Suomen latu ry Marina Tuura.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
Advertisements

Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Yli 94-vuotta yrittäjyyden puolesta
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
 Nuorten vaikuttajaryhmä, joka toimii paikallisten nuorten etujen hyväksi  Pidämme yhteyttä muihin nuorten vaikuttajaryhmiin ja teemme tiivistä yhteistyötä.
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Aikakauslehtien lukukerrat KMT Kuluttaja syksy 2012 kevät 2013.
KUrpitsatalo Kurpitsatalon on muistitietojen mukaan rakentanut Leppänen pojalleen v Silloin hän rakensi taloon alakerran, jossa on keittiö, kaksi.
Liiku terveemmäksi –päivät 2011 Toiminnanjohtaja Eki Karlsson.
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS.
"Mitä sitä turhaan rehkimään" - Miten saamme nuoret osallistumaan ja liikkumaan? Nuoren Suomen työseminaari Pauli Miettinen.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Yhteiskuntaoppi kunnialla läpi!
Kansallispelimme pesäpallon kouluvierailut Pesäpallon juhlavuosi 2012 Pesäpallo täyttää 90-vuotta 2012 (pesis.fi ja superpesis.fi) - Juhlavuoden.
Jukka Läärä puheenjohtaja
Poliovoidaanhävittää! 1985: : => vähentynyt 99.6 % 99.6 %
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
Kylätoimijoiden koulutus- ja neuvottelupäivät /MG.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
KATY Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Perustettiin vuonna 1935.
MINÄ URHEILEVAN LAPSEN VANHEMPANA!
Golf Talma senioritoiminta Seuran 25 v. juhlavuosi.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
ITALIAVAIHTO Syksy Matkan aikataulut: SAAPUMINEN (to ): Italialaiset saapuvat Helsinki-Vantaalle Bussikuljetus Jyväskylään koululle.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Verotuksen perusteet – Kertaus luovutusvoitot OTK / OTM Ilkka Lahti 2015.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Toimintasuunnitelma lyhyt katsaus tulevan vuoden kohokohtiin ‣ Uuden strategian toinen vuosi ‣ Suomen Ladun perustehtävä:
TÄTÄ DIAA VOI KÄYTTÄÄ VÄLIOTSIKKONA
Suomen UNICEFin vapaaehtoistoiminnan kysely 2017
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Lämpimästi tervetuloa!
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Maahanmuuttajanuoret ja rikollisuus
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Kehvon Koulu Ala-aste.
Suomen Ladun vuosikertomus 2016
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Kenttäkonsultointikysely 2014
Oman alan lehdet (1) Käy lainaamassa oppilaitoksen kirjastosta oman alan lehti. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee oma sivu nimeltään ”Oman alan lehdet”)
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Osaston jäsenedut 2018 UIMAAN JA LIIKKUMAAN
Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona.
Luottamusmieskoulutusinfo ja uudet jäsenedut 2018
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Vuosikertakamaa – Asiaa & viihdettä jo vuodesta 1938!
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
YLEISDIA. YLEISDIA JOKAINEN LÖYTÄÄ OMAN TAPANSA ULKOILLA Avainlajit Geokätköily, hiihto, pyöräily, talviuinti, retkeily ja sauvakävely Lastentoiminta.
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Autokaupan toimintaympäristö
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
TAITOTASSUT Leiri 12-18v koiraharrastajille
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Suomen latu ry Marina Tuura

Organisaation toiminta ajatus Suomen Ladun tavoite on liikuttaa Suomalaisia. Tärkein tehtävä on ulkoilumahdollisuuksien edistäminen. Toiminta on valtakunnallisesti keskusjärjestönä ja paikallisesti latuyhdistyksien tomintaa. Visio on pitää Suomalaiset mailman eniten liikkuvien kansojen joukossa. Tutkimus on osoittanut että Suomen Ladun jäsenet liikkuvat muita Suomalaisia enemmän. Tarkoitus on että Suomalaisille olisi tarjolla urheilulajeja joihin mahdollisimman monella on helppo osallistua. Suomen Ladulla on monta jäsen yhdistystä kuten esimerkiksi Vantaan Latu. Vantaan Ladulla on monta eri toimintamuotoa, kuten esimerkiksi vaellus, sauvakävely, laturetket, pyöräily vain mainitaksemme muutaman.

Vantaan latu ry Vantaan Laty Ry on perustettu 4.2.1965 Lajeja on monia. Aiemmin mainituiden lisäksi voi harrastaa uutta mielenkiintoista harrastusta kuten Geokätköily. Tietysti hiihto kuuluu myös lajeihin Vantaan Ladulla. Vantaan Latu, kuten myös Suomen Latu rärjestää monenlaisia tapahtumia koko perheelle. Isäinpävisin on yleensä metsäretki jossa poiketaan aina myös Bisan majalle joka on Vantaan Ladun omistuksissa. Majaa voi myös vuokrata omiin tilaisuuksiin. Vantaan Latu järjestää myös Muumihiihtoa perheen pienimille sekä monenlaista jumppaa ja muuta liikuntaa hiukan vanhemmille.

Suomen Ladun monet toiminnat Suomen Ladun kauttaa pääsee moniin tapahtumiin. Suomen Latu järjestää myös avantouinti kisoja joka vuosi Vuonna 2013 on juhlavuosi jolloin Suomen Latu täyttää tammikuussa 75 vuotta. Juhlia vietetään Laukaassa avantouinniin SM kisojen yhteydessä 26.1.2013 Myös monelle tuttu Metsämörri on Suomen Ladun toimintoja. Metsämörri tominta täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Metsämörrin tarkoitus on opettaa lapsille luontokasvatusta. Metsämörriohjaajaksi pääsee vain Suomen Ladun koulutuksen käyneet.

Monet edut Suomen Ladulla on ollut toimintaa Oittaalla Bodomjärven rannalla Toiminta jatkuu vielä vuoden 2012 loppuun. Suomen Latu etsii parhaillaan korvaavaa paikkaa pääkaupunkiseudulta Oittaalla on toiminut myös Suomen Ladun välinevuokraus. Sieltä on saanut vuokrata monenlaisia ulkoiluun ja liikuntaan liittyviä välineitä. Esimerkiksi lapsenkantorinkka joka maksoi kesällä 2012 50 € viikoksi. Suomen Ladun jäsenet saavat pienen alennuksen hinnoista. Vuokralle on myös kickbikea, kajakkeja, kävelysauvo ja yms. http://www.suomenlatu.fi/oittaa/ Suomen Ladulla on myös lomaosakkeita joita voi vuokrata kohtuu hintaan. Suomen Latu järjestää monenlaisia retkiä ja matkoja

Lomaosakkeita vuokrataan monesti myös Ladun lehdessä Latu ja Polku. Suomen Ladulla on myös lomaosakkeita joita voi ostaa kohtuu hintaan. Osakkeita sijaitsee Ellivuoressa sekä Kiilopäällä. Lomaosakkeita vuokrataan monesti myös Ladun lehdessä Latu ja Polku. Suomen Ladun jäsenenä saa monia muitakin etuja kuten retkiä kotimaassa sekä ulkomailla. Etuja on myös monilla yhteiskumppaneilla kuten uusimpina Sokos Hotellit sekä Radison Blu hotelli. Jäsenenä saat etua myös Retkiaittasta, Karttakeskuksesta sekä monista muista. Lisää eduista voit lukea Suomen Ladun sivuilta : http://www.suomenlatu.fi/suomen_latu/jasenpalvelut/jasenedut/ Suomen Ladun tarkoitus on saada ihmiset ylös ulos ja lenkille ja mielellään hyvässä seurassa. Lisää tietoja numerosta : 0447226301 tai sähköposti jasenpalvelu@suomenlatu.fi osoitteesta : http://www.suomenlatu.fi/suomen_latu/yhteystiedot/