Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Advertisements

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
PowerPoint MS Office 2013 Diaesityksen luominen
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Avonet Digilehtiö käyttö
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Tekstin muotoilu Wordilla:
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Jakaminen ja yhteistyö
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
PowerPoint-esitys OHJE.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Tampereella Oma nimi Käy korjaamassa alatunnisteen päiväys ja oma nimesi Näytä/perustyyli/dian perustyyli Klikkaa muutettavia kenttiä Sulje perustyylinäkymä.
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
Elävöitä esitystäsi kampuskuvilla Valikoima sisältää valokuvia kampuksilta eri vuodenaikoina. Suositus on käyttää muutama kuva/esitys. Suurempi kuvamäärä.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
HUOMAA: Voit muuttaa tämän dian kuvaa valitsemalla kuvan ja poistamalla sen. Napsauta sitten Kuvat- kuvaketta paikkamerkiss ä lisätäksesi oman kuvasi.
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
Luokan nimi, numero Opettaja Ryhmän jäsenten nimet
Otsikko Näitä mallipohjia kopioit näin:
Kulje esityksessä eteen- ja taaksepäin nuolinäppäimillä
PowerPoint MS Office 2010/13/16
Perinteinen valokuva-albumi
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
[Otsikko] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vaihda seuraavat nimet ja tittelit oikeisiin.
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Luokan nimi, numero Opettaja Ryhmän jäsenten nimet
Paljon onnea Heidi! Paljon onnea Heidi! Tervetuloa juhlimaan kanssamme
Posterin otsikko Alaotsikkko Ohjeita
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Koulutusesityksen otsikko
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Otsikko ja kuvat -asettelu
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Marjon matkatoimisto Anna Marjon suunnitella seuraava talvilomasi!
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Esko Sario Varapääjohtaja Contoso Pharmaceuticals Pääkatu 12, Helsinki
Otsikon asettelu Alaotsikko
PowerPoint MS Office 2016 Diaesityksen luominen Tietotekniikkataidot (T3) ©Aulikki Hyrskykari, Juhani Linna Katso tämä esitys painamalla alareunan.
Paljon onnea Sirkka! Paljon onnea Heidi!
Otsikon asettelu Alaotsikko.
PowerPoint MS Office 2016 Diaesityksen luominen Tietotekniikkataidot (T3) ©Aulikki Hyrskykari, Juhani Linna Katso tämä esitys painamalla alareunan.
matkatoimisto Marjon Marjon matkatoimisto
Tapahtuman otsikko Tapahtuman päivämäärä Tapahtuman kellonaika
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Tapahtuman otsikko Johdanto-osa Tapahtuman alaotsikko Päivämäärä
Marttojen powerpoint esityspohja 2019
Perinteinen valokuva-albumi
YLIOPISTON Bändikisat 8. päivä kesäkuuta –12.00
Tehokas otsikko Tehokas otsikko
Heidi Steen VARAPÄÄJOHTAJA Pääkatu Helsinki Toimisto Toimisto
Sosiaalisen median kuvamalli
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! 21 Taita tästä
Esityksen transkriptio:

Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut Postinumero ja postitoimipaikka Katuosoite Tuotteet ja palvelut Vastaanottajan nimi Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän Sähköposti Sivusto Voit muokata esitettä ja korvata esimerkkisisällön omalla sisällölläsi. Jos haluat käyttää tyhjää pohjaa, lisää uusi sivu valitsemalla Aloitus-välilehdessä Uusi dia. Lisää sitten teksti ja kuvat tyhjiin paikkamerkkeihin. Voit vaihtaa logon napsauttamalla Korvaa LOGOLLA -kuvaa ja valitsemalla Kuvatyökalut–Muotoile-välilehdessä Muuta kuva. Huomasitko taittomerkit? Ne näkyvät hyvin vaaleina, mutta jos et halua niitä esitteeseen näkyviin, valitse ja poista ne ennen tulostamista. Voit käyttää tätä selkeää, ammattimaisesti toteutettua esitettä sellaisenaan tai mukauttaa sitä helposti omien toiveidesi mukaiseksi. Seuraavalla sivulla on joitakin vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun. Yrityksen nimi Postinumero ja postitoimipaikka Katuosoite Puh. [Puhelin] Faksi [Faksi]

Keskity siihen, minkä osaat parhaiten! Näin tyylikkään tiedoston toteuttaminen on pakko olla vaikeaa. Vai onko? Keskity siihen, minkä osaat parhaiten! ”Huippuyritys! En ymmärrä, kuinka olen ennen tullut toimeen ilman teitä.” Tässä esitteessä paikkamerkit ovat valmiiksi paikoillaan. Olemme lisänneet joitakin vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun. Jos haluat lisätä tekstiin luettelomerkkejä tai poistaa niitä, napsauta Aloitus- välilehden Luettelomerkit-painiketta. Vaativa asiakas ”Loistavaa palvelua. Olemme lämpimästi suositelleet teitä kaikille.” Tyytyväinen asiakas Mukauta nopeasti oman näköiseksi Tuotteet ja palvelut Mitä esitteeseen kannattaa kirjoittaa? Kun haluat vaihtaa esitteen kuvia, valitse haluamasi kuva ja poista se. Lisää sitten uusi kuva paikkamerkin Lisää kuva - kuvakkeen avulla. Voit muokata esitettä ja korvata esimerkkisisällön omalla sisällölläsi. Jos haluat käyttää tyhjää pohjaa, lisää uusi sivu valitsemalla Aloitus-välilehdessä Uusi dia. Lisää sitten teksti ja kuvat tyhjiin paikkamerkkeihin. Voit vaihtaa logon napsauttamalla Korvaa LOGOLLA -kuvaa ja valitsemalla Kuvatyökalut–Muotoile-välilehdessä Muuta kuva. Huomasitko taittomerkit? Ne ovat hyvin vaaleita, mutta jos et halua niitä näkyviin esitteessäsi, valitse ja poista ne ennen tulostamista. Kokeile rohkeasti. Luetteloi ansiosi tai tee niistä yhteenveto. Tässä on myös hyvä paikka lyhyeksi kiteytetylle mainospuheelle. Jos sinulla olisi vain muutama sekunti aikaa mainostaa tuotteitasi tai palvelujasi, mitä sanoisit? Kukapa ei mielellään kertoisi omasta liiketoiminnastaan - pitkään ja laveasti. Kannattaa kuitenkin olla lyhytsanainen ja keskittyä olennaiseen. Vasemmalle ehkä listaus kilpailullisista vahvuuksista ja tähän keskelle menestystarina lyhyesti kuvattuna. Sivun oikeaan laitaan muutama sykähdyttävä asiakaspalaute sekä tärkeimmät tuotteet ja palvelut.