Sotainvalidien Perinnejärjestö ry Järjestön tarkoitus on tukea sotainvalideja ja heidän puolisoitaan sekä leskiään heidän viimeisinään elinvuosinaan ja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HALLITUKSEN JÄSENTEN TEHTÄVÄT YHDISTYKSESSÄ
Advertisements

BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Avustajatoiminta valtakunnallisesta näkökulmasta Aluetapaamiset 17.– Projektijohtaja Eija Kilgast.
TURUN YLIOPISTO KOKOUS Eduskunnan kirjasto, Helsinki, Sirkka-Liisa Kivelä, professori, ylilääkäri Turun yliopisto, yleislääketiede Turun yliopistollinen.
Viestiupseeriyhdistys ry
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
IH SIL katsastaja lentokelpoisuustarkastaja koulutus 2009 Jämi
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Viestiupseeriyhdistys ry
Vammaisneuvosto ♥ Vammaisuuteen liittyvien asioiden asiantuntijaelin ♥ Vammaisten yhteiskunnallisen tasa-arvon edistäminen.
Arkistot ja perinnetyö Alustusrunko lokakuu 2008 Pertti Suominen, toiminnanjohtaja.
LIITE 3.
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
Pirjo Marttila 2009 Avustajatoiminta Sotainvalidien Veljesliitto Varsinais-Suomen piirin tukihenkilökoulutus
Lions Clubs International MD 107 Finland Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti
1. Sotainvalidityö Sotainvalidityö 2014-> 3. Sotainvalidien perinnetyö.
1 Terveyspalvelualan Liitto Valiokunnat. 2 Nimitysvaliokunta  Valmistelee liittokokoukselle ehdotuksen seuraavan vuoden hallituksen kokoonpanosta. 
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Esimerkkejä kuntien erilaisuudesta Lähde: Tilastokeskus PIENINMEDIAANISUURINKOKO MAA Väkiluku Sottunga Helsinki
POHJOIS-SAVON LIITTO PÄIJÄT-HÄMEEN ENNAKOINTIVERKOSTON SEMINAARI LAHTI HENRIK RISSANEN TYÖVOIMAN KYSYNNÄN JA TARJONNAN ENNAKOINTI HEMAASU-MALLILLA.
Selvitys järjestöjen palveluista Mitä selvitettiin? Järjestöjen (rekisteröidyt yhdistykset ja säätiöt) tuottamat sosiaali- ja terveyspalvelut Mukana.
Mikä on todellinen työttömyystilanne Suomessa?
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius On yksi Suomen kuudesta yliopistokeskuksesta. Kokkolan yliopistokeskuksessa yhteistyötä tekevät Jyväskylän, Oulun ja.
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
Suomalaisuuden Liiton osastojen lähtölaukaustilaisuus Tieteiden talo, Helsinki Sakari Linden, toiminnanjohtaja.
Kaakkois-Suomen järjestöjen aluetapaaminen , Erica Mäkipää.
ÄKKILÄHTÖ 2016 Oulun malli. Punaisen Ristin valtakunnallinen valmiusharjoitus lauantaina Harjoitellaan ja kehitetään osastojen auttamisvalmiutta.
Tilanne Järjestöjen osallisuus sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa.
Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Punaisen Ristin kummiluokkatoiminta
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Käsityötoiminta 2017.
Lions tietoa uusille jäsenille
Uimahalli- ja kylpylätekninen yhdistys ry
Kotka Suomen Romanifoorumi.
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Ajankohtaista tietoa Kuurojen Lähetyksen toiminnasta
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Klubivastaavien koulutus
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Järjestöt työnantajina
Järjestö 2.0: Pohjanmaan järjestöt mukana muutoksessa
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Lions tietoa uusille jäsenille
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Mikkelin avantouimarit ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Brändi sosiaalityössä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
TOIMINNAN TILASTOINTI
Toiminnanjohtajien neuvottelupäivä
Kentän neuvottelupäivät
Kentän neuvottelupäivät
Liiton viestintä ja Sotainvalidi-lehti
Veljesliiton ajankohtaiset asiat
Sotainvalidien Veljesliiton kentän neuvottelupäivä
Tampere Seppo Savolainen
Kentän neuvottelupäivä Markku Honkasalo, Päätoimittaja
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry
Liiton talous ja tuen jakoperusteet
Sotiemme Veteraanit –keräys / syksy 2016 / tietopaketti
Esityksen transkriptio:

Sotainvalidien Perinnejärjestö ry Järjestön tarkoitus on tukea sotainvalideja ja heidän puolisoitaan sekä leskiään heidän viimeisinään elinvuosinaan ja vaalia sotainvalidien henkistä perintöä sekä pitää kansalaisten mielissä sotainvalidien uhraukset itsenäisyytemme puolesta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi järjestö harjoittaa tutkimus- ja näyttelytoimintaa sekä järjestää esitelmä- ja tiedotustilaisuuksia sekä antaa lausuntoja ja osallistuu sotainvalidien edunvalvontatyöhön. Järjestö tekee tarvittaessa yhteistyötä muiden veteraanijärjestöjen ja veteraanien perinnetyötä tekevien järjestöjen kanssa.

Perinneyhdistykset Järjestöön kuuluu 19 perinneyhdistystä Suomessa ja 1 Ruotsissa Yhdistyksissä on jäseniä yli 1200 Järjestö ei peri jäsenmaksua perinneyhdistyksiltä Veljesliitto maksaa Sotainvalidi -lehden kaikille perinneyhdistysten jäsenille Järjestö on Tammenlehvän Perinneliiton jäsen

Hallitus 2016 Puheenjohtaja Lasse Lehtinen Sihteeri Jari-Matti Autere Varsinainen jäsenVarajäsen Tauno Skogberg (Uusimaa) Heimo Yrjönsalo (Lohja) Jarmo Helttula (Varsinais-Suomi) Perttu Salmi (Satakunta) Hannu Reko (Kanta-Häme)Markku Kallinen (Keski-Pohjanmaa) Tuija-Leena Juutilainen (Pirkka-Häme) Reijo Johansson (Pirkka-Häme) Mikko Ruskeala (Lahti) Tuula Söderlund (Helsinki) Lyyli Vento (Kymi) Martti Kukkonen (Pohjois-Karjala) Marja-Leena Vepsäläinen (Pohjois-Pohjanmaa) Teemu Lintamo (Rannikko-Pohjanmaa) Markku Tarvainen (Suur-Savo)Marko Hakala (Etelä-Pohjanmaa) Juha Koponen (Pohjois-Savo)Pertti Koivunen (Sisä-Suomi) Pertti Halonen (Kainuu)Jari-Matti Autere (sihteeri, V-S)

Ajankohtaista Järjestön kotisivut - uusi valikko ”ideapankki” Esittelyaineisto – esittely DVD, myös youtubessa, tekstitetty myös ruotsiksi ja englanniksi – roll-up esittelyteline – esite uusittu, myös ruotsinkielinen

Ajankohtaista Perinnejärjestön on Sotainvalidien Veljesliiton yhteisöjäsen. Kun sotainvalidipiiri purkautuu, niin perinneyhdistys voi hakea Veljesliiton jäsenyhdistykseksi. Ajatuksena on, että Perinnejärjestö ottaa käyttöönsä Veljesliiton purkauduttua Veljesliiton logon.

Ajankohtaista Lähiajan tehtäviä  Kirkastetaan brändi  Selkeytetään ydintoiminnot  Löydetään innokkaat vapaaehtoiset  Luodaan vapaaehtoisista yhteisö  Tuotetaan monipuolinen perinnemateriaali  Tehdään yhteistyötä  Miten hoidetaan rahoitus

Toiminta Virkistystilaisuudet; joko hoitaa itsenäisesti tai sotainvalidi- piirin ja osastojen apuna Osallistuu sotainvalidipiirin apuna tukijäsenten koulutukseen Osallistuu piirin ja osastojen eri tilaisuuksien järjestelyihin ja talkoisiin sekä auttaa kuljetuksissa Sotainvalidiperinteen keruu ja taltiointi Osastojen ja piirien loppuarkistointi ja esineistön sijoittaminen Esitelmät kouluissa ja muissa tilaisuuksissa Yhteydenpito kuntiin ja alueen kansanedustajiin yhteistoiminnassa sotainvalidipiirin kanssa Sotainvalidipäivän suunnittelu ja toteutus

Toiminta Avustaminen sotiemme veteraanien seutukukunnallisissa kirkkopyhissä Sotiemme veteraanien alueellisen perinnetyön suunnitteluun osallistuminen, vastaa sotainvalidiperinteestä alueellaan Näkyvyyttä ja rekrytointia, messut ja muut tempaukset Kirjoitukset paikallislehtiin ja sotainvalidilehteen yhdistysten toiminnasta Valmistautuu ottamaan vastuun viimeisistä sotainvalideista ja leskistä Sotainvalidit ja puolisojäsenet kunniajäseniksi perinne- yhdistyksiin

Liittokokousedustus l Liittokokousedustus Liittokokousedustus