Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Maailma nyt.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Maailma nyt."— Esityksen transkriptio:

1 Maailma nyt

2 Mitä maailmalla tapahtuu
Terrorismi Ranskalla uusi presidentti Mauno Koiviston kuolema

3 Ketkä vaikuttavat maailmalla?
Korea, ydinaseet? Donald Trump, Angela Merkel, Vladimir Putin, suurvallan johtajia, joilla on iso vaikutus maailman tapahtumiin.

4 Mikä maailmassa on hyvää/pahaa tällä hetkellä?
Hyvä asia on, että ihmiset ovet koko ajan suvaitsevaisempia ja tasa- arvo asiat edistyvät. Huono asia taas on se, että terrorismi on kasvussa.

5 Kulttuuri Maailmanlaajuisesti merkittäviä muusikoita/yhtyeitä ovat esimerkiksi Metallica, Justin Bieber. Urheilussa vaikuttavat Cristiano Ronaldo (jalkapallo), David Beckham (jalkapallo). Maailman muotiin vaikuttajia ovat esimerkiksi Tommy Hilfiger ja Guess.

6 3 uutista Aamulehti : ”Mitä Trumpin paljastuksista voi seurata?” Mielestäni Trump ei ole luotettava presidentti. Hänen sanomisensa ovat nostattaneet jo monta kohua. Aamulehti : ”Suhtautuminen ”Bibin” ikään kertoo naisvihasta.” Mielestäni on väärin, että Ranskan uuteen presidenttiin liittyvä uutisointi tuntuu keskittyvän hänen vaimonsa ikään. Helsingin sanomat : ”Michael Schumacherin perhettä kiristettiin ja uhattiin lasten tappamisella – kiristäjä jäi kiinni lapsellisen virheen vuoksi. ” Viisasta toimintaa...


Lataa ppt "Maailma nyt."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google