YO-info K2016. Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma 15.2. vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa 11.00. paikalla.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen kevään 2009 kirjoituksiin viimeistään pe henkilökohtaisesti lukion kansliassa
Advertisements

Ylioppilastutkinto Vieras kieli Reaalikoe Toinen kotimainen kieli
Yo-kokeiden käytännön järjestelyt k. 2014
KORKALOVAARAN LUKIOSSA
LUKION 2. VUOSITASO TIISTAI 4.3. RO-TUOKIO/AUDITORIO
Ylioppilaskirjoitukset
TAMMERKOSKEN LUKION ABI-info
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
Tervetuloa!.
Ylioppilastutkinto Äidinkieli/ Vieras kieli Reaalikoe
YO-info K2015.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
Syksyn 2015 kirjoituksissa huomioitavaa Koepäivät www
VALTAKUNNALLINEN LUKION TUNTIJAKO
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
Ylioppilaskirjoitukset Syksy Kirjoitusaineet Pakol.äidinkieli + 3  suomi (A- tai B-taso)  englanti (A- tai C-taso)  (1) reaalikoe  matematiikka.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Ma A-englanti kuuntelu VJS/luokkatila päärakennus klo 8.30 Ti ruotsi kuuntelu/vanha.
YLIOPPILASTUTKINTO Ounasvaaran lukio TUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET KOKEET Äidinkieli + 3 omaa valintaa TARKKA HARKINTA  Toinen kotimainen kieli*
YLIOPPILASTUTKINTO Ounasvaaran lukio TUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET KOKEET Äidinkieli + 3 omaa valintaa  Toinen kotimainen kieli*  Yksi vieras.
Ylioppilastutkin to. YO-kokeiden rakenne: PAKOLLISET AINEET (4 kpl) KAIKILLE PAKOLLINEN: Äidinkielen koe tai Suomi toisena kielenä KOLME PAKOLLISTA SEURAAVISTA.
Ylioppilastutkinto. OHJEITA KOKELAILLE  Muista tuoda henkilöllisyystodistus kokeeseen.  Kokeeseen saavutaan ajoissa viimeistään klo 8.00, nimenhuuto.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
 Voit hajauttaa tutkinnon pakolliset kokeet kolmeen peräkkäiseen kertaan (esim. kevät 2015, syksy 2015, kevät 2016)  Ilmoittautuminen on sitova, syksyn.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
Kakkoset lähtökuntoon! Kurssimääriä ja YO-aikatauluja.
YO-TUTKINTO  Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Pe 12.2.äidinkieli/ vanha juhlasali klo 9.00 Ma vieras kieli pitkä oppimäärä kuuntelu/
Kohti unelmaa – lukio-opiskelua jäljellä enää… Kurssimääriä ja YO-aikatauluja.
Tutkinto alkaa ja päättyy Alkaa ensimmäisestä osallistumiskerrasta ◦Jos aloittaa syksyllä 2016 jollain aineella,… …pitää pakolliset kirjoittaa viimeistään.
EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT SHAKESPEARE IN LESS THAN AN HOUR.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Tuusulan lukio Jokelan toimipiste
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Lyseo kevät 2017 Ohjeet ylioppilaskokelaille
YO-info syksyllä 2017 kirjoittaville
Kaksoistutkintoilta Ylioppilastutkinto
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja
Lukio – ovet auki tiedon maailmaan
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Tutkinto alkaa ja päättyy
ABI-INFO 1. Kirjoitukset – yo-koepäivät, kuuntelut, kirjalliset ja sähköiset kokeet 2. Penkkarit 3. Tentit 4. Todistukset 5. Muuta.
ABI-INFO Sähköiset yo-kokeet
Ilmoittautuminen syksyn 2017 kirjoituksiin, info
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
VANHEMPAINILTA ABIEN.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Lukion tuntijakotaulukko 2016
YLIOPPILASTUTKINTO.
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Vanhempainilta Tervetuloa!
AINEVALINTAINFO 1. ja 2. VUOSIKURSSI
Ykkösten vanhempainilta
ABI-INFO Teklu, Tredu HATANPÄÄN LUKIO ∙ SAMMON KESKUSLUKIO ∙ TAMMERKOSKEN LUKIO ∙ TAMPEREEN KLASSILLINEN LUKIO TAMPEREEN LYSEON LUKIO ∙ TAMPEREEN.
YO- JA JATKO-OPINTOINFO HUOLTAJILLE
Kevään 2018 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
2. Luokan OPO1 osa 2.
Ylioppilaskirjoitukset
Toiselle vuosikurssille
YO-kirjoitusten toimeenpano
III vuosikurssin vanhempainilta
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta
ABI-INFO 1. YO-Kirjoitukset 2. Penkkarit 4. Todistukset 5. Muuta.
OPO2 Jatko-opinnot ja työelämä- luennot
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
YO-info Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

YO-info K2016

Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa paikalla oltava ranska 13.00, paikalla oltava venäjä/espanja 15.00, paikalla (A-venäjän kuuntelu on Kallavedellä (5. kerros), paikalla on oltava 14.30) Kuopion Lyseon lukio | Puijonkatu 18, Kuopio | puh |

YO-info K2016 ti toinen kotimainen kieli, pitkä ja keskipitkä oppimäärä ruotsi, A- ja B-taso8.30, paikalla oltava 8.00 A-ruotsin kuuntelu on Kallavedellä (5. kerros), paikalla klo 8.00 ke vieras kieli, lyhyt oppimäärä saksa 8.30, paikalla oltava 8.00 ranska 11.00, paikalla oltava espanja 13.00, paikalla oltava 12.30, espanjan kuuntelu on Kallavedellä, paikalla on oltava englanti paikalla oltava venäjä/italia 15.00, paikalla oltava 14.30

YO-info K2016 Kirjalliset kokeet, paikalle 8.30 ala-aulaan pe äidinkieli, tekstitaito ma äidinkieli, esseekoe, suomi toisena kielenä -koe ke 16.3.uskonto, elämänkatsomustieto, yhteiskuntaoppi, kemia maantiede, terveystieto pe vieras kieli, pitkä oppimäärä ma toinen kotimainen kieli, pitkä ja keskipitkä oppimäärä ke matematiikka, pitkä ja lyhyt oppimäärä ke psykologia, filosofia, historia, fysiikka, biologia pe 1.4. vieras kieli, lyhyt oppimäärä

YO-info K Keväällä valmistuvat palauttavat S- merkintälomakkeen kansliaan mennessä. 75 kurssia on oltava valmiina 8.4. mennessä.

YO-info K2016 Ole oikeassa paikassa ajoissa! Ilmoita kansliaan, jos myöhästyt. Pakkaa eväät läpinäkyviin pusseihin tai rasioihin ja poista etiketit. Vaatteissa ei saa olla kirjoitusta. Matkapuhelinta EI SAA viedä koetilaan. Ota henkkarit mukaan, jos kirjoitat toisella koululla.

YO-info K2016 Omia papereita ei saa tuoda koetilaan. Tuo laskimet ja taulukkokirjat koetta edeltävänä päivänä ennen klo 12 tarkistettavaksi kansliaan. Jos olet sairaana kokeen aikana, hanki lääkärintodistus puoltolausetta varten.

YO-info K2016 Selvitä kaikki epäselvät asiat ennen koetta. Rauhoitu, lepää ja rentoudu – sen jälkeen, kun olet valmistautunut riittävän hyvin!

YO-info K2016 Abien tynkäjakson aikatauluja: 8.2. äikän preli juhlasalissa matikan preli juhlasalissa prelien palautuksia, ajat Wilmaan abilounas (8 €) 13.15, ilm. RO:ssa Huippuvalmennuksen info lk äikän tekstitaito 8.30

YO-info K2016 potkiaiset klo 16 tai klo 18? penkkarit klo ? – abien omaa ohjelmaa salissa – rekoille siirtyminen n alkaen – ajelu 13.00‒ vanhempainyhdistyksen freskokahvit ruokalassa ajelun jälkeen

PENKKAREISSA EI PÖLLÖILLÄ!