Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vanhustyön keskusliitto kolmannen sektorin toimijana
Advertisements

NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Lähde: Tilastokeskuksen väestöennuste
Työllistämistä ja paikallista yhteistyötä? Hannu Kiminkinen.
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
OAJ Huvudstadsområdet
Järjestö- ja nuorisotiimi Vapaaehtoisen rooli Punaisessa Ristissä.
SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
Huonorenkaisten autojen osuus 1997–2012 (%) Lähde: Autonrengasliiton kesärengastutkimus 1997–2012 Huom. Huonorenkaiseksi luokitellaan auto, jonka kuluneimman.
Ehkäisevän päihdetyön järjestöjen yhdistymishanke.
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
SPOL Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto. Mikä SPOL? Kattojärjestö paikallisille ainejärjestöille, perustettu vuonna 1968.
Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry
Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3)
HÄTÄKESKUSLAITOS TÄNÄÄN
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Pelastakaa Lapset ry Pohjois-Suomen aluetoimisto Tampere DiMeKe.
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
AJATUSHAUTOMOILLA kohti yleiskokousta TOTEUTUSAIKA HELMI-HUHTIKUU 2013.
Koulujen kesälomien siirtämiseen liittyvä kysely Tammikuu 2013.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Turun perusopetuksessa
Turun perusopetuksessa
Markkinointiviestinnän panostusten kehittyminen vuonna 2006 vuoteen 2005 verrattuna SALDO % 43% 33% Kuva 1 Mainosbarometri.
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Sydäntalvi – Suomen sydämellisin valmiusharjoitus Lauantaina klo
Saara-Sofia Sutela Puheenjohtaja Syömishäiriöön sairastuneet saavat huonosti kuntoutuspalveluja, erityisesti psykoterapiaa. Väitämme.
Väestönmuutos , maakunnittain
2009 Kansallista ja kansainvälistä verkostoa palveleva Vapaaehtoistoiminnan ja vertaistuen informaatio- ja kehittämiskeskus © Kansalaisareena 2010.
EAKR-seurantakomiteoiden kokoukset Etelä-Suomi & Länsi-Suomi Itä-Suomi & Pohjois-Suomi Paasitorni, Helsinki Aluekehitysjohtaja Kaisa-Leena.
HALLITUSBAROMETRI Barometrin toteutus Toteutus 14 kauppakamarin alueella Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Helsingin seutu, Häme, Keski-Suomi,
Vertaisohjaajatoiminta. ” Olen kuin yksi noista tiilistä. Tarvitsen ympärilleni toisia tiiliä, jotka ovat samanlaisia kuin minä, tarvitsen niitä tuekseni.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
Hei, katsotaanpa netistä miten pääsen auditorioon! "Esteettömyys oppilaitoksissa" – tietopohja rakennusten opastuksen välineenä Seija Örn, Pohjois-Karjalan.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE Hanna Kääriäinen
Oulaskankaan yhteistoiminta alue Alustava toimintasuunnitelma 02/2007 – Vaihe 1 esiselvitys Vaihe 2 yhteistoiminta- alueen suunnittelu Vaihe.
Erilaiset alueet – erilainen hyvinvointi? Ilkka Mella TEM/ AKY Alueet ja hyvinvointi - seminaari.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
2009 Kansallista ja kansainvälistä verkostoa palveleva Vapaaehtoistoiminnan ja vertaistuen informaatio- ja kehittämiskeskus © Kansalaisareena 2010.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
OPPIVA OPS –prosessi Turun perusopetuksessa 2014 – 2015 OPPIVA OPS /VÄNNI Palvelun tuottajat: PRO koulutus ja konsultointi sekä Rondo Training.
KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ PaPaLaVa-projektista  Palapelillä laatua valinnaisuuteen  Uutta luova suunnittelu- ja kehittämistehtävä.
Hedelmöityshoitotilastot 1992–2010 Mika Gissler Anna Heino.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Parasta Lapsille ry Taru Heinonen vapaaehtoistoiminnan kehittäjä.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
SMOL ry YHTEYSOPETTAJA- MIKÄ?.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
Syömishäiriöliitto - SYLI ry
Syömishäiriöliitto - SYLI ry, ALUESYLI
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
TERVETULOA KOULUTUKSEEN
Kehittämisen jatkoyhteistyöstä sopiminen
Etsivän nuorisotyön koordinaatiotoiminta
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Kehittämisen jatkoyhteistyöstä sopiminen
Terveyspoliittinen työ reumaliitossa
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry
Autismiliitto ry.
Esityksen transkriptio:

Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry Marja-Leena Laiho-Lehto Toiminnanjohtaja 20.9.2011

Syömishäiriöliitto-SYLI ry on valtakunnallinen syömishäiriöön sairastuneita ja heidän läheisiään edustava järjestö, jonka tehtävänä on lisätä kokemukseen perustuvaa syömishäiriötietoutta ja -osaamista 9.4.2017

Syömishäiriöliitto-SYLI ry Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry Syömishäiriöliitto-SYLI ry

Liiton tarkoituksena on edistää syömishäiriöön sairastuneiden hoitoa ja kuntoutusta, toimia jäsenistönsä oikeuksien valvojana, tehdä tunnetuksi edustamiensa ryhmien erityispiirteitä sekä tukea alueellisten jäsenyhdistystensä toimintaa. 9.4.2017

Paikallisesta toiminnasta, mm Paikallisesta toiminnasta, mm. vertaistukitoiminnan ylläpitämisestä, vastaavat liiton alueelliset jäsenyhdistykset 9.4.2017

Syömishäiriöliitto-SYLI ry Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry Syömishäiriöliitto-SYLI ry Jäsenyhdistykset: Pohjois-Suomen syömishäiriöperheet ry Pohjanmaan syömishäiriöperheet ry Väli-Suomen syömishäiriöperheet ry Kaakkois-Suomen Syömishäiriöperheet ry Lounais-Suomen syömishäiriöperheet ry Etelän-SYLI ry Vapaaehtoisuus ja vertaistuki T.V. Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry

Liiton arvoiksi on määritelty: toivo, kokonaisvaltaisuus, rohkeus, luottamus, kunnioitus, kokemuksellisuus ja välittäminen 9.4.2017

Tunnettu valtakunnallinen kokemusasiantuntija Vuonna 2016 tahdomme olla: Tunnettu valtakunnallinen kokemusasiantuntija Vapaaehtoisen syömishäiriötyön ykkösosaaja Haluttu yhteistyökumppani 9.4.2017

Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry Neuvontapuhelin 02-2519207 Toiminut vuodesta 1996

Syömishäiriötä sairastava syömishäiriöinen 9.4.2017

Läheinen omainen 9.4.2017

Toimipisteet ja työntekijät Turku Keskustoimisto kolme henkeä Oulu yksi henkilö Jyväskylä yksi Jäsenyhdistyksissä Turku ja Helsinki kaksi 9.4.2017

Kotisivulla kävijöitä Henkilöjäseniä 549 265 441 Kotisivulla kävijöitä 9.4.2017

Kun lapsella on syömishäiriö 2. painos 2005, käännetty 2006, Kun lapsella on syömishäiriö 2.painos 2005, käännetty 2006, Ensitieto-opas 2009

Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry   Painettuna tai verkkojulkaisuna

Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry   Uusin julkaisu Ensisyli projektin tuottama

Antoisaa keskustelupäivää ! Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry Antoisaa keskustelupäivää !