Syömishäiriöliitto - SYLI ry, ALUESYLI

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Advertisements

Mediakasvatus MLL:ssa
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
Toimintavuoden 2011 keskeiset toiminnot. Epilepsialiiton strategia vuoteen 2010 • Avoin suhtautuminen epilepsiaan ja sen monimuotoisuuteen • Laadukas.
TUOTTAVAan aikuiskoulutuksen toimintamalliin
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
Nuoriostyön avustukset Ilmajoki&Kokkola. Julkishallinnon avustukset avustustahoittain •Lääninhallitusten kautta •Suoraan Opetusministeriöstä •CIMO.
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
SOSIAALI- JA TERVEYSALAN JÄRJESTÖJEN JA YHDISTYSTEN KUMPPANUUSFOORUMI Tervetuloa.
Yhdistyksen markkinointi
Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry
Mitä tulevaisuudessa? Miten eteenpäin?. Avustajakeskuksen palkallisen puolen toiminta keskittyy toimintaa tukevien kuntien alueille Tiedotusta ja markkinointia.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Toimintasuunnitelma – Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.
AJATUSHAUTOMOILLA kohti yleiskokousta TOTEUTUSAIKA HELMI-HUHTIKUU 2013.
Koulujen kesälomien siirtämiseen liittyvä kysely Tammikuu 2013.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Toimintasuunnitelma 2010 Draft 1.0 AYYE iltakoulu
VUODEN PSYKOLOGI Sovittelu vaihtoehdoksi oikeudenkäynnille Laki riita-asioiden sovittelusta ja sovinnon vahvistamisesta yleisissä tuomioistuimissa.
OPINTOKESKUS KANSALAISFOORUMI - foorumi yhdessä oppimiselle Rahoitusklinikkapäivä Seinäjoki
TPO-oppilaitoskysely keväällä 2010 Toimintaympäristö ja talous Oppilaat Henkilöstö Opetustarjonta.
Toimintakertomus 2013 Kevätkokous , Parainen.
Kokemuskoulutus- toiminta
Teemme tulevaisuutemme - yhdistyskierros syksy 2014.
Valtakunnallinen kokemuskoulutusverkosto
Toimintasuunnitelma & Vuosikertomus Alueelliset järjestöpäivät
KÄYTÄNNÖN KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄTYÖSTÄ
Vertaisohjaajatoiminta. ” Olen kuin yksi noista tiilistä. Tarvitsen ympärilleni toisia tiiliä, jotka ovat samanlaisia kuin minä, tarvitsen niitä tuekseni.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke / Marko Palmgren 1 Järjestöjen rooli strategioissa Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen.
Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Muistiliitto ry Muistiluotsit verkkoja kutomassa VISIO Vuoteen 2010 mennessä luodaan maan kattava asiantuntija- ja tukikeskusverkosto, jonka avulla vapaaehtoistyö.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
www.nuorisokanuuna.fi1 Kanuunassa tapahtunutta Kotka.
Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
MIKSI ARVIOINTIA TEHDÄÄN? Arvioinnilla saadaan tietoa siitä, mitä tuloksia toiminnalla on saatu aikaan ja miten toimintaa tulisi kehittää. Tietoa oman.
Geriatria Lapissa Pohtimolampi Riitta Matero Geriatrian erikoislääkäri.
Tervetuloa kevätkokoukseen 2016 Kultaranta Resort, Naantali
Perusympäristö Koulutustyöryhmä Kohderyhmä Autourheilun harrastajat Autourheilusta kiinnostunut Kilpailija Toimitsija Autourheiluseurat Yleisseura.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Toimintakertomus 2014 Kevätkokous toimintavuosi  Vuosi 2014 oli Turun Seudun Ekonomit ry:n 76. toimintavuosi.  Yhdistys toimi toimialueellaan.
Alueverkoston ohjelma Kumppanuuskeskuksen tilanne, Helena Liimatainen Oulun seudun päihde- ja mielenterveysneuvoston kuulumisia (pj, aluepäällikkö.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Lukukausimaksuihin liittyvä
Miina Sillanpää Miina Sillanpään 150-vuotisjuhlanäyttely on saakka esillä Forssan kaupunginkirjaston 2. kerroksessa sijaitsevassa näyttelytila.
Maakuntauudistus Pohjois-Karjalassa
Sisä-Suomen kalatalousryhmä
Väliaikaisen valmistelutoimielimen asettamistilanne
Asiakas Esiopettaja/kelto
SENIORIKAHVILA KESKI-POHJANMAALLA
Kummit ry.
PoSoTe – työryhmän kokous
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Järjestö 2.0: Pohjanmaan järjestöt mukana muutoksessa
Kumppanuuden monet ulottuvuudet
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Elinkeinorakenne Oulun Eteläisen alueella 2013–2015
Syömishäiriöliitto - SYLI ry
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
JHL SATAKUNNAN ALUERYHMÄN toimintasuunnitelma 2018
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Kestävän yrittäjyyden innovaatiot KESY –
JHL – Satakunnan aluetoimisto
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Syömishäiriöliitto - SYLI ry, ALUESYLI 28.1.2009 Aluesihteeri Tanja Tiainen

Aluesihteeri Tanja Tiainen ALUESYLI KÄYNNISTYY POHJOIS-SUOMESTA Aluesihteeri Tanja Tiainen 19.9.2018

Liiton keskustoimisto Turussa Yhdistystoimintaa Etelässä Lähtökohta 2005: Liiton keskustoimisto Turussa Yhdistystoimintaa Etelässä Puoli Suomea vailla tukea Liiton hallituksen päätös: Avustusanomus Ray:lle ALUESYLI toiminnan käynnistämiseksi 19.9.2018

Alueellisten yhdistysten toimialueet suuret ALUESYLI lähti tarpeesta lisätä jäsenmäärää ja saada tukea yhdistystoiminnalle Alueellisten yhdistysten toimialueet suuret Pohjois-Suomessa toimi 2005 vain yksi vertaistukiryhmä, Oulun läheisten ryhmä, Pohjanmaalla toimintaa oli ollut vuodesta 1998 Ray myönsi kolmen vuoden avustuksen toiminnan käynnistämiseksi Pohjois-Suomessa 19.9.2018

ALUESYLI-projekti käynnistyi 1. 6 ALUESYLI-projekti käynnistyi 1.6.2006 Pohjois-Suomessa ja projektin työntekijänä aloitti aluesihteeri Eija Viirret Aluetoimisto perustettiin Ouluun, ensin väliaikaisin tiloihin ja 1.10.2006 alkaen Oulun Kumppanuuskeskukseen 19.9.2018

ALUESYLIn tavoitteet ohjaa ja tukee vapaaehtoistyöntekijöitä yhdistysten toimintaan ja madaltaa kynnystä liittyä jäseneksi kouluttaa yhdistykselle tiedottajia luo uusia yhteistyömuotoja alueellisesti käynnistää TUU SYLIIN jäsenhankintakampanjan tuottaa liitolle uusia valtakunnallisia toimintamalleja ja palveluja synnyttää uusia yhdistyksiä syömishäiriöperheet verkkoon Pohjois-Suomessa. 19.9.2018

ALUESYLI 2006 tiedotettiin toiminnan käynnistymisestä eri tahoille tuettiin Pohjanmaan syömishäiriöperheet ry:n toimintaa - sairastavien vertaisryhmän käynnistämisessä Ouluun -1. aluetapaamisen järjestämisessä Oulussa -hallinnollisissa tehtävissä -kontaktien luomisessa sidosryhmiin luennoitiin syömishäiriöistä oppilaitoksissa ja vanhempainilloissa. 19.9.2018

ALUESYLI 2007 tuki Pohjanmaan syömishäiriöperheet ry:n toimintaa osallistui yhdistyksen kanssa POLKU ja RYTKE hankkeisiin sekä luennoi syömishäiriöistä eri oppilaitoksissa. keväällä 2007 käynnistettiin TUU SYLIIN jäsenhankintakampanja ja järjestettiin ensimmäinen sidosryhmätapaaminen. Aluesihteeri vaihtui ja toimintaan tuli muutaman kuukauden tauko toiminnassa. Projektille perustettiin ohjausryhmä Aloitettiin Pohjois-Suomen syömishäiriöperheet ry:n perustamisvalmistelut. 19.9.2018

ALUESYLI 2008 Pohjois-Suomen syömishäiriöperheet ry perustettiin Rovaniemellä 17.5.2008 Rovaniemellä käynnistyivät huhtikuussa sairastavien ja läheisten vertaistukiryhmät yhteistyönä Lapin sairaanhoitopiirin hankkeen kanssa yleisöluennot Rovaniemellä ja Oulussa - Rovaniemen toiminta aktivoitui luennointi useissa oppilaitoksissa ja sairaanhoitopiirien järjestämissä ammattilaisten luentotilaisuuksissa. eri yhteistyöhankkeet (VARES ja RYTKE) 19.9.2018

ALUESYLIn tuloksia Vertaistukitoiminta -Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä noussut -Ryhmien määrä lisääntynyt -Oulun Tyttöjen talo Alueen jäsenmäärän kasvu Pohjois-Suomen yhdistyksen perustaminen Edunvalvonta ja yhteistyökumppanit - Oulun mielenterveysneuvosto - Kumppanuuskeskus 19.9.2018

ALUESYLIn tuloksia Yhteydenottojen määrä lisääntynyt - Neuvontapuhelut läheisiltä ja sairastuneilta - Oppilaitosten ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten yhteydenotot Vapaaehtoistyöntekijöiden koulutusmahdollisuudet lisääntyivät VARES ja RYTKE hankkeiden ansiosta 19.9.2018

TULEVAISUUDEN ALUESYLI TUU SYLIIN jäsenhankintakampanja laajenee Keski- ja Etelä-Suomeen ALUESYLI toiminnan jatkuminen Pohjois-Suomessa ALUETYÖN ja yhdistystoiminnan kehittäminen jatkuu 19.9.2018