Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen kevään 2009 kirjoituksiin viimeistään pe henkilökohtaisesti lukion kansliassa
Advertisements

Vanhempien ja ryhmänohjaajien yhteistyö
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
YLIOPPILAS KEVÄT 2015 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
KEVÄÄN 2011 YO- KOKEET Lisätietoja Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta www. ylioppilastutkinto.fi.
Ylioppilaskirjoitukset
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
Tervetuloa vanhempainiltaan!
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Ylioppilaskirjoitukset
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Viherlaakson lukio, Jussi Rekilä
VANHEMPAINILTA ABIEN.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta ABIN LOPPUSUORA Preliminäärit Rehtorin ja opon infot Kaikki pakolliset kurssit oltava suoritettuna Tutkintomaksut.
Tervetuloa!.
Ylioppilastutkinto Äidinkieli/ Vieras kieli Reaalikoe
ABIEN VANHEMMAT Lyseonpuiston lukio. Miten valmistautua kokeisiin ? paras tapa tehdä säännöllisesti koulutyöt elää tasaisen terveellistä elämää.
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Yleiset ohjeet ja info yo-kirjoituksia varten
YO-info K2015.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
ABI-INFO Lyseonpuiston lukio. ”Pois unteluus ja hervakkuus …” viimeistään nyt vastuun omista ratkaisuista valintasi ja ilmoittautumiset ovat.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
Abiturientin aikatauluja lukio-opinnot Ylioppilaskirjoitukset Jatko-opintoihin hakeminen.
Lukion oppimäärä.
Syksyn 2015 kirjoituksissa huomioitavaa Koepäivät www
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
Ylioppilaskirjoitukset Syksy Kirjoitusaineet Pakol.äidinkieli + 3  suomi (A- tai B-taso)  englanti (A- tai C-taso)  (1) reaalikoe  matematiikka.
2. Vuosikurssi 2. vuosikurssin vanhemmille
YLIOPPILASTUTKINTO Ounasvaaran lukio TUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET KOKEET Äidinkieli + 3 omaa valintaa  Toinen kotimainen kieli*  Yksi vieras.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Pe 12.2.äidinkieli/ vanha juhlasali klo 9.00 Ma vieras kieli pitkä oppimäärä kuuntelu/
HUOLTAJAILTA. TUTKINNON SUORITTAMINEN Tutkinnon voi hajauttaa kolmeen perättäiseen kertaan Osallistumisoikeus kirjoituksiin  kirjoitettavan aineen pakolliset.
ABIEN VANHEMPAINILTA. YO-TUTKINTO Kaikille pakollinen Äidinkieli Toinen kotimainen Vieras kieli Matema- tiikka Reaali- aine Toinen kotimainen Vähintään.
YO-INFO Ti Oulunsalon lukio, Tuula Tervonen rehtori.
Opon esitys Tiistai Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
AINEVALINTAINFO 1. ja 2. VUOSIKURSSI
YO-TUTKINNON RAKENNE 4 pakollista, yksi tai useampia ylimääräisiä
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
ABISTA YLIOPPILAS AIKATAULUJA.
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
VANHEMPAINILTA ABIEN.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
Abiturientin ohje syksy 2017
3. oppitunti.
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Vanhempainilta Tervetuloa!
Kurssit lukion kolmantena vuonna
Ykkösten vanhempainilta
Opinto-ohjaaja Johanna Ottavainen
Ilmoittautuminen kevään 2018 kirjoituksiin, info
2. ja 3. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta
2. Luokan OPO1 osa 2.
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta
YO-TUTKINNON RAKENNE 4 pakollista, yksi tai useampia ylimääräisiä (HUOM! 2022) tasot: matem P/L, toinen kotim. P/KP, vieras kieli P/L väh. yksi A-tasoinen.
YO-info Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy 2012 - kevät 2013 TERVETULOA Vanhempainilta ja abi-infot Paimion lukiossa Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy 2012 - kevät 2013 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

Heikki Turpeinen Paimion lukio ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen kevään kirjoituksiin 23.11.2012 mennessä opinto-ohjaajalle Syksyllä kirjoittaneet 30.11.2012 mennessä Ilmoittautumisen yhteydessä on toimitettava LUKI- ym. todistukset Ilmoittautumislomakkeet ovat abioppaan välissä Ylioppilastutkinnon perusmaksu on 14 € ja koekohtainen maksu 28 € (2012 vahvistetut hinnat) Maksujen eräpäivä on 18.1.2013 Ennen tutkinnon kokeita kirjoitettavien aineiden pakolliset kurssit pitää olla suoritetut 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

Heikki Turpeinen Paimion lukio KIRJOITUKSIIN… Äidinkielen tekstitaidon koe pe 08.02.2013 Kielten kuullunymmärtämiskokeet ma 11.02. – ke 13.02.2013 Penkkarit 14.02.2013 Abit saavat ns. helmikuun jaksotodistuksen, jota voi käyttää tarvittaessa väliaikaisena todistuksena haettaessa jatko-opintoihin Lukuloma 18.02. – 11.3.2013 on samalla suullisten kuulustelujen ensimmäinen jakso Ylioppilaskirjoitusten kirjalliset kokeet 11.03. -25.03.2013 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

Heikki Turpeinen Paimion lukio SAIRASTAPAUKSET Kirjoitusten aikana sairastumisesta on ilmoitettava mahdollisimman pian kansliaan tai rehtorille Jos sairaus voi vaikuttaa kokeissa menestymiseen, kannattaa tuoda lääkärintodistus Kuumesairas, pahasti flunssainen tai vatsasairas voidaan eristää muuhun koetilaan Vaikeissa tapauksissa koe voidaan järjestää kotona tai jopa sairaalassa 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

Heikki Turpeinen Paimion lukio KIRJOITUSTEN JÄLKEEN Toinen suullisten kuulustelujen jakso 26.03. – 3.5.2013. Päättötodistuksen arvosanoja voi vielä yrittää korottaa Kaikki vähintään 75 kurssia ja kaikki pakolliset kurssit pitää olla suoritettuna 03.05., jotta saisi keväällä todistukset Tulokset tiedossa viimeistään 24.5. 2013 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

LOPUSSA KIITOS SEISOO… Lakkiaisjuhla on lauantaina 01.06.2013 klo 11.00 Mahdollista tarkistusarvostelua voi pyytää ylioppilastutkintolautakunnalta rehtorin kautta kaksi viikkoa tulosten tiedoksi saamisesta (hinta 50 €) Koesuoritusten näyttämistä lopullisine arvioineen tai kopiota voi pyytää lautakunnalta (32 €/koesuoritus) Henkilötietojen luovuttamisen esim. lehteen voi etukäteen kieltää 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

SUULLISET KUULUSTELUT Ennen kirjoituksia tai niiden jälkeen Eivät enää ole pakollisia Tarkoitus: parasta valmistautumista kirjoituksiin ja mahdollisuus korottaa aineen lopullista arvosanaa Kohdistuvat aineen lukion oppimäärään Ilmoittautumislomake abi-oppaan välissä 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

Heikki Turpeinen Paimion lukio KUULUSTELUJEN I JAKSO Koulun päättymisen ja kirjallisten yo-kokeiden alkamisen välillä Ilmoittautuminen viimeistään 18.1.2013 ryhmänohjaajalle Ilmoittautumislomake on abioppaan välissä Kuulusteluun osallistutaan yleensä 4 – 6 aineessa 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

Heikki Turpeinen Paimion lukio TENTTIJÄRJESTYS Tenttijärjestyksen laatiminen on abien tehtävä, valitaan 2 abia/ohjausryhmä Tenttijärjestyksen pitää olla valmis 31.01.2013 Muodostetaan noin kymmenen opiskelijan kuulusteluryhmiä Tenttejä on vain koulupäivinä, ellei käytännön syistä toisin sovita Kahden tentin välillä on vähintään yksi arkipäivä 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

KUULUSTELUJEN II JAKSO Ylioppilaskirjoitusten päättymisen ja 03.05.2013 välillä Voi yrittää korottaa muita aineita Viimeistään tässä vaiheessa suoritetaan puuttuvat tai kesken olevat kurssit ja varmistetaan, että kurssimäärä on täysi Ilman päättötodistusta ei saa ylioppilastodistustakaan 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio

Heikki Turpeinen Paimion lukio SYKSYN 2013 KIRJOITUKSET ILMOITTAUTUMINEN 07.06.2013 MENNESSÄ KOULUN SIVUT WWW.PAIMIO.FI/OPETUS 3.4.2017 Heikki Turpeinen Paimion lukio