GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti 2009. GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Märsky Koripallovalmennus. Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov  Juha Dahlström 0400 –  Jussi Laakso
Advertisements

YLÄKOULUTOIMINTA JA KOUVOLAN URHEILUAKATEMIA
Urheilijanpolku Kouvola. Lapsuusaika  Monipuolinen liikunta!  Luistelukoulu 4-v.  Harjoitusmäärät 5-6-v. eteenpäin kerran päivässä, 1 vapaapäivä/
Tilannekatsaus.  Espoon kaupungin kanssa 15 vuoden sopimus Karakallion kentän käyttöoikeudesta. Sopimus alkaa  Perustettu Hornankattila Oy.
Repäise itsesi ja kaverisi mukaan hurmioon - hae ihania muistoja! SM-kauden avauspeli kotisalissa, Honkaa vastaan! Tästä se alkaa taas… Peli alkaa 12.30,
Tervarit Juniorit Juventus 04 Vanhempainpalaveri
Äänekoski Futaa Urho Huima Jazz
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Iitin Pyrintö 2014 Yleisurheilijoiden, vanhempien ja toimitsijoiden sekä vapaaehtoisten info Iitin lukiolla torstaina
Vuosikalenteri tammi – maaliskuu 2014 TAMMIKUUHELMIKUUMAALISKUU Tyttöjen Intersport-turnaus 11.1.Isännän Ääni seminaari Tampere HJS Pelaajakehitysryhmä.
Tikkurilan Palloseura
PIHLAVAN TYÖVÄEN URHEILIJAT
TPV 2017 Strategia TPV:n arvot 1.Tavoitteellisuus 2.Päihteettömyys 3.Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu?
Joukkue ja tukiryhmäpalaveri Keskustan ala-aste
Harjoitukset ja kevätsarjat Aktiivi PÄÄTTÄJÄISET POWERCUP Beach VolleyKESÄLEIRI Uusi kausi alkaa Harjoitukset ja syyssarjat Aktiivi Pikkujoulu Valmentajat.
Pelaajakysely Tampereen piirin pelaajille 2013 TKT.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
Pesäpallon Historia ja Kilpailutoiminta
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
Ympärivuotinen 1,5 vuotta
Suomen Jääkiekkoliitto / Kimmo Oikarinen1 D- junioreiden YA/SM pelaaminen
URHEILUTOIMINNAN EDELLYTYSTEN LUOMINEN TOIMINNANJOHTAJAN TEHTÄVÄKUVA VALMENTAJASOPIMUKSET LEIRIT TURNAUKSET PÄIVÄKOTI YHTEISTYÖ KOULU YHTEISTYÖ OLOSUHTEET.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Loiskeen junioritoiminta
Seuratoiminnan kehittäminen
Rovaniemeläistä liikuntaa edistämässä
Perusopetuksen oppilaat 2014 Generated on :03.
Drop out-ilmiö SPL:n Turun piirin juniorijalkapallossa
FC WILD P06 Eerikkilä 11/10/2014. Eerikkilä Agenda Joukkueen kuulumiset Valmennuksen uutiset Tasoryhmät Syksyn ja kesän ohjelma Tapahtumat.
I.R.O. Research Oy vee 10/2000 Mediakäyttö Käyttää vähintään kerran viikossa Tytöt ja pojat *) Kirjat (esim. romaanit, lasten- ja nuortenkirjat)
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Perusopetuksen ryhmäkoko
Leppävaaran Pallo ry Kysely seuratoimijoille – yhteenveto tuloksista Loka-marraskuu 2011.
Seinäjoki kisa A Tuomari: Tytti Lintenhofer ALO 12kyl, 4pys Kyl:
SEURAYHTEISTYÖ VARSINAIS-SUOMESSA JA SEN KEHITTÄMINEN
LAHDEN AHKERA RY, PAINIJAOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2014
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
LrPS kilpailujaosto Järjestää kilpailuja koulutetulla kilpailuorganisaatiolla ja taata siten seuramme purjehtijoille mahdollisuus harjoitella kilpapurjehdusta.
LEIJONA-KIEKKOKOULU. LEIJONA-KIEKKOKOULU – MISTÄ ON KYSE? Seuroille suunniteltu kiekko- ja luistelukoulun toteuttamismalli alle 8 -vuotiaille lapsille.
Vantaalaisten 93 ikäluokan joukkueiden muodostaminen kaudelle 2008/2009 (Materiaali jaetaan sähköisesti)
Nuorisotoiminnan strategiamittareita
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Kylätalosta maailmalle – Kalajoen voimistelukeskukseksi
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
LePa P03 vanhempien kokous
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
IFK –TÄHDEN NELJÄ SAKARAA: KESTÄVYYS - IHÄRDIGHET
Vanhempainilta Mimmileijonat T-01 Toimihenkilöt Budjetti Varustehankinnat Säännöt ja tavoitteet Valmentajan puheenvuoro.
Kuukausi-rock Tammi-, helmi-, maalis-, huhti-, touko-, kesäkuu,
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
T02-03 RaKe-JoKi Akatemia VANHEMPAINILTA Muistio.
EKS Ringettevisio Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu.
Jämsän Retki-Veikot ”myönteisiä liikuntaelämyksiä taitotasosta riippumatta sekä kuntoilumielessä terveyden edistämiseksi että kilpailullisten tavoitteiden.
Tervetuloa seuraan Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958.
Ohtonen Keijo & Hyttinen Hannu-Pekka Taustaa Pohjola-leiriltä valittava ensimmäinen maajoukkue koostuu 40 pelaajasta + 4 maalivahdista Tarkasteltiin.
TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC Reipas C14 musta -03 syntyneet
Ilves ry Johtokunnan kokous 21.8, jalkapallojaoston katsaus
Jippo-juniorit Pelaajapolku.
Jalkapallokoulun kausisuunnitelma 2017
Terveitä Elämäntapoja
Pakkalan Palloseuran P-05/06 Vanhempainilta
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Tammikuu Joulukuu Helmikuu Marraskuu LUKUVUOSI Maaliskuu
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
PaRin valmentajapolku
F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2018
Esityksen transkriptio:

GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti 2009

GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä 53 ( 11/09 ) ja poikia 460 Tyttöjoukkuetta 3: -98, ja 03/04 Edustusjoukkue 2.divisioonassa A-junnut 1.divari Päätoimisia 1,5 = valmennuspäällikkö ja toiminnanjohtaja 11/20/09

NAISET EURO 2009 – GrIFK mukana tyttöjalkapallon kehittämisprojektissa Tavoitteet: HARRASTAJAMÄÄRÄN LISÄÄMINEN - saada seuraan uusia tyttöpelaajia - perustaa uusia ikäluokkia erityisesti 5-9.v - lisää seuratoimijoita tyttöpuolelle ERITYISESTI 6-9 VUOTIAIDEN TYTTÖJEN TOIMINTA - aloittamis-iän madaltaminen - lajiin kiinnittyminen LAADULLISET TAVOITTEET - valmentaja ja ohjaajakoulutus,seuratoimijakoulutus - mahdollisuus verkostoitua muiden seurojen kanssa 11/20/09

Tammikuu GrIFK Pispalassa EM-seminaarissa - Tässä vaiheessa GrIFK:ssa 10 tyttöä 01-pojissa ja 98-tytöt (15) Huhtikuu 2009: - Tytöt perustaminen huhtikuun alussa - GrIFK futiskoulussa huhtikussa tytöt -98 ja (2 pv) tytöille oma treenivuoro ja Espoon liigaan GrIFK ja NAISET EURO 2009

11/20/09 Touko-Kesäkuu Koulufutis-kaikki pelissä tapahtuma suomenkieliselle ala-asteille - Päiväkoti-prinsessa futis-tapahtuma kesäkuussa - Koulufutis- ja päiväkotitapahtumissa pallo/luokka/päiväkoti - Tytöt pelaa nyt - kortit jakoon kouluissa ja päiväkodeissa - Kesäkuussa maajoukkueen jalkapallokoulussa tyttöjen valmentajina Hongan ja U18-maajoukkue pelaajia - Valmentajat E-valmentajakoulutuksessa GrIFK ja NAISET EURO 2009

11/20/09 Elokuu Koulufutis-kaikki pelissä suomen ja ruotsinkieliset ala-asteet(300) - EM-kisoissa GrIFK:sta ja kouluista iso porukka katsomossa - EM-kisa escortina Norja-Saksa 27 tyttöä; kesän suurin kokemus - Koulujen alkaessa treeniryhmässä jo 30 tyttöä. - Mukaan tullut myös 03 ja 04-syntyneitä ja joista osa aloittanut poikien kanssa. 03/04 pojissa jossa vieläkin 5-6 tyttöä. - GrIFK- 98 tytöt, valmentajat ja jojo ovat olleet koko ajan tukena ja 98-valmentajat valmentavat myös tyttöjä. GrIFK ja NAISET EURO 2009

11/20/09 Syys-Marraskuu Maajoukkueen futiskoulussa mukana olleet Hongan naispelaajat aloittivat valmentajina. - Koossa nyt 40 tyttöä ja 9 valmentajaa. - GrIFK E-kurssilta lisää valmentajia 3 kpl Gr poikia. - Talvella harjoitukset 2 kertaa viikossa sisällä ti ja la T valmentaja vetää kerran kuussa maalivahtitreenit - Kaikki tytöt mukana GrIFK ensimmäisissä päättäjäisissä 7.11 ja palkittiin kehittynein pelaaja, paras harjoittelija ja fair play-pelaaja GrIFK ja NAISET EURO 2009

11/20/09 Pääsimme hyvin tavoitteisiimme: - Saimme 30 uutta harrastajaa tyttöpuolelle. Nyt tyttöjä on Saimme 2 uutta ikäluokkaa: ja Saimme 11 uutta valmentajaa tyttöpuolelle. Ennen oli Saimme uusia toimihenkilöitä (jojo, huoltajia, vanhempia) - Koulutimme tyttövalmentajia ja ohjaajia (E-taso ja FortumTutor) - Saimme madallettua aloittamisikää; nyt 5-8.v, ei enää 9-11 v. - Saimme tyttöjä kiinnittymään lajiin ja sitoutumaan seuraan - Pystyimme verkostoitumaan seurojen, piirin, palloliiton kanssa GrIFK ja NAISET EURO 2009

11/20/09 Tervetuloa mukaan toimintaan!