Golf Talma senioritoiminta Seuran 25 v. juhlavuosi.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tuomarikoulutus SJAL tuomarikoulutus WA tuomaritoiminta • World Archery tuomarit – Kansainväliset tuomarit – Kansainväliset tuomarikandidaatit –
Advertisements

Miten teimme sen! Pirkko Paatelo
PS Kemi Kings – Ykkönen. Lapin ainoa Ykkösessä •PS Kemi Kings on Kemin ja koko Meri-Lapin ykkösjoukkue ja alueen junioripelaajien tähtäimenä on päästä.
Mäntsälän Urheilijat Suunnistusjaosto
GOLFMESSUT CASE: LAKESIDE GOLF, VAMMALA 2013 Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 LGV:n Kimmo Sirainen.
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
URHEAN yläkouluverkon seminaari 17. 9
Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
Ladykapteenien kokous La , Helsinki
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
Iitin Pyrintö 2014 Yleisurheilijoiden, vanhempien ja toimitsijoiden sekä vapaaehtoisten info Iitin lukiolla torstaina
Tarinagolf ry, Nuoriso- ja valmennustoimikunta Tarinagolfintie 19, Siilinjärvi Ohjaajien palaveri
Tikkurilan Palloseura
Suomen latu ry Marina Tuura.
PIHLAVAN TYÖVÄEN URHEILIJAT
Vuolenkoski ja OmaVerkko
Junnutuntilaisten huoltajien infotilaisuus
SPOL Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto. Mikä SPOL? Kattojärjestö paikallisille ainejärjestöille, perustettu vuonna 1968.
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Vanhempainilta Blackbirds -00 Kausi Kausi
SUOMEN UIMALIITTO ry. Finska Simförbundet rf.. Kansallinen kilpailujärjestelmä •Tavoitteena parantaa suomalaisten huippujen valmistautumismahdollisuuksia.
Mihin strategiaa tarvitaan?
YLEISURHEILUNUORET Palkittavat parhaan joukossa Suomen tilastoissa parhaan joukossa Suomen tilastoissa - Oulun Pyrinnön seuraennätys -
KOKE GOLF Tarvo Viita-aho.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Kausi Alustus ● Nokian Torpedolla on tarkoitus käynnistää kaudelle oma kuntourheilujaosto, jonka tavoitteena on liikkua iloisella.
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Vammaisneuvosto ♥ Vammaisuuteen liittyvien asioiden asiantuntijaelin ♥ Vammaisten yhteiskunnallisen tasa-arvon edistäminen.
GOLFMESSUT ARCTIC GOLF FINLAND RY Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 On mukana uudessa tapahtumassa.
Ammattiosaamisen toimielimen tehtävät ja Ammattiosaamisen toimikunnan toiminta Koulutuskeskus Salpauksessa Heikki Tuomainen lehtori, opetuksen kehittäminen.
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
Lahden Ahkera harrasteliikunta toimintakertomus
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
FUAS Kielet ja viestintä
Seuran strategia - Karelia Golf Ry Joensuu.
Pickala Golf Merellinen golfkeidas. Pickala Golf Oy/ry Oy Pickala Golf Ab on perustettu 1986 Pickala Golf Club ry perustettiin 1987, jolloin myös avattiin.
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
Hirvihaaran Golfseura ry. Senioritoiminta Ystävällinen golfkenttä Mäntsälässä.
Espoo Ringside Golf SENIORITOIMINNAN TOIMINTA-AJATUS Senioritoiminnan tavoitteena on tarjota seniorijäsenille mukavaa aktiviteettiä järjestämällä sekä.
Porvoon Salibandyseura ry
OAJ Päijät-Häme Koulutukset kevät  Lakikoulutus kaikille jäsenille ja aktiiveille , kouluttajana OAJ:n johtava lakimies Erkki Mustonen,
Mukavaa kevättä Klubilaiset ! Kiitos luottamuksesta! Vuosikokous valitsi minut uudelle 2-vuotiskaudelleni (= 3.kauteni) Tampereen Ammattiklubi.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Sponsoriksi. Seura Helsinki Wolverines ry on amerikkalaisen jalkapallon suomalainen huippuseura, joka panostaa aikuisten ja nuorten liikuntaan ja urheilutoimintaan.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Senioritapahtumat 2017.
Puheenjohtajapäivät 2014, Kotka
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Helsingin NMKY Kausi 2016 – 2017 C-pojat
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
Iitin Reserviupseerikerho ry.
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Hangon Golf ry – Hangö Golf rf
Klubin brändin markkinointi
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
RTG kesän 2015 junnuohjelma
- KOUVOT KEILAKISA ke Parhaat joukkueet palkitaan
Avoin Syysturnaus ja 100-ranking Eurajoella –
Uudenmaan Alueen Seniorit
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
KEIMOLA GOLF RY Jäseniä Seniorinaisia 439, seniorimiehiä 595 eli 1034 senioria joulukuussa Marketta Haapiainen-Junnila, Keimola Golf.
ULVILA GMT Raimo Gröhn GMT Raimo Gröhn.
OAJ:n koulutus - suunniteltua ja toteutunutta
SENIORITOIMIKUNNAN KOKOONPANO Inger Eriksson-Blom Hanno Strang
Raision Jumpparit ja Turun Liikuntaseura yhteistyössä
Syksyn jäsenale alkaa syyskuussa!
Narviturnas ja 100-ranking Eurajoella –
VG:n SENIORIEN KAUSI 2018 YLEISTÄ
Junioreiden kesäkauden avaus ma klo Tuosan klubilla
Raision Jumpparit ja Turun Liikuntaseura yhteistyössä
Esityksen transkriptio:

Golf Talma senioritoiminta Seuran 25 v. juhlavuosi

Senioritoimikunnan puheenjohtaja on ry:n hallituksessa  Ei yhteisiä jäseniä oy:n ja ry:n hallituksilla  Oy:n hallitus vahvistaa kilpailukalenterin ja haluaa varata prime time ajat osakkaille  Kilpailut: Kevään kunkku, Syyssankari, Sand save, Senior Scramble, Senior Best Ball, Punaviinikilpailu ja Naiset –senior miehet reikäpeli  Senioreiden viikkokilpailu pb-kilpailuna

Seuraottelut  GT-Messilä, GT-Ringside ja kolmiottelu Nevas- Virvik-GT keväällä pb ja alkusyksystä tasoituksellisena lyöntipelinä  GT senioreiden reikäpelimestaruus ja lyöntipelimestaruus  Uudenmaan alueen reikäpeliottelut  Joukkueiden SM-kilpailut M55, M65 ja M70  GT senioreita osallistuu Uudenmaan alueen, SM- tason ja tulevien edustustehtävien mukaisiin kilpailuihin

Matkat ja sosiaaliset tapahtumat  Keväisin on järjestetty pelimatka useimmiten Viroon ja Ruotsiinkin  Viime syksynä matka Bulgariaan ja syksyllä Espanjaan  Kotimaan matka kesällä Iitti-golfiin, platinum klubiin kuuluville kentille toimikunnan jäsenten organisoimana

Harjoittelu  Talvisin on järjestetty kerran viikossa pron johdolla yhteiset harjoitukset Malmin kuplassa  Senioreiden kesäpäivät par 3 kentällä  Tunti svingiharjoituksia ja tunti lähipeliharjoitusta pron johdolla  Leikkimielinen joukkuekilpailu  Yhteinen lounas ja palkintojen jako

Senior ranking  Kevään kunkun, syyssankarin ja viikkokilpailujen perusteella pidetään pb-rankingia, jonka perusteella jaetaan parhaille kauden päättäjäistilaisuudessa palkinnot  Pattaya  Vuosittain Pattayalla kokoontuu joukko talmalaisia pelaamaan  Joukon organisoijina on toiminut ex-pj. ja senioritoimikunnan jäsen