lause, jonka rakenne on adjektiivi + substantiivi + verbi. Esimerkiksi: "Terävä neula pistää Kuvatkaa tapahtuma yhdellä otoksella niin, että katsoja ymmärtää lauseen katsomalla kuvaa. Videossa ei ole puhetta tai kirjoitusta. Kirjoittakaa lause muistiin paperille. Katselu: Katsojat tulkitsevat näkemänsä tilanteen lauseeksi, jonka rakenne on adjektiivi + substantiivi + verbi. Menikö oikein? Voitte auttaa, jos arvaus on lähellä.

8 SANELUTYÖKALUT Etsi mobiililaitteestasi sanelutyökalu ja pohdi pienryhnässä kuinka sitä voisi hyödyntää työssäoppijan perehdyttämisessä.

9 Esimerkkejä Via ThingLink
Orientaatio autokilta originaliin: Soteala pelillisyys Henricus Digimessut kevät 2016 Laivasähkö - Eloa - hanke Autoala pesuhalli

10 EEVA-LIISA JA KAUNIALAN SAIRAALA

11 PETRAN ESIMERKIT H5p

12 POHDINTAA JA PALAUTE


Lataa ppt "KAMERAKYNÄ JA ISMO KIESILÄINEN"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google