Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opinto-ohjaaja Johanna Ottavainen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opinto-ohjaaja Johanna Ottavainen"— Esityksen transkriptio:

1 3.5.2017 Opinto-ohjaaja Johanna Ottavainen
Vanhempainilta, 15-taso Opinto-ohjaaja Johanna Ottavainen

2 Ajankohtaista tällä hetkellä
Ylioppilaskirjoitusaikataulun suunnittelu Omien tulevaisuudensuunnitelmien pohdita: jatko- opinnot? Syksyn ylioppilaskokeisiin ilmoittautuminen ja valmistautuminen Lukujärjestysten teko ensi vuodelle - Tulevatko kurssit täyteen ajallaan? Täysi-ikäisyys -> Huoltajatunnukset vanhenevat, jos opiskelija ei anna lupaa

3 Yo-kirjoituksiin valmistautuminen
Syksyn kirjoituksiin ei ”lukulomaa”, joten valmistautuminen kesällä ja 1. jaksossa muun opiskelun ohessa Kevään kirjoituksia varten noin 3 viikon lukuloma Kannattaa tehdä kirjallinen lukusuunnitelma – vaarana ajantajun katoaminen

4 Yo-kirjoituksiin valmistautuminen
Kertauskurssit, lukion soveltavia kursseja Muut abikurssit, esim. kesäyliopisto Kertaus- ja valmennuskirjat Omatoiminen lukeminen, ”lukuloma” Ajankäytön suunnittelu!

5 Kodin tuki Kannustus Keskustelu tavoitteista ja mahdollisuuksista: Motivointi. Seuraa arvosanoja ja kurssimäärää! Kysy abin aikataulusta; tärkeät päivämäärät. Anna valmiudet opiskeluun! Opiskelu on abin päätyö.

6 Tärkeimmät asiat lakin saamiseksi
Kirjoitukset hyväksytysti läpi - 4 pakollista Lukion päättötodistus - Yhteensä vähintään 75 kurssia - Pakolliset kurssit suoritettu - Aineen oppimäärässä hylättyjä kursseja ei saa olla liikaa:


Lataa ppt "Opinto-ohjaaja Johanna Ottavainen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google