Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ATTITUDE 10-12 V VANHEMPAINPALAVERI. AGENDA Palaverin tavoite Joukkueiden tasot ja joukkuejaot Säännöt ja valmennusperiaatteet Syksyn aikataulu Joukkueiden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ATTITUDE 10-12 V VANHEMPAINPALAVERI. AGENDA Palaverin tavoite Joukkueiden tasot ja joukkuejaot Säännöt ja valmennusperiaatteet Syksyn aikataulu Joukkueiden."— Esityksen transkriptio:

1 ATTITUDE 10-12 V VANHEMPAINPALAVERI

2 AGENDA Palaverin tavoite Joukkueiden tasot ja joukkuejaot Säännöt ja valmennusperiaatteet Syksyn aikataulu Joukkueiden omat asiat (jojon ja rahiksen valinta)

3 PALAVERIN TAVOITE Käydä läpi 10-12 vuotiaitten valmennusperiaatteita, toimintatapoja sekä sääntöjä.

4 SYKSY 2015 Joukkueet pyritään pitämään ennallaan, kuten ne olivat VVS:ssä Poikkeuksena Lilasta ja Neonista tulleet tytöt Tytöt saavat myös itse vaikuttaa, kumpaan joukkueeseen haluaa 4 tyttöä vielä kahden viikon ”koeajalla” Kidseissä KEVÄT 2016 10-12 sarjassa muodostetaan Kv-edustusjoukkue ja kansallisissa kilpailuissa kisaava joukkue -> annetaan kaikille sama mahdollisuus olla joukkueessa, jossa tytön taitotaso/fysiikka sekä tytön ja perheen motivaatio kohtaavat Molemmilla joukkueilla tavoitteena olla keväällä 1-2 kategoriassa Suomen kilpailuissa Joukkueet muodostetaan joulukuussa Muodostamisessa selkeät jakoperusteet -> avoimuus vanhemmille/tytöille MUUTA: Joukkueiden kokoonpanot katsotaan aina puolen vuoden välein Attitudessa perusperiaate on että meillä tehdään rytmistä, josta valitaan jv-joukkueeseen. Koska 10-12 vuotiaisiin saimme 2 joukkuetta teemme tässä kuitenkin poikkeuksen ja pidämme 2 joukkuetta niin kauan kuin meillä on tyttöjä 2 joukkueeseen. (Mikäli jossain vaiheessa tyttöjä ei ole riittävästi 2 joukkueeseen siirrytään Attituden strategian mukaiseen toimintaan eli siihen että meillä on 1 joukkue 10-12 vuotiaissa ja loput tytöt kehittävät itseään rytmisen puolella)

5 JOUKKUEJAOISSA HUOMIOIDAAN KAKSI OSA-ALUETTA, JOITA OVAT TYTTÖ JA PERHE Tyttö Tytön taitotaso/fyysiset ominaisuudet: selän notkeus, käsien notkeus, jalkojen notkeus, nilkkojen ja polvien suoruus, lihashallinta, nopeus, voima, voimistelun sulavuus, esiintymistaito, miten hyvin pärjää kisatilanteessa (paineensietokyky), ilmaisu, urheilullinen olemus, loukkaantumiset Tytön oma motivaatio Harjoitteluahkeruus, halu kehittyä, halu kuunnella valmentajaa ja ottaa korjauksia vastaan Perhe Voimistelun prioriteetti muihin harrastukseen ja muuhun tekemiseen liittyen Harjoituksissa paikalla olo.

6 KIDS JA LIME –JOUKKUEIDEN TASOT JoukkueTasoTason selitysTavotteetAjattelutapa/säännötTarvittava taitotaso, motivaatio sekä perheen panostus Valmennuks en taso KIDSTaso 1KV/SM tasoKat 1 ja menestyminen kv tasolla Voimistelu prior 1 laji ja elämäntapa “jos ei osaa, ei kisaa” Kilpailuhenkisyys Reeneissä olla paikalla 90% (sairaspoissaolot ainoita sallitavia poissaoloja) Ohjelma vaikeahko Vaativa LimeTaso 2SM tasoKat 1-3 Suomessa Voimistelu prior 1 laji ja elämäntapa “jos ei osaa, ei kisaa” Kilpailuhenkisyys Reeneissä olla paikalla 80% (hyvästä syystä voi olla pois reeneistä, huomioi kuitenkin että joukkue kärsii aina jokaisen tytöt poissaolosta ja poissaolot laskevat joukkueen menestysmahdollisuuksia) Ohjelma hieman Kidsejä helpompi Vaativa- keskivaativa Perhe Tyttö Perhe Tyttö

7 PERHEEN PANOSTUS ON LOPULTA SE MERKITTÄVIN TEKIJÄ TYTÖN MENESTYMISEN KANNALTA ALLE 14-VUOTIAISSA Taso 1: KV/SM Taso 2: SM Taso 3: kilpa TyttöPerhe TyttöPerhe TyttöPerhe Paljon Vähän RaIsku Nikhi 02 Attitude 05 Isku AGG Nikhi TV Minetit Attitude Kids RaIsku Nikhi 01 TV One Team

8 YLEISET SÄÄNNÖT 10-12 VUOTIAISSA YLEISET SÄÄNNÖT Vuokrasopimuksessamme on sovittu, että hallin ovi on aina oltava kiinni. Tämän vuoksi harjoituksiin tullaan 10 min ennen harjoitusten alkua, jolloin mennään yhdessä sisälle saliin Saliin tultaessa jätetään takit ja kengät naulakkoon HUOM: Ei oven eteen! Matkalla saliin on aukko keskellä lattiaa, jonka ympärillä on turvakaide. ON EHDOTTOMASTI KEILLETTYÄ ROIKKUA TAI EDES KOSKEA TURVAKAITEESEEN!!! Koska salissa ei ole ylimääräistä tilaa tule reeneihin mahdollisimman pienen kassin kera. Välineet voi jättää saliin. HARJOITUKSIIN LIITTYVÄT SÄÄNNÖT Jos olen kipeä, olen kotona Harjoituksissa hiukset aina nutturalla/sykeröllä Mikäli voimistelija ei osaa ohjelmaa yhtä hyvin kuin muuta joukkuelaiset, voivat valmentajat tehdä päätöksen, että voimistelija ei kisaa. (“jos ei osaa, ei kisaa”) KV kilpailuissa katsotaan aina joukkueen kokoonpano erikseen. Mikäli tytöllä on paljon poissaoloja ja tyttö on poissa juuri ennen kisoja, valmentaja arvioi voiko tyttö kisata seuraavassa kilpailussa Ilmoita aina hyvissä ajoin jos on jotain tärkeitä poissaoloja (häät, hautajaiset) jotta voimme tarvittaessa vaihtaa treenipäivää Muistan, että oma kehittymiseni ja harjoittelumotivaationi vaikuttaa joukkujakoihin, joten jos en ensimmäisellä kerralla päässyt haluamaani joukkueeseen on minulla mahdollisuus päästä sinne myöhemmin, mikäli harjoittelen ahkerasti ja kehityn. Toisaalta jos en kehity tai harjoittelumotivaationi laskee en välttämättä saa pitää paikkaani joukkueessa.

9 MIKSI KAIKKI EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ PÄÄSE KISAAMAAN? Kilpailunäkökulmasta joukkuevoimistelu on haastava laji: 1 voimistelija voi käytännössä saada koko joukkueelle isot vähennykset, mikäli ei suorita ohjelmaa tarpeeksi hyvin, mutta 1 voimistelija ei yksin pysty saamaan hyviä pisteitä koko joukkueelle. Joukkue on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki Valmentajan tehtävä on ajatella joukkueen etua ja tämän takia valmentajan tehtävä on valita paras mahdollinen joukkue kisaamaan

10 10-12 VUOTIAITTEN VALMENNUSPERIAATTEET Vaaditaan paljon ja annetaan paljon korjauksia, jotta tytöt kehittyvät kansainväliselle tasolle. Jos katsomme Suomen tämän hetkisiä Suomen huippu joukkueita voimme hyvin todeta tämän pitävän paikkansa “Mitä vaativampi valmentaja, sitä parempi joukkue.” Valmentajat eivät vaadi mahdottomia, vaikka vaativatkin paljon. Kehutaan vain silloin kun valmentaja on oikeasti sitä mieltä, että meni hyvin. Lapset ja nuoret tarvitsevat kannustusta ja kiinnostuksen osoittamista, mutta eivät kuitenkaan kaipaa ”feikkikehuja”. Jos suorituksesta saa aina saman palautteen kuin edellisestä, into hiipuu ja usko valmentajan kiinnostuneisuuteenkin kärsii. (http://voimistelu.fi/fi/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/145?Return=56)http://voimistelu.fi/fi/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/145?Return=56 Valmentaja on se joka aina vaatii, perhe on se joka aina kannustaa ja kehuu.

11 SYKSYN AIKATAULUJA 25.-27.9 tehoviikonloppu (enemmän jv painoitteinen) 3.-4.10 Rytmisen leiriviikonloppu, Solvalla (2.-4 luokka) 11.10 ehdotettu katselmusta Pakilan voimistelijoiden kanssa 14.-16.10 (syysloma) aamutreenit rv:llä 11.00-16.00, Uomis 17.-18.10 2, 4 & 6 luokan luokkanousukilpailut 24.10 Cailap Cup, Turku (Kids ja Lime, jv) 1.11 Asematapahtuma (Asema ja 1-luokkalaiset Limestä, rv) 7.-8.11 Aluekisat (Kids ja Lime, jv) 28.-29.11 SM-kilpailut, Helsinki (Kids ja Lime) 28.-29.11 1, 3 & 5-Luokan luokkanousukilpailut, Vaajakoski 19.12 Joulunäytös 21.12 -> Joululoma Loppiaisleiri heti tammikuun alussa

12 JOUKKUEIDEN ASIOITA Päätös jojoista ja rahiksista Attitude parentsiin otetaan innokkaita vanhempia (jojot automaattisesti mukana) -> ilmoittautumiset Tinjalle 30.8 mennessä Pukuvastaavat joukkueille (huolehtii kankaiden ja strassien tilaukset, ompelijan hankinta, pukutalkoiden järjestäminen jne.) Muut mieleen tulevat asiat


Lataa ppt "ATTITUDE 10-12 V VANHEMPAINPALAVERI. AGENDA Palaverin tavoite Joukkueiden tasot ja joukkuejaot Säännöt ja valmennusperiaatteet Syksyn aikataulu Joukkueiden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google