VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vanhempien ja ryhmänohjaajien yhteistyö
Advertisements

1 Autoliikkeen aula Jussi Seppälä asentaja
Puimuri - kaava.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Puimuri - kaava.
Lapin korkeakoulujen ja kuntayhtymien tietojärjestelmien yhdistäminen
LUJAA LAATUA??.
JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Huoltajan henkilökohtaisen Wilma-tunnuksen luominen
Moodlen ohje opiskelijoille
Nummenpakan koulun aurajoen yksikön järjestyssäännöt
Objekti Totaaliobjekti = normaaliobjekti yksikkö genetiivi monikko -t-monikko yksikkö monikko auton autot -> Ostin auton. -> Ostin autot. opettajan opettajat.
Jokaisella koululla tulee olla järjestyssäännöt, joilla ei kuitenkaan saa rajoittaa jokaiselle perustuslaissa taattuja oikeuksia. Järjestyssäännöt eivät.
12DAT2O Yleisiä asioita lukuvuoden aluksi. 1.päivän ohjelma • Lukujärjestykset • Uudet käyttäjätunnukset ja salasanat • Wilma • Omien tietojen päivittäminen.
Missä sinä asut. Opiskeletko sinä Aalto yliopistossa
 Johdanto  YouTube  YouTuben hyödyntäminen  Yhteenveto.
Klikkaa Työkalut ja Mobile Properties. Sender id = Puhelinnumero, jolta lähetetään ja jolle vastaussanoma palautuu. Password = Operaattorilta saatu palvelun.
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
Puhuminen Varmista, että toiset ymmärtävät sinua
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
Yleistä koulunkäyntiin liittyen
O PPILAITOKSEN ARVIOINTI 2014 Opiskelijakyselyn tulokset.
Kurssivalinnat Ykköset, syksy Kurssit valitaan O Pääsääntöisesti numerojärjestyksessä O (opinto-opas s , 77) O etenkin VIERAAT KIELET, ÄI,
Kappale 4: Hanna kulta! Milloin Pedro haluaisi matkustaa Hannan kanssa Brasiliaan? Miksi? Miksi Pedron äiti pitää Hannaa sankarina? Mitä Pedro tekee viikonloppuna?
YO-info K2015.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
Tehtävätunnit – miten korvata jälki-istunto kasvatuksella?
Nelkkien vanhempainilta
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Matkailu lentoasema lentolippu käsimatkatavara
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
OMNIAN TIETOPALVELUKESKUS OMNIA LIBRARY
Keudan oppilaskuntien koulutus Keudan ohjeita oppilaskunnassa toimimisesta Erja Kärnä opiskelija-asioiden päällikkö.
What to do next?. OPA1 = PAKOLLINEN KURSSI, josta 1. vuonna suoritettu1/3 kurssia, 2. vuonna 1/3 ja abivuonna suoritetaan 1/3 kurssia suoritusmerkintä.
TEHOA OPISKELUUN.  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia.
OULUN AIKUISLUKION Aikuisten perusaste Kastellin monitoimitalossa Sairaalanrinne 5.
Näin toimit yo-kokeessa Schildtin lukio Jyväskylä.
TEHOKKAA JA MIELLYTTÄVÄN KOULUTYÖN EDELLYTYKSET POISSAOLOT ja TUNTITYÖSKENTELY AMMATTILUKIOSSA.
Tervetuloa kurssille Suomi 3A! Sanna Rämö
LUOKAN SÄÄNNÖT 3.b. 1.EI SAA KIUSATA 2. PITÄÄ ANTAA TYÖRAUHA.
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
POSIT. PASSIIVI, PREESENS
Mitä kaikkea meidän täytyy tänään tehdä? (Työ ja koulutus)
Tervetuloa kurssille Suomi 3A!
Opiskelu eLukiossa
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
Suomi 2B Maanantai
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
Puhetilanteen kieli.
Näin toimit yo-kokeessa
Tarvitsen uuden lampun. Tunnetko Anjan
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Suomi 2A
Tervetuloa.
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Tervetuloa Suomi 4B –kurssille!
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
Teema 1: Henkilökohtaiset vahvuudet ja lasten parissa työskennellessä tarvittavat vahvuudet Tavoitteet: Opiskelija osaa tunnistaa omia ammatillisia.
SÄÄNNÖT.
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Lukion tehtävä antaa laaja-alainen yleissivistys
ALAJÄRVEN LUKIO ENSIMMÄINEN VUOSIKURSSI
Tervetuloa uudelle luokalle!
ESR Osaan! – Avaimia aikuisten perustaitoihin
Turvallisuuspankki FINVET.fi
Esityksen transkriptio:

VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT

TERVETULOA OPISKELEMAAN SUOMEN KIELTÄ Kaikki opetus on suomen kielellä. Sinä et ole opiskelija, olet työtön. Suomen kielen opiskelusi on työvoimakoulutusta. Koulupäivän lisäksi sinun täytyy opiskella myös kotona. Kotitehtävä joka päivä on kerrata kotona koulupäivän aikana opitut asiat.

Koulu alkaa joka aamu kello 8.45 Tule ajoissa! Ilmoita aina opettajalle tekstiviestillä, jos olet sairas tai et tule kouluun. Tekstiviesti numeroon 0408696438. Jos olet paljon poissa kurssilta ja et ilmoita opettajalle, sinut voidaan poistaa kurssilta. Poissaolot tarkistetaan kerran kuukaudessa. Opettaja ei voi antaa sinulle lomaa.

PARKKIPAIKAT Vie autosi Aurinkorannan parkkipaikalle, joka on ilmainen. Tällöin et saa parkkisakkoa. Parkkipaikan osoite on Vanajanrannankatu

KUN OLET POISSA KOULUSTA... Tuo aina todistus eli paperi, jossa kerrotaan, miksi olet ollut poissa. Jos sinulla on lääkäri, tuo lääkärintodistus. Jos sinulla on sosiaaliohjaajalla tai poliisilla käynti, tuo todistus.

Lääkärintodistus

TAUKO-AJAT Ensimmäinen kahvitauko on kello 10.15.-10.30. Ruokatauko on kello 11.30-12.00. Toinen kahvitauko on kello 13.15-13.30.

OPISKELIJOIDEN TAUKOHUONE Tauolla voit syödä tai juoda opiskelijoiden taukotilassa, pöydillä käytävässä tai mennä ulos. Jos tuot omia ruokia taukohuoneen jääkaappiin, älä jätä niitä sinne. Jääkaappi tyhjennetään aina perjantaisin kello 17. Älä roskaa tai sotke, siivoa jälkesi.

TUPAKOINTI JA PÄIHTEET Vanajaveden opisto on savuton, tupakoi vain ulkona tupakkapaikalla! Päihteiden käyttö on kielletty, jos tulet kouluun päihtyneenä, sinut poistetaan kurssilta.

TUPAKOINTIPAIKAT

PUHELIMEN KÄYTTÖ Laita puhelin AINA äänettömälle koulussa Älä käytä puhelinta kouluaikana tunneilla. Tauoilla voit käyttää puhelinta. Opettaja saa ottaa puhelimen sinulta pois tunnin ajaksi, jos käytät sitä häiritsevästi. Ilman lupaa et saa ottaa kuvia, videoita tai äänittää koulussa ollessasi.

KOULUVÄLINEET Saat koulun alkaessa vihon, kynän, kumin ja Suomen mestari – oppikirjan. Jatkossa ostat itse kynäsi, kumisi ja vihkosi. Suomen mestari- kirjan palautat kun kurssi loppuu takaisin opettajalle. Älä tee tehtäviä kirjaan. Tee aina tehtävät vihkoon, joka on sinun omasi.

ÄLÄ TEE TEHTÄVIÄ KIRJAAN Kun kurssi loppuu, opettaja ottaa kirjat takaisin. Kirjoita aina vihkoon.

RETKIÄ Ryhmäsi tutustuu koulutuksen aikana Hämeenlinnassa oleviin paikkoihin, kuten Setlementtiin, kirjastoon, kauppoihin ja rautatieasemaan. Retkiä järjestetään myös esimerkiksi Helsinkiin, erilaisiin museoihin ja muihin kaupunkeihin.

MUISTA AINA Olemme kaikki samanarvoisia. Arvosta ja kunnioita kaikkia. Ole ystävällinen ja kohtelias kaikille. Ole rehellinen. Pyydä ja anna apua tarvittaessa.

ONNEA OPISKELUUN!