STEKAn valtiosektori Puheenjohtaja Pasi Vallivuori GSM 040-723 1607 pasi.vallivuori(at)coachmasters.fi.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Pohjois-Pirkanmaan Tattariosuuskunta  Perustettu vuonna 2003  Osuuskunnan tarkoituksena on tuottaa puhdasta raaka-ainetta paikallisille tattaria jalostaville.
Advertisements

STTK-J / Palkansaajajärjestö Pardia Ay-asialla 20 vuotta
MERIMIES-UNIONI.
Ohjeita sähköisestä liittymisestä
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
TEKNIIKAN JA TIEDON TOIMIHENKILÖT TTT RY
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
Miksi TATSI ja ammattiliitot ovat mukana työllistämistoiminnassa ? • Milloin ammattiliiton jäsen eniten kaipaa tukea, kuin työttömyyden kohdatessa? • Ammattiyhdistysliikkeen.
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
JHL:n sähköiset palvelut
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Kuukauden kurssi Murikka-opistolla
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Kuumat oltavat? … kaikissa liemissä ei tarvitse kiehua itse.
STEKAN YKSITYISEN SEKTORI
SKAL PAIKALLISYHDISTYSKANSIO Järjestöpäivä Oik. yo. Inka Saarvio.
Keskustelun vetäjä (Nimi) Esittäjä (Nimet) Johda ja palvele entisenä piirikuvernöörinä.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Palkansaajajärjestö Pardia
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
W w w. a m k. f i Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen verkko-opinnot, 15 op Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen opinnoissa hankitaan tietoperustaa.
OHJAAJATUUTOROINTI MATEMATIIKAN JA TILASTOTIETEEN LAITOS.
MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA. MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä työssäoppimisjärjestelmä kaupan ja hallinnon alalle:
OPINTOKESKUS KANSALAISFOORUMI - foorumi yhdessä oppimiselle Rahoitusklinikkapäivä Seinäjoki
STEKA RY TOIMII SOSIAALI-, TERVEYS- JA KASVATUSALOILLA TYÖSKENTELEVIEN JÄSENTEN AMMATILLISENA EDUNVALVOJANA Edunvalvontaa vuodesta 1947.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.
Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) koulutusjaosto.
OAJ:n valtuustovaalit Ennakkoäänestys netissä Varsinaiset äänestyspäivät
Itellan Ylemmät Toimihenkilöt Palvelualojen taustaryhmä (PaTa-ryhmä)
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
HY:n Oodi-päivät 2008 Ajankohtaista asiaa ja keskeisiä huomioita.
Jäsentyytyväisyystutkimus 2008 Palvelujen käyttö ja tärkeys.

Paperiliitto r.y. 1 PAPERILIITTO SUOMALAISTEN PAPERITYÖNTEKIJÖIDEN EDUNVALVONTAJÄRJESTÖ.
Työnhaku TE-toimistossa Tehtäviä. Kuinka TE-palvelujen asiakkaaksi kannattaa ilmoittautua? Mistä päivästä lähtien työnhaku astuu voimaan? Mitä kannattaa.
11 ETELÄ-POHJANMAAN PIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016.
OAJ:n yhteysopettaja Edunvalvontaketjun tärkein lenkki Tukholma E-S.T.
Tutustumme Kokoomukseen
Ohjeita sähköisestä liittymisestä
SOSIAALITYÖN OPISKELIJOIDEN INFOPÄIVÄ
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
ETELÄ-POHJANMAAN PIIRI RY
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Tervetuloa töihin! Hyvää kesää työn merkeissä!
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Kuka olisi hyvä luottamusmies? Kenet haluaisit hoitamaan asioista?
Oman alan lehdet (1) Käy lainaamassa oppilaitoksen kirjastosta oman alan lehti. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee oma sivu nimeltään ”Oman alan lehdet”)
Kuka olisi hyvä luottamusmies? Kenet haluaisit hoitamaan asioista?
Luottamusmieskoulutusinfo ja uudet jäsenedut 2018
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Opiskeluhuollon palvelut
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
ETELÄ-POHJANMAAN PIIRI RY
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Brahe-sali Pasi Karonen
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsenpalvelut taloyhtiöille
Esityksen transkriptio:

STEKAn valtiosektori Puheenjohtaja Pasi Vallivuori GSM pasi.vallivuori(at)coachmasters.fi

Hyvä STEKAn valtion palveluksessa oleva jäsen! Tiedätkö, että kuulut Palkansaajajärjestö Pardian kautta Toimihenkilöjärjestö STTK:hon? Monimutkaistako? Ei. Jäsenenä Sinun ei tarvitse hallita järjestöorganisaatioita. Tärkeintä on tietää kenen puoleen kääntyä, kun on kysyttävää jäseneduista tai palvelussuhdeturvasta.

Kenen puoleen siis voit kääntyä? •Jäsenten ensisijaisia edunvalvojia ovat luottamushenkilöt, ja he saavat liiton tuen. Luettelo työpaikoista ja niiden STEKAlaisista luottamusmiehistä löytyy -jäsensivuilta. Sellaisilla työpaikoilla, joilla ei ole STEKAn luottamusmiestä, jäsenet ottavat yhteyttä suoraan puheenjohtaja Pasi Vallivuoreen.

Edunvalvonta •STEKAn jäsenet saavat jäsenpalvelut Palkansaajajärjestö Pardiasta, joka on valtion henkilöstön suurin pääsopijajärjestö STTK:ssa. •Pardian edunvalvontaosasto antaa palveluja jäsenille, jäsenliitoille ja –yhdistyksille. •Edunvalvonnan kysymyksissä Sinua neuvoo työpaikkasi luottamusmies. Jos hän ei ole tavoitettavissa, ota yhteys oman toimialasi asiamiehiin Pardiassa. Asiamiehiltä voit kysyä neuvoja ja opastusta virka- ja työehtosopimusasioissa sekä Pardian omista jäseneduista kuten lakimiespalveluista ja koulutustuesta. Nettisivuilta löydät myös paljon ajankohtaista lisätietoa.

STEKAn jäsenten asiamiehet Pardiassa: •Asiamies Aki Nieminen aki.nieminen(at)pardia.fi puh gsm Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) Valtion ammatilliset oppilaitokset (OPH) Valtion koulukodit Valtion yleissivistävät oppilaitokset (OPH) •Lakimies Pekka Pietinen pekka.pietinen(at)pardia.fi puh gsm Turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukset •Lakimies Hannu Salo hannu.salo(at)pardia.fi puh gsm Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) Sosiaaliturvan muutoksenhakulautakunta Työttömyysturvan muutoksenhakulautakunta •Asiamies Mikko Äikäs mikko.aikas(at)pardia.fi puh gsm Valtion mielisairaalat

Tarkentavat virka- ja työehtosopimukset Pardialla/STEKAlla on tarkentavia virka- ja työehtosopimuksia mm. seuraavissa laitoksissa: •Valtion ammatilliset oppilaitokset •Valtion koulukodit •Valtion yleissivistävät oppilaitokset •Sosiaali- ja terveysministeriö •Terveyden ja hyvinvoinnin laitos •Turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukset •Valtion mielisairaalat •Valtion koulukotien perhekodit

Koulutus •STEKAn järjestämää koulutusta ovat mm. joka kesäkuussa järjestettävä koulutus henkilöstöedustajille sekä joka toinen vuosi järjestettävä yhteistoimintaseminaari, joka on tarkoitettu henkilöstöedustajien lisäksi myös työnantajanedustajille. •Tiedot Pardian järjestämästä koulutuksesta löytyvät Pardian internet-sivuilta osoitteesta > Koulutus. Kursseista osa on kohdennettu luottamushenkilöille, mutta myös kaikille jäsenille on tarjolla runsaasti erilaisia kursseja.

STEKA ja Pardia tiedottavat Ajankohtaisin tieto löytyy osoitteesta PardiaNyt-lehtiPardiaNyt-lehti lähetetään kaikille jäsenille. PardiaNet-nettilehteen voit tutustua osoitteessa

Yhteystietoja Jäsenrekisteriasiat •jäsenpalvelusihteeri Arja Heikkilä •puh , info(at)pardia.fi Jäsenedut •jäsenpalvelusihteeri Leena Vesanto •puh •Muuraispuron tiedustelut ja varaukset Matti PJ Saari puh matti.pj(at)gmail.com STEKA/PardiaPalkansaajajärjestö Pardia Ratamestarinkatu Helsinki , faksi