Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kokemuksia ja odotuksia. ”EU:n rakennerahasto-ohjelmat ovat kuin auto, jossa on iso moottori, mutta jonka teho häviää sisäiseen kitkaan. Loppujen lopuksi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kokemuksia ja odotuksia. ”EU:n rakennerahasto-ohjelmat ovat kuin auto, jossa on iso moottori, mutta jonka teho häviää sisäiseen kitkaan. Loppujen lopuksi."— Esityksen transkriptio:

1 Kokemuksia ja odotuksia

2 ”EU:n rakennerahasto-ohjelmat ovat kuin auto, jossa on iso moottori, mutta jonka teho häviää sisäiseen kitkaan. Loppujen lopuksi vauhti on kuin polkuautolla” -Yritysjohtaja x.x -

3 Kokemuksia ja odotuksia Kokemuksia:  ” ESR” –osaaminen kehittynyt huimasti joka tasolla, mutta tuotokset, tieto ja osaaminen leviävät edelleen heikosti. Oppimisen sijaan usein määrämuotoista raportointia. Levittämisen rakenteet ja resurssit alikehittyneitä  Loistava väline teoriassa, ei käytännössä. ESR-painotukset usein paperilla mahdollistavia, mutta todellisuudessa ei juurikaan mahdollisuutta rohkeisiin avauksiin tai kokeiluihin  johtaa usein riskittömään bulkkiin.  Hakukynnys korkea –yleensä viimeinen vaihtoehto. Rahoittajien linjaukset poukkoilevia ja ennakoimattomia.  Käänteinen Bottom Up…soveltuu lähinnä vain isoille koulutus- ja kehittäjä- organisaatioille. Yritysten mukanaolo hankkeissa mahdollista vain lähinnä silloin, kun ne eivät saa siitä mitään hyötyä.  ESR:n päätösten keskittäminen asiakasnäkökulmasta iso askel taaksepäin: läheisyys- periaate puuttuu  ei läsnäoloa alueella  ei näkyvyyttä  ei sparraavaa roolia  ei jaettua kehittämisvastuuta

4 Kokemuksia ja odotuksia Odotukset:  Ei suuria odotuksia!


Lataa ppt "Kokemuksia ja odotuksia. ”EU:n rakennerahasto-ohjelmat ovat kuin auto, jossa on iso moottori, mutta jonka teho häviää sisäiseen kitkaan. Loppujen lopuksi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google