Jukka Läärä puheenjohtaja

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Juha Kauppinen Consulting oy Työntekijäkysely Tietoja
Advertisements

Taustaa ja tarkoitus • Suomessa valtavasti palloilulajien harrastajia ja penkkiurheilijoita – Esim. Suomessa jalkapallonkasvu on jatkunut tasaisena viime.
Kirjailijoiden taloudellinen asema Suomessa , Lavaklubi, Kansallisteatteri, Helsinki Tutkimuspäällikkö Mikko Grönlund BID Innovaatiot ja.
Urheiluseura vuodesta 1947
Havaintoja Liikunnan tasa-arvon näkökulmasta.  urheilu-uutisia 13, kaksi naisurheilu-uutista: naisten SM-liigassa 14-vuotias pelaaja ja aitajuoksija.
Mediakasvatus MLL:ssa
PS Kemi Kings – Ykkönen. Lapin ainoa Ykkösessä •PS Kemi Kings on Kemin ja koko Meri-Lapin ykkösjoukkue ja alueen junioripelaajien tähtäimenä on päästä.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Jorma Fisk
Tampereen urheiluakatemia I-vaihe Paikallisen verkoston rakentaminen ja toiminnan käynnistäminen •opiskelun ja urheilun yhdistäminen (korkeakoulu.
Innostaa, uudistaa ja yhdistää. Annetaan jokaisella lapselle mahdollisuus…
AV 1. 2 Historia ●Yhdistys perustettu vuonna 1982 Helsingin Yliopistollisessa Keskussairaalassa hoidossa olevien lapsisyöpäpotilaiden vanhempien.
Tikkurilan Palloseura
Urheilun Pelisäännöt vanhempien illassa
Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys - SKY ry 10-vuotisjuhlaseminaari Jukka Koskelo
Odotukset seuratoiminnalta eri elämänvaiheissa
 JYMYN URHEILUKOULU TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN TARKOITTAA MONIPUOLISTA LIIKUNTAA 1-2 KERTAA VIIKOSSA (maanantai, keskiviikko)  URHEILUKOULUN MAKSU x €
Jäähonka 2000 Stars •Lasten jääkiekkoa Espoossa Matinkylässä •Joukkue perustettu •40-50 pientä 6-7 vuotiasta jääkiekkoilijaa •Neljä peliryhmää.
Suomen latu ry Marina Tuura.
Joukkueen Johtaja palaveri  Järjestettävä syksyllä 2010  Järjestetään yksipäiväisenä kutsuturnauksena  Jokainen joukkue kutsuu turnaukseen.
Voimistelu liikuttaa! Ryhmätöiden antia Startissa IKILIIKE Millaisia eri kohderyhmiä seuroilla on ikääntyville? Nyt tai suunnitteilla? Liikuntarajoitteiset.
"Mitä sitä turhaan rehkimään" - Miten saamme nuoret osallistumaan ja liikkumaan? Nuoren Suomen työseminaari Pauli Miettinen.
(Yhdistyksen oma logo tähän)
PINSIÖ-SEURAN NUORISOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Nuorisojaosto järjesti vuoden aikana monenlaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Nuorisojaoston.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)
Turun seutu hyvinvoinnin malliseutu liikunnan keinoin vuonna 2016 Tiistai , klo Turun Ammattikorkeakoulu, Joukahainen OMALLE HUIPULLE.
 Kysely avoinna sivuilla www.pesis.fi  Kyselyyn saatiin 93 vastausta  Kysely oli osin yhtenevä SLU:n keväällä 2012 järjestämään.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
TRIO JUNIORIT TÄNÄÄN Toiminnan tavoite Toiminnan tavoitteena on edistää juniorikaukalopalloa sekä koulukaukalopalloa. Seuran toiminnassa tulee korostua.
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
Harrasteliikuntajaoksen toimintasuunnitelma 2015 Lahden Ahkeran harrasteliikuntajaos kehittää, tuottaa, toteuttaa sekä tarjoaa arvostettuja ja laadukkaita.
Yleisurheiluseura 1000 jäsentä Jalkapallo 300 jäsentä Uinti 100 jäsentä Jääkiekko 300 jäsentä Hiihto 100 jäsentä Jalkapallo Liito Uinti Liitto Jääkiekko.
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
Lahden Ahkera harrasteliikunta toimintakertomus
LEIJONA-KIEKKOKOULU. LEIJONA-KIEKKOKOULU – MISTÄ ON KYSE? Seuroille suunniteltu kiekko- ja luistelukoulun toteuttamismalli alle 8 -vuotiaille lapsille.
KOOLLE KUTSUJANA KUOHUN PÄIVÄKOTI-KOULUN VANHEMPAINTOIMIKUNTA
Seuran strategia - Karelia Golf Ry Joensuu.
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Seuratuki-info  Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät.
JOUKKUEJELPPI Harjoittelukulttuurin kehittäminen Mäntyharjun Virkistyksessä.
Kylätalosta maailmalle – Kalajoen voimistelukeskukseksi
YHDENVERTAISUUSSUUNNITTELUN HYVÄT KÄYTÄNNÖT
KANSAINVÄLISEN STRATEGIAN TARKOITUS Oppisopimuskoulutuksen kansainvälisen toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen työelämän kansainvälistymistä ja.
MINÄ URHEILEVAN LAPSEN VANHEMPANA!
 Hyvinvointi on ihmisen fyysistä, psyykkistä, sosiaalista, emotionaalista ja hengellistä hyvää oloa  Hyvinvointi syntyy ihmisen itsensä, hänen läheistensä,
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
Soveltava Liikunta Kemin kaupunki LIIKUNTAPALVELUT/ Maarit Hast 2011 Liikuttaako meitä mikään? Soveltavan liikunnan lähtökohdat.
Vanhempien palaveri  JOPOX eli uudet Ahmojen nettisivut  Rahatilanne, Jäsenmaksut  Budjetti  Turnaukset  Ensi kaudesta  Muuta.
Koripallo Savonlinnassa Tietoa koriksesta ja Basket Savonlinnasta
Joensuun Katajan Liikkarit ja Loikka Vanhempaininfo ©Kataja-yu.
Paijalan iltapäiväkerho. Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen.
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Painojakauma Suomessa ja maailmalla
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
FC Honka akatemia Avoimet harjoitukset
KULTTUURIMENTORI VUOLLE SETLEMENTTI RY
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2018
X-breikki: SAKU ry SAKU ry.
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona.
TFT Toimintalinja
Aikuisliikunnan asiantuntijatyö
talven hauska ulkopeli meille kaikille
Lapsi-, nuoriso-, ja rippikoulutyö
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2019
Kouluikäisten urheilun nykytila Miskolcissa
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Esityksen transkriptio:

Jukka Läärä puheenjohtaja Merimaskun Ahto Jukka Läärä puheenjohtaja

Merimaskun Ahto perinteinen pienen kunnan v.1946 perustettu urheiluseura toiminnassa oli aiemmin hiihtoa ja yleisurheilua ja jalkapalloa kerran vuodessa järjestettiin suvisoudut-tapahtuma

Muutosta Järjestettiin LiikUn kanssa tulevaisuusiltapäivä 5.4.2008, osallistujia noin 30 henkilöä koulusta ja muista eri yhdistyksistä Kysyttiin osallistujilta, mitä Ahdolta halutaan ? oli halu että Ahto liikuttaa merimaskulaisia merimaskulaisten Ahto toimintaa lapsille ja aikuisille polku hyvinvointiin ja urheiluun

Merimaskun Ahto Seuran tarkoitus (sääntöjen 2§) Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaa ja muuta siihen liittyvää kansalaistoimintaa seuran toiminta-alueella siten, että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua tai liikuntaan liittyvää yhdistystoimintaa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Lasten liikunta Tarjontaan otettiin Liikuntaleikkikoulu Sporttis- liikuntakerho 2010 Lajikokeilutapahtumat Uusia joukkueita jalkapalloon Pesäpallo 2011

Kehittämistä Tulevaisuusiltapäivän jälkeen panostettiin myös aikuisten liikunnan kehittämiseen. Järjestettiin aikuisliikuntapäivä + välinetori UKK-kävelytesti Kehonkoostumusmittaus (omron) Tietoa nykyisestä tarjonnasta ja toiveita uudesta toiminnasta Jumppaa naisille ja miehille Palloilua

Mistä vetäjät ja tilat? Lasten liikunnassa lasten vanhemmista Liikkariin ja Sporttikseen verkot vesille, innokkaat koulutukseen Aikuisten puolella Jumpat, metsästys eri kunnista (kunnon palkka) Eri lajeissa yhdyshenkilö, ei korvausta (toisen kerran jälkeen) Tilat – ilta ja myöh ilta-aikoja, koulun sali, pihalla

Markkinointi Kuntatiedote kuukausittain Nettisivut Facebook Yhteistyö muiden yhdistysten kanssa

Lasten liikunnassa Liikkari Sporttis Zumba kids Neljä jalkapallojoukkuetta Kolme pesäpallojoukkuetta Hiihto ja yleisurheilu

Merimaskun Ahto Nyt tarjonnassa Maanantaisin naisten jumppa Tiistaisin harrastesalibandyä (naiset) Keskiviikkona latinotanssit, juoksukoulu Torstaisin harrastesalibandyä (miehet) Perjantaisin äijäliikuntaa (KKI-hanke) Sunnuntaisin harrastelentopalloa (sekaryhmä) 400 jäsentä, 270 viikoittaista liikkujaa

Talous Aikuisten harrasteliikunta on hinnoiteltu niin että siitä jää seuralle rahaa. Tämä raha helpottaa junioritoiminnan kuluja. mm. jalkapallojoukkueen kauden kulut ovat noin 40-50 €/kausi/hlö

Kiitos Jukka Läärä Jukka.laara@liiku.fi