Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Aarresaari.net käyttäjien kokemustenvaihtoa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Aarresaari.net käyttäjien kokemustenvaihtoa"— Esityksen transkriptio:

1 Aarresaari.net käyttäjien kokemustenvaihtoa
Päivi Jyry (HY), Mia Simpanen (Tay), Annemari Rautio (Aalto)

2 Aarresaari.net – meidän verkkopalvelu
Käyttäjätilastoja (Google Analytics) Käyttäjät: 178 804 Istunto: 670 006 Sivujen katselut: 2 902 827 Palvelussa julkaistu : Työpaikkoja 5004 Harjoittelupaikkoja 1811 Gradu- ja dippatyöaiheita 169 Yliopistojen ilmoitussivujen katselumäärät englanniksi HY 215   232 ruotsiksi 1 010 Tay 142 394 6 070 TY 134 084 1 473 Aalto 72 196 13 754 ruotsiksi 77 JY 59 458 3 282 VY 38 434 2 165 OY 31 953 1 535 Hanken 29 099 6 406 suomeksi 1 483 Åbo 28 199 3 134 suomeksi 3 927 UEF 27  TTY 22 496 6 508 Lappi 18 915 41 LTY 14 951 2 984

3 Työpajan teemoja: Aarresaari.net järjestelmän kehittämistarpeet
Koulutusalaluokittelun muokkaaminen Julkaisuehdot ja niiden täsmentäminen Verkkosivujen päivittäminen

4 Järjestelmän kehittäminen
Keskustelu: minkälaisia toiveita ja tarpeita järjestelmän kehittämiseksi on? Tarjous on pyydetty seuraavista muutoksista: 1. Aarresaari.net koulutusalaluokitukset muuttaminen.   2. Työpaikkailmoituslomakkeelle lisätään valinta: myös opinnäytetyö mahdollisuus (Työnantaja ilmoittaa paikan työpaikkana, mutta työpaikassa on mahdollista tehdä myös opinnäyte – eli opiskelija saa työpaikan paikan näkyviin myös haulla opinnäytetyö.) = 630 € + alv. (HY:lle on pyydetty tarjous kahdesta lisäluokasta: kv.harjoittelu + messuja varten väliaikainen luokka = 200 – 300 €) Mikäli koetaan tarvetta lisäluokalle kv-harjoittelu)

5 Julkaisuehtojen täsmentäminen
Aarresaaren sivuilla yleiset julkaisuehdot nyt Aarresaari.net on tarkoitettu työpaikkailmoituksille, jotka soveltuvat yliopisto- opiskelijoille tai yliopistotutkinnon suorittaneille työnhakijoille. Työtehtävien tulee tukea opiskelijan opintoja tai edellyttää akateemisia opintoja / akateemista tutkintoa. Henkilöstöpalvelu- ja työnvälitysyritysten rekrytointi-ilmoituksissa pitää näkyä asiakas/toimeksiantajayrityksen nimi ja työtehtävän yksilöidyt tiedot. Emme julkaise siis anonyymejä ilmoituksia. Emme julkaise verkostomarkkinointiin liittyviä ilmoituksia. Yliopistoilla on omien julkaisuehtojensa ja harkintansa mukaan oikeus olla julkaisematta työnantajan lähettämää ilmoitusta tai poistaa julkaistu ilmoitus. Ilmoitukset välittyvät yliopistoille välittömästi. Ilmoitukset pyritään julkaisemaan yliopistojen opiskelijoille kolmen (3) arkipäivän kuluessa. Aarresaari-verkosto ja siihen kuuluvat yliopistot eivät vastaa ilmoitusten sisällöstä. Jos jo jättämääsi ilmoitukseen jää virhe tai haluat muutoin muuttaa sitä, käy korjaamassa ilmoitustasi sähköpostitse saamasi linkin kautta. Linkki on voimassa kolme kuukautta viimeisestä hakupäivästä.

6 Julkaisuehtojen täsmentäminen
Käytännöt – keskustelu: Julkaisuehtojen näkyvyys sivuilla – nyt vain työpaikkalomakkeella ja oheissa Suurempi osa yliopistoista julkaisee kuin jättää julkaisematta rekrytointiyritysten ilmoituksia, joissa ei ole mainittu rekrytoivan yrityksen nimeä, jos paikka muuten soveltuu opiskelijoille. AcademicWorkin edustaja toi tapaamisessa esille käytäntöjen epäjohdonmukaisuuden samassakin yliopistossa. Julkaisuehdoissa ei mainita palkkakysymystä – pitäisikö olla? Onko mahdollista määritellä alinta palkkatasoa – tätä mietitään HY:ssä? Mikä on meidän roolimme portinvartijana? Pitäisikö kansainvälisille harjoittelupaikoille olla oma luokkansa? Mahdollistaisi palkattomien paikkojen ja myös vapaaehtoistyön julkaisemisen. Tällöin pystyisi pitämään kiinni siitä, että kotimaan palkattomia harjoittelupaikkoja ei julkaista (perustelu: kv-harjoitteluun voi hakea erilaisia tukia). Vain Jyväskylän yliopisto julkaisee palkattomia kotimaan harjoittelupaikkoja. Tämän voi kirjoittaa auki niin opiskelijoille kuin työnantajillekin. Yliopistojen julkaisupolitiikkaa koottu google docsiin: MsrgnvwtBS2XMg/edit

7 Verkkosivujen päivittäminen
Aarresaari.net-työryhmä ehdottaa, että kaikki työryhmät tarkistavat sivujen sisältöjen asianmukaisuuden vuoden 2016 loppuun mennessä. Virheet ja muuttuneet asiat mm. toimimattomat linkit korjataan. Muut kehittämistarpeet sisällöissä ja rakenteessa kirjataan ylös ja raportoidaan Aarresaari.net-työryhmälle. Mietitään eri kohdissa sivuston parempaa löydettävyyttä Google-hauissa. Aarresaari.net työryhmä ottaa kehittämistarpeet punnintaan ja niitä voidaan toteuttaa sovittavilla tavoilla omana työnä tai Verkkoasemalta tilaten.


Lataa ppt "Aarresaari.net käyttäjien kokemustenvaihtoa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google