Märsky 2012-13 Koripallovalmennus. Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov 0440 - 958 073  Juha Dahlström 0400 – 910 972  Jussi Laakso 050 - 326 5018.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Helmikuu 2010 Etelä-Suomen Aluejoukkue Ensimmäinen askel tie huipulle.
Advertisements

Märsky Koripallovalmennus.
Pohjoisenalueen joukkue Eteläalueen joukkue Länsialueen joukkue
Äänekoski Futaa Urho Huima Jazz
Harrastekiekon starttipalaveri harrasteliigat
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
KJT E02 Vanhempainkokous , esityslista
Joukkue ja tukiryhmäpalaveri Keskustan ala-aste
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Harrastekiekon starttipalaveri III-V divisioonat Suomen Jääkiekkoliitto1.
Vanhempainilta Blackbirds -00 Kausi Kausi
Pesäpallon Historia ja Kilpailutoiminta
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
Itälohko Länsilohko SSBL / EK Nuorten (A-pojat) SM-sarja Itä 1.-Länsi 3./Länsi 4. - Länsi 2.-Itä3./Itä 4. Länsi 1.-Itä 3./ Itä 4.
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. lohko 4 ja III-div. Savo-Karjala Sport & Spa Vesileppis, Leppävirta
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. Itä-Suomi ja III-div. Savo-Karjala Vesileppis, Leppävirta
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. Itä-Suomi ja III-div. Savo-Karjala Vesileppis, Leppävirta
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Seuratoiminnan kehittäminen
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
IKÄLUOKKAMALLI C 15.
FC HALIKKO P07-turnaus Otteluohjelma Paikka: Hippo-arena KHT, Halikko (kolme kenttää) Alkaen: Klo 10:00 Liiga-taso: kuusi joukkuetta Ykkös-taso:
SEURAYHTEISTYÖ VARSINAIS-SUOMESSA JA SEN KEHITTÄMINEN
Joukkueenjohtajat. Kaudesta 2012 Aluesarjajoukkueita 121 ja maakuntasarjassa 18 Lisenssoituja pelaajia 2454 Tuomareita 703.
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
Keski-Suomen piirisarjaturnaus Vaajakosken palloiluhallilla Happee Pojat -02 joukkue toivottaa kaikki ilmoittautunet tervetulleiksi vuoden 2014.
Harrastekiekon starttipalaveri Stadi- ja Töölöliigat
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Projektityöskentely Luento 1: kurssin käytännön asiat Hanna-Kaisa Lammi
T02-03 RaKe-JoKi Akatemia VANHEMPAINILTA Muistio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Seuran ja P Arvot Lisätietoja.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Blues MK 00. Kausi Valmennus: Tuomas Tierala & Toni Lemettinen – Mv-valmentaja Lari Kaukonen Pelaajia 17+3 Tapahtumia väh. 5 kertaa viikossa – 4.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
Helsingin NMKY Kausi 2016 – 2017 C-pojat
E2-pojat kaudella
Harjoittelu ja pelaaminen tulevalla kaudella
Vanhempainkokous.
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
Eteläisen-alueen Aluemestaruus Turnaus HIK ja HIKU
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
Pakkalan Palloseuran P-05/06 Vanhempainilta
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
GrIFK P
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
Ei voi löytää uusia maisemia ennen kuin uskaltaa lähteä liikkeelle.
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

Märsky Koripallovalmennus

Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov  Juha Dahlström 0400 –  Jussi Laakso  Mirka Dettmann 0400 – Fyysinen valmennus: •Jukka Aho •Jussi Hirvonen Valmentajat

HARJOITUKSET ALKAVAT AINA KLO 8:00!!  Harjoitukset palkilla 1; ti, ke ja pe aamuisin klo 08:00-9:30  Tavoite on kehittyä pelaajana. ”Kuka nostaa kissan hännän ellei kissa itse”  Pääteemoina: Henk.koht. taito, pienpelit, fyysinen harjoittelu  MÄRSKY HENKI!!! (Me olemme aina me, vaikka harjoittelemme eri aikoina ja eri asioita…) Huomio toinen ja ole valmis antamaan, jolloin varmasti saat myös itse. Ei mopotusta tai muuta idiotisimia!  Olet etuoikeutettu ollessasi Märskyssä!! KORIKSEN AAMUHARJOITTELU

 Märskyn aamuharjoittelu jakautuu kahteen osaan. Perusryhmä sekä HBA eli Helsinki Basketball Academy  HBA on valioryhmä, johon voi nousta kesken kauden tai tippua riippuen omista esiintymisistään.  Märsky pelaa HBA:n nimellä sekä tyttöjen että poikien Pohjois-Euroopan liigaa sekä miesten I divisioonaa kaudella Pojissa HBA-pelaa U20 sarjaa (1993- ja myöh. synt.) ja tytöissä U18 sarjaa ( synt.). Turnauksissa pelaavat joukkueet kerrotaan erikseen ja niissä voi pelata myös perusryhmän pelaajia ikärajoista riippuen.  HBA:n asioista tiedotetaan aikanaan lisää! KORIKSEN AAMUHARJOITTELU

 Valmennus on myös osa koulunkäyntiä. Vaikka harjoittelu lähtee aina itsestä niin aamuharjoitteluun tulee osallistua.  Saadaksesi kurssin, OLE PAIKALLA.  Jos olet ilmoittamatta pois, KURSSI JÄÄ KESKEN (O). Tällöin kurssin voi saada hyväksytyksi sopimalla korvaavasta harjoittelusta Ponttiksen kanssa.  Kolme myöhästymistä on yksi ilmoittamaton poissaolo, eli KURSSI KESKEN.  Jos olet myöhässä yli 10min, et voi osallistua harjoitteluun (Ilmoittamaton poissaolo = KURSSI JÄÄ KESKEN) HARJOITTELUN PELISÄÄNNÖT

 Jos olet kipeä  Pysy poissa!!! ILMOITUS PONTTIKSELLE SOITTAMALLA!!  Jos loukkaannut niin sovi Ponttiksen kanssa miten harjoittelu hoidetaan. Jokaiselle yritetään suunnitella ohjelma jonka voi toteuttaa loukkaantumisesta huolimatta  Tukipalvelut koululla!  Jos tulee itsestä riippumattomista syistä myöhästyminen tai poissaolo, niin heti yhteys PONTTIKSEEN (soittamalla, jos ei vastaa niin tekstiviesti)  Pidä huoli koulun välineistöstä! Kaksi nuorinta huolehtii, että pallot ovat harjoitusten jälkeen niille varatuissa paikoissa! HARJOITTELUN PELISÄÄNNÖT

 Jokaisen harjoituksen jälkeen pelaajan on arvioitava omaa harjoitteluaan  Harjoituksen laatu  ++ = Olin tänään loistava, tällainen harjoittelu vie minua eteenpäin  + = harjoittelin hyvin ja harjoitus kehitti minua  0 = olin harjoituksissa, mutta en saanut itsestäni juuri mitään iriti  - = Olin harjoituksissa, mutta harjoittelusta oli haittaa minulle  HENKINEN TASO: Arvosana 4-10 omasta henkisestä jaksamisesta (mikä on päivä fiilis)  FYYSINEN TASO: Arvosana 4-10 kropan fyysisestä vireystilasta  Mikäli et tee tätä harjoittelun päätteeksi, on se POISSAOLO! HARJOITTELUN ARVIOINTI

 HBA pelien lisäksi Mäkelänrinteen koripallopelaajat pelaavat myös otteluita kauden aikana.  Akatemioiden välinen SM-turnaus keväällä  Koululaisten MM-kilpailut keväällä 2013 Kyproksella. Turnauksessa saa pelata vuonna 1996 tai myöhemmin syntyneet pelaajat. Karsintaturnauksista sekä muista MM-kisoihin liittyvistä asioista tiedotetaan myöhemmin. KILPAILUT

 Tytöt  Pojat LAJIKAPTEENIT