Sotiemme Veteraanit –keräys / syksy 2016 / tietopaketti

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

Kuntoutuksesta MITEN KUNTA VOI PARHAITEN HYÖDYNTÄÄ VALTIOKONTTORIN RAHOITUKSEN SOTAINVALIDIEN JA SOTIEMME VETERAANIEN PALVELUIDEN JÄRJESTÄMISESSÄ Raija.
Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota.
Avustajatoiminta valtakunnallisesta näkökulmasta Aluetapaamiset 17.– Projektijohtaja Eija Kilgast.
Järjestöt – uhka vai mahdollisuus vanhustyössä
Keskeiset tavoitteet Tasaveroiset toimintaedellytykset ja yhteiset pelisäännöt valvontaan yksityiselle ja julkiselle sosiaalipalvelualalle Palvelusetelin.
PÄIVÄTYÖKERÄYS 2011.
…ajatuksia Järvenpään reserviupseerikerhon näkökulmasta…
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
Arkistot ja perinnetyö Alustusrunko lokakuu 2008 Pertti Suominen, toiminnanjohtaja.
vanhus- ja vammaispalvelut | a. myllykangas 1 Avustajat matkalla ammattiin 2007 – 2010 Sotainvalidien Veljesliiton Kemijärven osasto Sotainvalidien.
Pirjo Marttila 2009 Avustajatoiminta Sotainvalidien Veljesliitto Varsinais-Suomen piirin tukihenkilökoulutus
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
Lions Clubs International MD 107 Finland Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti
Avustajatoiminta valtakunnallisesta näkökulmasta
SOTAINVALIDIEN PALVELUNEUVONTA LAPISSA
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
1. Sotainvalidityö Sotainvalidityö 2014-> 3. Sotainvalidien perinnetyö.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
© Kaupan liitto 2009 Presentaation nimi1 Suurin osa kaupan yrityksistä on hyvin pieniä yritystä 2009 Lähde: Tilastokeskus, Yritysrekisteri.
Sosiaalinen hyvinvointi. Kunnallisessa päivähoidossa olevat lapset Helsingissä % vastaavan ikäisestä väestöstä – Naisten ja miesten.
Vaalit. Helsingin kaupunginvaltuutetut sukupuolen mukaan 1997– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, SVT XXIX kunnallisvaalit.
Kokonaiseläke 2016 Eläketurvakeskus 1 Lähde: Kokonaiseläke Katsaus työeläkkeen, kansaneläkkeen ja verotuksen määräytymiseen. Juha Knuuti ja Suvi.
Yrittäjien lakisääteinen eläketurva – työurat, työtulot ja rahoitus Eeva Poutiainen, Juha Knuuti ja Janne Salonen.
VAPAAEHTOISTOIMINTA MUSTIJOEN PERUSTURVAN VAMMAISNEUVOSTOTYÖSSÄ.
ICT Suomi 2008 Järjestöuudistus. Järjestöpoliittinen näkökulma ICT-alan edunvalvonta hajallaan Monta erilaista osaamiseen ja alueellisuuteen perustuvaa.
JJ RAY Avustusosasto1 MITEN RAY:N UUSI AVUSTUSSTRATEGIA HUOMIOI ERITYISRYHMÄT? Valtakunnalliset vammaisneuvostopäivät Naantali Janne Juvakka.
Toimintaympäristö Asuntokunnat ja perheet Leena Salminen.
PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.
Kuntoutuksen edunvalvontaverkostot KUVE Kuntoutusverkosto Marjukka Aaltonen Kuntoutusjohtaja, Kiipulasäätiö.
Avustajatoiminta, ammatillisella koulutuksella osaamista työelämään - hanke VETERAANINEUVOTTELU Keuruun kaupunki Kirsi Valkonen, projektipäällikkö.
TIEDOTUS SOTIEMME VETERAANEILLE VANK /Erkki Hokkanen.
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry Järjestön tarkoitus on tukea sotainvalideja ja heidän puolisoitaan sekä leskiään heidän viimeisinään elinvuosinaan ja.
Tietoja Korson suuralueelta Tiedot päivitetty
Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.
Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Jukka Leskelä Energiateollisuus ry
Diabeteslääkkeiden erityiskorvausoikeudet Kainuussa vuosina : Koulutusryhmien väliset erot vuotiailla Risto Kaikkonen TEROKA
Lions tietoa uusille jäsenille
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Kassos ry.
LOKOMO- Laatua opinto-ohjaukseen kohdennetusti moniverkostoissa
Ohjaamo-päivät, Helsinki
Roosa nauha.
Väestö ja väestönmuutokset
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Lions tietoa uusille jäsenille
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Tietoja Myyrmäen suuralueelta
HÄMEEN TE-TOIMISTON TYÖLLISYYSPOLIITTISELLA
Aikuissosiaalityön nuorten palvelut
Tietoja Korson suuralueelta
Tietoja Koivukylän suuralueelta
Terveyspoliittinen työ reumaliitossa
OSASTOJEN PURKAUTUMISESTA
PUOLISOJÄSENTEN TUKEMINEN
Kentän neuvottelupäivät
Avustajatoiminnan jatko
Liiton viestintä ja Sotainvalidi-lehti
Veljesliiton ajankohtaiset asiat
Sotainvalidien Veljesliiton kentän neuvottelupäivä
Ajankohtaista valtiokonttorista
Tampere Seppo Savolainen
Kentän neuvottelupäivä Markku Honkasalo, Päätoimittaja
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry
Liiton suuntaviivat ja talouden näkymät
Liiton talous ja tuen jakoperusteet
Koulutuskiertue Suomen Sotaveteraaniliitto, Leena Seppälä.
Esityksen transkriptio:

Sotiemme Veteraanit –keräys / syksy 2016 / tietopaketti

Sotiemme Veteraanien määrä Heitä on elossa tällä hetkellä 20 000.

Sotiemme Veteraanit -keräyksessä mukana olevat järjestöt Sotainvalidien Veljesliitto perustettu vuonna 1940 Suomen sodissa 1939 - 1945 vammautui pysyvästi noin 96 000 ihmistä. Sotainvalidien Veljesliitto on sotainvalidien itsensä perustama järjestö. Liitto on sekä veteraani- että vammaisjärjestö. Suomen Sotaveteraaniliitto perustettu vuonna 1957 Suomen Sotaveteraaniliitto on viime sotiin osallistuneiden miesten ja naisten etujärjestö. Liitto on veteraanijärjestö. Rintamaveteraaniliitto perustettu vuonna 1964 Rintamaveteraaniliitto on vuosien 1939 – 1945 sotiin osallistuneiden rintamaveteraanien ja heidän perheenjäsentensä etujärjestö. Liitto on veteraanijärjestö. Kaatuneitten Omaisten Liitto perustettu vuonna 1945 Liitto toimii kaatuneitten omaisten hyväksi ja edistää kaatuneitten omaisten yhteistoimintaa. Kaatuneitten Omaisten Liittoon kuuluu sekä sotaleskiä (tuen piirissä) ja sotaorpoja että muita kaatuneiden omaisia (ei tuen piirissä).

Sotiemme Veteraanit –keräys Edunsaajat Veteraanien puolisot ja lesket 30 000 Sotalesket 120 Yhteensä 50 120 henkilöä.

Veteraanipariskunnan tulot pienimmillään Veteraanin pienin tulo 923,18 € / kk Puolison pienin tulo 766,85 € / kk (nainen) YHTEENSÄ 1 690,03 € / KK (lähde: Kela 2016) Eläkkeensaaja keskimäärin: Mies 1 829,00 € /kk Nainen 1 434,00 € /kk YHTEENSÄ 3 263,00 € / KK (lähde: Eläketurvakeskus. Eläkkeensaajien kokonaiseläkejakauma 31.12.2015)

10 vuodessa: Tuotto yhteensä 28 250 757 Jaettu avustuksina 22 804 997   Tuotto yhteensä 28 250 757 Jaettu avustuksina 22 804 997 Kulut 5 445 760 (19,27%)

-veteraanijärjestöjen Taloudellinen tilanne ja omaisuus Sotiemme Veteraanit -veteraanijärjestöjen Taloudellinen tilanne ja omaisuus Päivitetty 21.4.2016

Järjestöjen taloudellinen tilanne ja omaisuus Sotainvalidien Veljesliiton taloudellinen tilanne (31.12.2015): Sotainvalidien Veljesliitto Jos Sotainvalidien Veljesliitto olisi lopettanut toimintansa 31.12.2015, niin kukin sotainvalidijäsen olisi saanut 1379,00 € Liiton avustustoiminnassa ovat mukana myös puolisojäsenet, joten heidät huomioiden vastaava summa olisi 345,00 € Tuotot Kulut OPO Jäsenten avustuksiin käytetty summa

Järjestöjen taloudellinen tilanne ja omaisuus Sotaveteraaniliiton taloudellinen tilanne (31.12.2015): Sotaveteraaniliitto Jos Suomen Sotaveteraaniliitto olisi lopettanut toimintansa 31.12.2015, niin kukin sotaveteraanijäsen olisi saanut 42,00 €

Järjestöjen taloudellinen tilanne ja omaisuus Rintamaveteraaniliiton taloudellinen tilanne (31.12.2015): Rintamaveteraaniliitto Jos Rintamaveteraaniliitto olisi lopettanut toimintansa 31.12.2015, niin kukin rintamaveteraanijäsen olisi saanut 52,00 €

Järjestöjen taloudellinen tilanne ja omaisuus Kaatuneitten Omaisten Liiton taloudellinen tilanne (31.12.2015): (Vain Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n sotalesket saavat varoja Sotiemme Veteraanit -keräyksestä) Kaatuneitten Omaisten Liitto Jos Kaatuneitten Omaisten Liitto ry olisi lopettanut toimintansa 31.12.2015 ja varat olisi jaettu liiton jäsenille, niin kukin jäsen olisi saanut noin 91,97 €. Sotiemme veteraanit -keräyksellä kerätään varoja vain liiton yhden jäsenryhmän eli sotaleskien hyväksi, joiden osuus liiton koko jäsenkunnasta oli 1,2 %. TUOTOT KULUT OPO kirjanpitoarvoin Sotaleskien kuntoutukseen kohdennettu summa