RI400 Raportointi- ja Viestintätyökalu muokkaa iSeiries tulosteita ja välittää viestejä sähköpostin – WEB/URL:n – matkapuhelin Internet:in kautta Windows.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
TILDA-Verkkotilastointi
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Moodlen ohje opiskelijoille
Avonet Digilehtiö käyttö
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Mikä on internet? b Kymmenien tuhansien yhteen liitettyjen tietoverkkojen kokonaisuus b Internetin palvelut ovat ilmaisia - liittymät ovat maksullisia.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Työskentely verkoissa Jaana Holvikivi EVTEK Tietojenkäsittelyn historiaa luku 2001 Ensimmäiset tietokoneet PC:t Suuret tietokoneet laskentaan,
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
C:\RI400 hakemistosta valitaan ExcelPDFConverter ja klikataan sitä.
Microsoft® Lync™ 2010 Edustajien koulutus
Power Point – esitysgrafiikkaohjelma lyhyesti
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Klikkaa Työkalut ja Mobile Properties. Sender id = Puhelinnumero, jolta lähetetään ja jolle vastaussanoma palautuu. Password = Operaattorilta saatu palvelun.
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Jakaminen ja yhteistyö
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Word – joukkokirjeet ja tarrat
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
 Käytä Internet Explorer-selainta. Valitse selaimeksi Internet Explorer.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Maaseutu.fi on uudistunut -
Polun pyöreä pöytä Eero Tuomenoksa Polku Eero Tuomenoksa Ohjelma 18:00 Polun tämän hetken tilanteen esittely 18:50 Polun kehityssuunnat.
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
Word: tarrat kirjekuoriin
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Office 365 –pilvipalvelut UEF:n opiskelijoille
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
© 2010 IBM Corporation1 Objektien käyttöoikeudet  Kaikilla sisällönhallinnan objekteilla on käyttöoikeudet. Käyttöoikeudet on jaoteltuina Lukuoikeuksiin,
Keskusteluryhmän etsiminen ja keskusteluun liittyminen Voit etsiä ryhmiä, joihin sinulla on pääsyoikeus, käyttämällä Lync-hakua. 1.Napsauta Lyncin pääikkunassa.
Hiusalan - tutkintotoimikunnan Pikaohjeet OPTIMAn käyttöön
Koulun sähköpostin uudelleenohjaaminen Andreev Alexandeer.
Oletusasetusten tekeminen Päävalikolla voit aluksi tehdä kaikki oletusasetukset, jotka sitten ovat voimassa aina kun käytät RI400. Voit toki tehdä ne myöhemminkin.
Miten tapahtumani on uutinen?
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
Teemu Sillantaus KOULUN SÄHKÖPOSTIN UUDELLEEN OHJAUS.
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Tietoturvaviikko 2013 Esitys 5/5 Ohje: voit liikkua esityksessä eteen- tai taaksepäin napsauttamalla sivun alareunassa olevaa nuolta Tämän esityksen on.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Kuvien siirto nettigalleriaan
Varhaiskasvatuksen verkkoasiointi
Työelämän tekstejä sähköposti.
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Ohje liitteiden lisäämiseksi
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
ESR Osaan! – Avaimia aikuisten perustaitoihin
Esityksen transkriptio:

RI400 Raportointi- ja Viestintätyökalu muokkaa iSeiries tulosteita ja välittää viestejä sähköpostin – WEB/URL:n – matkapuhelin Internet:in kautta Windows tuote, joka on kehitetty muokkaamaan IBM iSeries ja PC tietoja

Mitä RI400 tekee Yhdistää iSeries tiedot Windows:in kanssa Esitystyökalu Excel:ille,Word:ille ja PDF:lle yhdistetty sähköpostiin Jakelu WEB:in kautta Matkapuhelin Internet

Aloita RI400

Mikä on tärkeää tällaisessa työkalussa? Tietojenkäsittelyn täytyy olla yksinkertaista ja sen pitää tapahtua nopeasti Muokkaa iSerie tulosteet muutamissa sekunneissa: Excel:iin, Word:iin, PDF:ksi ja tekstitiedostoksi Lähettää tiedon sähköpostiliitteenä silläaikaa kun keskustelet asiakkaan kanssa ja saat vahvistuksen vastaanotosta Lähettää kaikenlaista tietoa Web:iin viestinä ja URL-jonona SMS:ään tai sähköpostiin. Mahdollisuus luoda parempia esityksiä ExcelPDFMailConverter:in & WordPDFMailConverter:in avulla Ajalla, joka kuluu dokumentin luomiseen ja lähetykseen on merkitystä.

SMS & MMS matkapuhelin Internet Nyt myös yrityskäyttöön  ”Leikkaa ja liimaa” Tiedot iSeries:istä tai PC:ltä välitetään nopeasti  Oma osoitteisto Matkapuhelinkontaktien osoitelista nopeuttaa toimintoja  Loki / historiatiedot Järjetelmä tallettaa kaikki lähetetyt vietit  Esimerkkejä:. Jos henkilö, jolle haluat lähettää viestin istuu kokouksessa matkapuhelin äänettömänä ja saat lähetettyä kokousasioita koskevan viestin hänelle.. Lähetät tilausvahvistuksen tai jotakin muuta asiaa koskevan vahvistuksen. Osoitteet, tilinumerot, tarjoussumma jne. Voivat olla hyödyllisiä lähetettäväksi sms viestinä.

Lähetä SMS Osoitteistosta voidaan hakea yksi tai useampia puhelinnumeroita, joille halutaan lähettää viesti. Aina kun uusi numero rekisteröidään lisätään se osoitteistoon. Jos numero löytyy osoitteistosta riittää nimen antaminen ja nimi ja numero tulevat automaattisesti

SMS Aina kun uusi numero rekisteröidään nimineen lisätään se osoitteistoon. Jos numero löytyy osoitteistosta riittää nimen antaminen ja numero tulee automaattisesti

Lähetä tietoa Web:iin  Kaikenlaiset tiedostot, joihin sinulla on valtuudet verkossasi voidaan näyttää WEB:issä. esimerkiksi: Miksi Web:iin:  Suuret tiedostot, joiden lähettäminen ei onnistu sähköpostitse  sähköposti liitteineen pysähtyy palomuuriin Lähetetään URL tiedosto ja vastaanottaja päättää lukeeko sen  URL-jono voidaan lähettää sähköpostina tai sms:änä Tieto voidaan lukea kaikkialta missä löytyy PC ja Internet

Lähetä tietoa Web:iin Lähetä Web:iin – Käytä selainta ja valitse lähetettävä tiedosto

Lähetä tietoa Web:iin Lähetä SMS:llä

Lähetä tietoa Web:iin Lähetä sähköpostilla

Yhdistää iSeries DB2-tiedostoja Valitse kirjasto, tiedosto, jäsen ja haluttu kenttä valinnalla avaa Excel:iin

Avataan suoraan Excel:iin tai Open Office:en

RI40O sisältää seuraavat moduulit: ModuulitEsitysympäristöTulos iSeries tulosteiden ja PC tekstitiedostojen muokkaus Windows tekstitiedosto Excel Word PDF sähköposti Jokainen loppukäyttäjä voi noutaa iSeries raporttinsa ja nopeasti muokata niitä Excel:issä tai Word:issä DB2 tiedostot Sarakkeisiin jaettu tekstitiedosto Suoraan Excel:iin Näyttää kaikki iSeries kirjastot. Valitse kirjasto ja saat kaikki tiedostot. Valitse tiedosto ja kentät WEB ja URL Näyttää tiedostot Web:issä Valitse dokumentti, kuva tms ja siirrä se Internet:iin. URL-jono voidaan lähettää sähköpostilla tai sms:llä. Matkapuhelin Internet SMS & MMS Leikkaa & liimaa ja välitä tieto välittömästi matkapuhelimeen SMS:änä tai lähetä tieto MMS:änä. ExcelPDFMailConverter & WordPDFMailConverter Excel – Word – PDf ja mahdollisuus lähettää sähköpostina Määritysten avulla luodaan makroja, jotka antavat tulosteille ammattimaisen ulkonäön. Nämä voidaan automatisoida iSeries menujen kautta.

Näe RI400 toiminnassa Imuroi ohjelmisto Kun olet imuroinut RI400.msi:n, avaat tämän tiedoston ja asennus tapahtuu automaattisesti.. Kun ikoni tulee näkyviin, olet valmis aloittamaan RI400:n. Kirjaudu iSeires:iin ja olet tuotantokäytössä. Asennuksen jälkeen voit valita kielen ja aputekstit antavat lisätietoa eteenpäin pääsemiseksi.