Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Haluamme olla merkittävä jalkapalloseura Helsingissä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Haluamme olla merkittävä jalkapalloseura Helsingissä"— Esityksen transkriptio:

1 Haluamme olla merkittävä jalkapalloseura Helsingissä
LPS VISIO 2020 Haluamme olla merkittävä jalkapalloseura Helsingissä LPS TAVOITTEET 2020 - Meillä on toimiva valmennuslinjaus ja tunnistettava pelitapa - Joukkueet joka ikäluokassa ja 11v11 joukkueita kaksi / ikäluokka - Olosuhteet suhteessa pelaajamäärään ja tarpeeseen kunnossa - Jalkapallokulttuurin ylläpitäminen ja kehittäminen - Naisten edustusjoukkue ja tyttöjen B 1 div. Joukkue STRATEGIAPÄIVÄ 2016 Missä meidän tulee onnistua seuraavan kahden vuoden aikana ? STRATEGIAPÄIVÄ 2016 Minkälaisella johtamisella varmistamme yhdistyksen unelman toteutumisen? Mikä on minun vastuuni unelman toteuttamisessa? NYKYTILA Vastuullinen yhteisöllisyys Avoimuus Tavoitteellisuus Tarjoamme laadukkaita jalkapalloelämyksiä omalla vihreällä saarellamme. Toiminta-ajatus ja arvot ovat se kivijalka, jolta yhdistys ponnistaa kohti haluamaansa tulevaisuutta.

2 Mitä arvot meille tarkoittavat?
Vastuullinen yhteisöllisyys Avoimuus Jalkapalloa kaikille, seura kaikille. Helppo ottaa yhteyttä ja helppo tulla mukaan toimintaan. Kokeilumahdollisuus ennen toimintaan sitoutumista. Pyrimme tarjoamaan jalkapallotoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Avoin tiedotus kaikille jäsenille ja saarelaisille. Hyvät ja ajantasaiset kotisivut. Saaren oma jengi! Pelaajien ja vanhempien tutustuminen yli joukkuerajojen. Yhteiset tapahtumat. Pelaajien, toimihenkilöiden ja muiden vapaaehtoisten toimijoiden arvostus seuran puolelta. Hengenkohotustapahtumat, tunnustukset, palkinnot tms. Vanhempien yhteisöllisyyden tunteen ylläpitäminen junioreiden kasvaessa. Edustusjoukkueen kotiotteluiden yleisömäärän kasvattaminen. Saarelaisen jalkapallokulttuurin kehittäminen niin, että ihmiset tuntevat LPS:n kotiotteluiden seuraamisen luonnolliseksi ajanviettotavaksi. Aikuisten harrastejalkapalloilu osana yhteisöllisyyttä. Tavoitteellisuus Toimintamme on suunnitelmallista ja laadukasta. Haluamme olla mukana yhteistyössä muiden tahojen kanssa jalkapallon harjoittelu-olosuhteiden parantamisessa lähialueella. Haluamme kehittää valmentajiemme osaamista. Tavoitteenamme on tarjota onnistumisen tuntemuksia ja jalkapalloon liittyviä elämyksiä kaikille toiminnassamme mukana oleville.

3 Mitä edellisen strategiaillan jälkeen on tehty, jotta unelma saavutettaisiin?
LPS Pelaajapolku, valmennuslinja ja seuran sisäinen valmennuskoulutus Lisää liikuntaa pelaajan arkeen; aamuvalmennukset ja kouluyhteistyön laajeneminen mm. liikuntapainotuksen ja iltapäiväkerhotoiminnan lisäämisen kautta. Oppisopimusopiskelijan palkkaaminen marraskuussa 2014 mm. harrastetoimintoja ja sidosryhmätoimintoja ohjaamaan ja kehittämään. Kenttähanke = täysimittainen Hertta areena valmistui 2015 lokakuussa Pelaajakehitysvalmentajan palkkaaminen vuoden 2015 marraskuusta ja junioriakatemiatoiminnan käynnistäminen 9-12-vuotiaille pojille. Tyttöikäluokkien uudelleenjärjestelyt, jotta tavoitteellinen toiminta ja harrastetoiminta saataisiin jatkumaan seurassa myös tyttöpuolella mahdollisimman monen tytön kohdalla. Valmennuskoordinaattorin palkkaaminen vuoden 2016 joulukuusta ja nuorimpien ikäluokkien koordinoidumpi ohjaaminen pelaajapolun alkupuolella Oppisopimusopiskelijan palkkaaminen vuoden 2017 alusta kehittämään ja laajentamaan harrastustoimintaa entisestään sekä avuksi nuorten tyttöjen joukkueisiin (tuo lisää liikkujia / tuloja sekä lisää yhteisöllisyyttä ja harrastusmahdollisuuksia alueen asukkaille)

4 Katsaus nykytilanteeseen
Jäsenmäärä 2014; 651, nyt 942. Kerhotoiminnoissamme vuonna 2014 ollut mukana 70 henkilöä, nyt 250. Vuonna 2014 meiltä puuttui seurasta juniori-ikäluokat 2001 syntyneet ja B + A juniorit tytöissä sekä pojissa. Vanhin ikäluokka oli tytöissä C15 ja pojissa C14. Kaudella 2017 meillä on pelaajaputki ensimmäistä kertaa junioreissa kokonaan kiinni. Joukkueita kaiken ikäisille junioreille (tytöille ja pojille) tarjolla alkaen 2011 syntyneistä A-junioreihin. Joukkueiden pelaajamäärät (pelaajamäärät vaihtelevat joukkueittain n. 25 pelaajasta n. 60 pelaajaan). Haastejoukkueiden jatkumoon tulee kiinnittää huomiota. Vuonna 2014 meillä oli juniorikenttä puoliksi HJK:n kanssa. Nyt Laajasalossa 9kk vuodesta aika hyvät harjoitteluolosuhteet. (täysimittainen tekonurmi ja junioritekonurmesta 50% omistus). TB18 tytöt ja B17 pojat pelaavat tulevalla kaudella 1. Divisioonassa Jäsenkyselyn mukaan toimintamme on kaikin puolin melko hyvää tai hyvää.

5 Jäsenkysely 2016 - peiliin katsomisen paikka
JOUKKUETOIMINTA Suurimmat kehittämisen kohteet löytyvät muuttujien ”Vastuuvalmentaja seuraa joukkueen pelaajien kehittymistä ja antaa pelaajille/vanhemmille palautetta ja neuvoja” ja ”Seura tukee joukkueen valmennusta riittävästi” kohdalta. Erityisesti seuran antama tuki joukkueiden valmennukselle nähdään linjakkaasti kovin heikkona ja tässä onkin yksi lähitulevaisuuden keskeisimpiä kehityskohteita seurassamme SEURATOIMINTA Seuratoiminnan arvioinneissa huomio kiinnittyy tiedonvälityksen koettuun puutteellisuuteen, erityisesti hallituksen työn osalta. LPS Kuulumiset yms. ”kevyempi” tiedotus toimii hienosti, mutta hallituksen toimet ja tiedotteet sekä tunne siitä, että jäsenistö voi vaikuttaa seuran asioihin, kaipaavat kehittämistä. Seuran tulevaisuuden suunnitelmista halutaan paljon enemmän tietoa ja halutaan päästä myös paremmin vaikuttamaan seuran suunnitelmiin. Jäsenkyselyn tulosten myötä asioita on hallituksen ja työntekijöiden kesken pureskeltu ja kehityskohteita sieltä löytynyt ja varmaan löytyy vielä lisääkin. Lisäksi jokaisen työntekijän kanssa on hänen työkuvaansa liittyvät palautteet käyty läpi ja mietitty miten tästä eteenpäin asioita työstetään, jotta pystymme tarjoamaan entistä parempaa toimintaa seurassamme.

6 Strategiset välitavoitteet vuosille 2017 ja 2018 ja toimenpiteet niihin pääsemiseksi
Valinta 1: Talviolosuhteiden parantaminen 1. Työryhmän perustaminen 2. Selvitystyö (mitä, kenen kanssa, mihin, rahoitusmallit jne.) 3. Toimenpide- / hankesuunnitelma Valinta 2: Uuden ikäluokan starttiin panostaminen ja toimijoiden tuki seuran puolelta 1. Työntekijäresurssit toiminnan alkuun ja apumateriaalit 2. Riittävästi vapaaehtoisia 3. Säännölliset tapaamiset / koulutukset eri toimijoille Valinta 3: Valmennus (laadun seuraaminen ja seuran ohjaus) 1. Lisää sitoutuneita valmentajia tarvitaan 2. Valmennuslinjan selkeytys – jalkautus – seuranta 3. Pelitavan kirkastaminen Valinta 4: Pelaajapolun toteutumisen varmistaminen 1. Tasapuolisuus (lisää resursseja tyttöpuolelle) 2. Drop out:in seuranta ja ehkäisy: 3. Odotusten hallinta <- pelaajapolun avaaminen toimijoille ja pelaajien huoltajille

7 Hallitus ja vuosikokoukset
Minkälaisella johtamisella tavoitteisiin päästään? Hallitus ja vuosikokoukset Olosuhdetyöryhmän perustaminen Resurssien koordinointi ja tasapuolisuus (selvitys tyttöpuolen tuen tarpeesta ja toimenpide-ehdotukset) Uuden aloittavan ikäluokan parempi startti Työntekijöiden työnkuvat selkeiksi ”palauteboxi” kotisivuille <- vaikuttamismahdollisuus Työntekijät Valmennuslinjan selkeytys, jalkautus ja seuranta Lisää sitoutuneita valmentajia (koulutus ja ohjaaminen) Pelaajapolun avaaminen ja odotusten hallinta Toimijatapaamiset eri toimihenkilöryhmille Kuukausitiedote tai muu viestinnän tehostaminen seuran asioista; tavoitteista ja tulevaisuuden suunnitelmista Minä itse Talviolosuhteet (yksityiset kentät ja hallit) hankittava itse. Toimijoiden määrän lisääminen ja ”sisäänajo” Ilmianna kyvyt ja osaaminen Oma esimerkki (tuo itsesi ja tehtäväsi esille) Osallistuminen ja tiedon hankinta

8 Haluamme olla merkittävä jalkapalloseura Helsingissä
Kohti unelmaa - yhdessä!


Lataa ppt "Haluamme olla merkittävä jalkapalloseura Helsingissä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google