Työllistämistä ja paikallista yhteistyötä? 7.12.2009 Hannu Kiminkinen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tiina Paavola Tampereen museot/ Kokoelmayksikkö
Advertisements

Juha Kauppinen Consulting oy Työntekijäkysely Tietoja
HUS KKI-hanke ”Liikunnasta työkykyä HUS:ssa1-6” Historia Toimintasuunnitelma 2010.
YHTEISTYÖN JA PROJEKTIN MERKITYS RAUMAN KAUPUNKI Vammaistyön päällikkö Vesa Kiiski.
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus kirkon työelämässä Seurakunta ja monimuotoinen työ Henrietta Grönlund Teologinen.
Lieksan kaupungin maaseutu
AVARTTI – NUORET SEN TEKEVÄT THE INTERNATIONAL AWARD FOR YOUNG PEOPLE
Graafinen ohjeisto Varkauden Urheiluseurat ry 1.
Tiedotustilaisuus Rakennustoimisto Pohjola Oy •Vuonna 1989 perustettu perheyritys •Toiminta-alue Pirkanmaa ja Etelä-Suomi •Liikevaihto n. 35,5.
Toiminnan tunnuslukuja Lokakuu 2011 Yrityksiä 588.
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
Vantaan nuorisojärjestöt ry Vannu Perustettu huhtikuussa 2006.
Suurten ja keskisuurten kaupunkien terveys- ja sosiaalitoimen kustannukset Erityisasiantuntija Teija Mikkola.
Veteraanien haaste: Koko kansa kävelemään sunnuntaina
Heinjoen ampuma- ja moottoriratakeskus
Toimintasuunnitelma vuodelle Yleistä Vuosi 2010 tulee olemaan pitkäjänteisesti toimineen Varkauden Urheiluseurat ry:n 20. toimintavuosi! On juhlan.
Toimeentulotuen vuositilasto 2010 Ari Virtanen.
Tampereen urheiluakatemia I-vaihe Paikallisen verkoston rakentaminen ja toiminnan käynnistäminen •opiskelun ja urheilun yhdistäminen (korkeakoulu.
Etelä-Savon maakunnassa. Kunnan perustamisvuosi 1869.
Tikkurilan Palloseura
Kaupassa käydään, tuvat siivotaan, lumet putsataan ja ollaan kaverina.
Tiedätkö, mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?
KAUPUNGIN SEKÄ YHDISTYSTEN YHTEISTYÖ JA OSALLISUUS MIKKELIN KAUPUNNGISSA Networks of civil initiatives supporting work in municipalities Hankkeen aloitusseminaari.
1 Seurojen toimihenkilökoulutus. 2 Nappaa mukaan -kurssi Kurssin tavoitteet • antaa malleja miten seuroihin saadaan lisää seura- aktiiveja: toimihenkilöitä,
2009 Toimintakertomus.
Ohjelma Klo 8.30 – 9.00 Tervetulokahvitarjoilu
Toiminnanjohtaja Ville Kuusinen Helsinki
TERVEYDENHUOLLON RAHOITUSPOLITIIKAN ARVIOINTI: KUNTARAHOITUKSEN VAKAUTTAMINEN (VAKKA) Ilkka Vohlonen, professori Jan Klavus, dosentti Veli.
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Logistiikka/Varasto Enontie 2, Kauhajoki Enontie 2, Kauhajoki.
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Joukkoliikenteen palvelutasotavoitteet keskisuurilla kaupunkiseuduilla (LVM julkaisu 54/2007) PLL 38. vuosikokousseminaari Helsinki, Juha-Pekka.
VIRVELÖINTIÄ RAUMALLA
Sosiaalialan asiantuntijapäivät
Jyväskylässä Kuntaliitoksen toteutuessa yhteispalvelupisteitä oli Vaajakoskella, Palokassa, Taulumäellä, Kuokkalassa ja Korpilahdella. Säynätsalon aluetoimisto.
Laajapohjaista yhteistoimintaa vuodesta 1990 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Varkauden Urheiluseurat ry.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Lisää laatua liikuntaan Liikkeelle – liikuntavavstaavan käsikirjan avulla.
Opettajat Suomessa Pedagoginen toimikunta Heljä Misukka koulutusasiain päällikkö Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.
Elinvoimaa yhdistyksissä
Paikallisen urheilutiedon tallennusta Varkaudessa Hannu Kiminkinen.
Seura työllistäjänä? Hannu Kiminkinen: Suomen Palloliiton Itä-Suomen piirin vuosikokous Seura työllistäjänä?
Suomen kartta.
Maatalous, maaseutuyrittäminen rahavirrat 2008 ja 2007 Pohjois-Savo Jari Kauhanen MTK- Pohjois-Savo.
Pendelöinnistä tilanne Lähde: Tilastokeskuksen työssäkäyntitilasto Pohjois-Savon liitto 2012 u/tr/powerpoint/kuopion ja lähikuntien pendelöinnistä_tilanne_2010.ppt.
Muuramen malli – itsenäisen kunnan valinta
Kansalaistoimijalähtöinen kehittäminen joensuun kaupunkialueilla kaupunginsihteeri Jari horttanainen
Nuorisoalan kehittäjä Kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelma Mikkelin ammattikorkeakoulu.
Toimintasuunnitelma vuodelle Pitkäjänteisyyttä – ei hetken huumaa! Vuosi 2009 on Varkauden Urheiluseurat ry:n 19. toimintavuosi!
Pikavuoroliikenne 5-tien käytävässä
Katsaus äkillisten rakennemuutosten hoitoon osoitetun kansallisen varauksen käyttöön, tilanne Pohjois-Karjala, Joensuun seutu - Perlos Oy:n.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Laajapohjaista yhteistoimintaa vuodesta 1990 Toimintasuunnitelma vuodelle 2011.
Järjestöt ja kunta- ja palvelurakenneuudistusprosessi Pohjois-Karjala Järjestöfoorumi 25.10: työryhmä valmistelemaan asiaa Työryhmässä : Sosiaali- ja terveysturvan.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Yrityksen ja projektin esittely
ESR-hankkeet Etelä-Savon TE-keskus ESR-koordinaattori Kati Torniainen.
Järjestöjen taloudelliset toimintaedellytykset JÄSENMAKSUT OMA VARAINHANKINTA RAY, VEIKKAUS, FINTOTO TUKI ERI MINISTERIÖILTÄ KUNTIEN.
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
Pendelöinti Pendelöinti eli asuinkunnan ulkopuolella työssäkäynti on yleistynyt lähes koko Suomessa 1980-luvun lopulta lähtien. Pendelöivien osuus on kasvanut.
ELINIKÄISEN OHJAUKSEN ALUEELLINEN KOORDINAATIO ELOa Pohjois-Savon ELY-keskuksessa Lisää viraston nimi, tekijän nimi ja osasto.
1 Työvoiman työssäolo 2009 Kokoaikatyössä olevat palkansaajat Lähde: Tilastokeskus, Työvoimatutkimuksen 2009 aineisto
Yksityinen palvelutuotanto sosiaali- ja terveyspalveluissa 2009
Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut 2011 Päivi Tossavainen Raija Kuronen.
ORIMATTILAN TYÖLLISTÄMISPROJEKTI OTE
Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry
KATSAUS ITÄ-SUOMEN TAVOITE 1 – OHJELMAN TOTEUTUMISEEN Itä-Suomen EAKR-seurantakomitean kokous Mikkelissä Riitta Koskinen Etelä-Savon maakuntaliitto.
Pohjois-Savon kuntapäivä- valinnanvapaus sote-palveluissa
Perheentalo on matalan kynnyksen yhteisötalo.
Esityksen transkriptio:

Työllistämistä ja paikallista yhteistyötä? Hannu Kiminkinen

- Pohjois-Savon maakunnassa - Itä-Suomen läänissä - 5-tien varrella - Saimaan syväväylän varrella Rehellisen Varkauden sijainti?

- Pieksämäelle 40 km - Kuopioon 76 km - Jyväskylään 125 km - Mikkeliin 88 km - Savonlinnaan 100 km - Joensuuhun 118 km Varkaudesta on matkaa

- Varkauden kauppala perustettiin vuonna Varkaudesta tuli kaupunki vuonna Asukasluku , Pinta-ala on 524,93 km², josta 139,27 km² on vesistöjä - Rantaviivaa on yli 700 kilometriä kuntaliitos, Kangaslampi Varkauteen - ei vakavia liittymisneuvotteluja muiden kanssa Varkauden kaupunki

Varkautelaisen liikunnan ja urheilun laajapohjainen yhteistyö käynnistyi v huhtikuussa oli Varkauden Urheiluseurat ry:n18. toimintavuosi! Järjestön tarkoituksena on toimia Varkauden kaupungissa toimivien jäsenyhdistysten välisenä yhdyssiteenä sekä tuki-, palvelu-, koulutus- ja edunvalvontaorganisaationa. Järjestön toiminta on pohjautunut varkautelaisten urheilu- ja liikuntatoimintaa toteuttavien yhdistysten väliseen tiiviiseen ja rakentavaan yhteistyöhön. Varkauden Urheiluseurat ry

jäsenyhdistyksiä 67 - suuri työllistäjä koko 2000-luvun - järjestöllä 2008 työ- tai työharjoittelusuhteessa 110 henkilöä - työllistämisprojekti 137 henkilöä – 61,4 henkilötyövuotta - järjestön päivittäinen työntekijävahvuus vaihtelee 65 – 75 henkilön välillä - vuokrattuja toimitiloja on yli 1000 neliötä, 7 autoa Varkauden Urheiluseurat ry:n tunnuslukuja

- jäsenyhdistysten tukeminen - varainhankinta-, edunvalvonta- ja peruskoulutusorganisaatio - toimistoväkeä seurojen palvelua varten - Warkauden Lehden junnupalstan toimittaminen - toimistopalveluja seuroille - kotisivuja, kirjanpitoja ja jne... Varkauden Urheiluseurat ry:n toimintoja

- parhaiden urheilijoiden palkitseminen - yhteistyössä kaupungin ja Warkauden Lehden kanssa - liikuntaleirit - talvi- kesä- ja syysjunnuleiri 6-12-vuotiaille - Kimppa-kerhot - liikunnallisia Kimppa-kerhoja ala- ja yläkouluikäisille Varkauden Urheiluseurat ry:n toimintoja

- ulkoiluapua - ulkoiluapua ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille - Asiointipalvelu Kauppakassi - kauppa-asioiden hoitoa asiakkaiden tarpeiden mukaan - siivous ja kotitalkkari-toimintaa vanhuksille - siivoukset, pihatyöt, muutot ja pienet remontit Varkauden Urheiluseurat ry:n toimintoja

- siviilipalvelulaitos - yhdyskuntapalvelulaitos Varkauden Urheiluseurat ry:n toimintoja

- puupaja - puutuotteiden valmistusta: linnunpöntöt, puupalkinnot ym. - asiakkaiden tilaustöitä - mehuasema - omenoiden puristus tuoremehuksi - Kimppa Kirppis Kaikkea mahdollista !!!

- Är-yyt valittää työllistämisprojekti - työnantaja- ja työllistämispalveluja yhdistyksille - oppisopimuspaikkoja - oppisopimuspaikkoja mm. merkonomeille ja liikuntaneuvojille Varkauden Urheiluseurat ry:n toimintoja

Historiallisen aineiston tallennusta - vanhat dia- ja valokuvat skannataan - kaita- ja videofilmit DVD:lle Jäsenyhdistyksille maksutonta palvelua! Uutta toimintaa

- jäsenyhdistysten palvelua - työllistämisprojekteja, Pohjois-Savon TE-keskus - ostopalvelusopimuksia, Varkauden kaupunki - omaa varainhankintaa, vanhustenpalvelu Miksi? Ei mistään vastikkeettomia – ”korvamerkattuja toimintaeuroja” Jäsenyhdistysten palvelutoiminnan turvaaminen! Yhteistyötä ja projekteja