Suomen koulutusjärjestelmä Lapin AMK Opiskelijoita 5000 Henkilökuntaa 500 Toimipisteet : –Meripuistokatu 26, Kemi –Tietokatu.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto •Laajuus opintopistettä •Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat.
Advertisements

Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Hämeen ammattikorkeakoulu 2014
TYÖLLISTYMINEN JEDUN OPISTOISSA TUTKINNOITTAIN VUOSINA Kulttuuriala.
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
Lapin ammattikorkeakoulu Oy
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Student Feedback RESPONDENTS BY DEGREE STUDIES, N=1303 D EGREE STUDIES N UMBER HEALTH CARE AND SOCIAL SERVICES DEGREE.
Oulun ammattikorkeakoulu Koulutustarjonta ja hakeminen 2016.
11 Avoin korkeakouluopetus Avoimesti sinun Lapissa avointa korkeakouluopetusta järjestävät Kemi-Tornion AMK, Lapin yliopisto, Rovaniemen AMK sekä ympäri.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Toiminta-ajatus Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti.
Kajaani Vuonna 1651 perustettu Kajaani on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista kaupungeista Asukkaita n Monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Kajaani Kaikki mitä tarvitset on lähellä sinua! Monipuoliset harrastusmahdollisuudet Vimpelinlaakso, Kajaanihalli, Kajaanin liikuntapuisto,
Oulun ammattikorkeakoulu. Suomalainen koulutusjärjestelmä.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
SOSIAALI- JA TERVEYSALAN YKSIKKÖ Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
MILLE ALALLE LÄHTISIN?. YLIOPISTOLLINEN JA AMMATTIKORKEAKOULUTUS Humanistinen ala: kielen, kulttuurin, taiteen ja historian tutkimus (esim. historia,
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Yhteiset tutkinnon osat 35 osp Pakolliset osa-alueet 19 osp Valinnaiset osa-alueet 16 osp → syventävät pakollisten osa-alueiden sisältöjä.
Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys ja muutoskykyisyys. Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
AikuiskoulutusEP - tietokantatilanteen yhteenveto
Koulutusalat Turvallisuus-ala Humanistinen ja kasvatusala
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
Liiketalouden opiskelu
JAMK tutuksi päivä HAKUINFO OPOILLE.
Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalintojen kehittämishanke
Erilaisia vaihtoehtoja….
Opiskelu eLukiossa
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
Löydänkö näistä unelmani?
17. Löydä oma alasi s. 81‒83.
Hops Oma opintopolku Osaamisen tunnustaminen Valinnaisuus
Muotoilija (ylempi AMK)
Insinööri (ylempi AMK), ympäristötekniikan tutkinto-ohjelma
Opiskelijavalintojen kehittäminen ja avoin korkeakoulu –ideariihi
Lukuvuosimaksut, case VAMK
Lentokonealan jatko-opinnot
Tervetuloa Keudaan! SELKO -versio.
OPON TUNTI Seija Mäntynen
Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Merkonomista tradenomiksi Hyria Koulutus – Laurea AMK Kaisa Tsupari, ammatillinen opettaja, Hyria Koulutus.
OPISKELU TIETOJENKÄSITTELYN MONIMUOTOKOULUTUKSESSA
Tilastotietoa teknologiateollisuuden rekrytointitarpeista, henkilöstön koulutustaustasta ja teknologia-alojen koulutuksesta.
Avoin ammattikorkeakoulu
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Haaga-Helia amk Liiketalouden koulutusyksikkö, Helsinki
Yrittäjyys ja yritystoiminta BUS1LH001-opintojakso, 6 op
Metropolia Ammattikorkeakoulu
LUKUKAUSITEEMAT lukukausi: Liiketoiminnan perusteiden ymmärtäminen – opiskelijan oppimis- ja kehittymistavoitteiden muotoutuminen lukukausi:
Väyläopintoihin ohjautuminen
Tilastoja kevään 2016 yhteishausta
Omnia.fi/yhteishaku.
HAAGA-HELIA amk Liiketalouden koulutusyksikkö Pasila
Kainuun ammattiopisto Oppimisen iloa!
Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 470.
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Väyläopintoihin ohjautuminen
Ammattikorkeakouluopinnot​
Esityksen transkriptio:

Suomen koulutusjärjestelmä

Lapin AMK Opiskelijoita 5000 Henkilökuntaa 500 Toimipisteet : –Meripuistokatu 26, Kemi –Tietokatu 1, Kemi –Kauppakatu 58, Tornio –Jokiväylä 11, Rovaniemi –Hiihtomajantie 2, Rovaniemi –Viirinkankaantie 1, Rovaniemi

Lapin ammattikorkeakoulun koulutusalat Kulttuuriala Tornio Luonnonvara- ja ympäristöala Rovaniemi Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Rovaniemi Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Kemi ja Rovaniemi Tekniikan ja liikenteen ala Kemi ja Rovaniemi Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala Rovaniemi ja Tornio

Koulutukset SUOMENKIELISET AMK-TUTKINNOT PÄIVÄTOTEUTUKSENA: Fysioterapeuttikoulutus Liikunnanohjaajakoulutus Sairaanhoitajakoulutus Sosionomikoulutus Terveydenhoitajakoulutus Restonomikoulutus Agrologikoulutus Metsätalousinsinöörikoulutus Insinöörikoulutus, konetekniikka Insinöörikoulutus, maanmittaustekniikka Insinöörikoulutus, rakennus- ja yhdyskuntatekniikkaInsinöörikoulutus, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka Insinöörikoulutus, sähkö- ja automaatiotekniikka Insinöörikoulutus, tieto- ja viestintätekniikka Tradenomikoulutus, liiketalous Kuvataiteilijakoulutus SUOMENKIELISET AMK-TUTKINNOT MONIMUOTOTOTEUTUKSENA: Geronomikoulutus Sairaanhoitajakoulutus Sosionomikoulutus Terveydenhoitajakoulutus Restonomikoulutus Insinöörikoulutus, konetekniikka Insinöörikoulutus, sähkö- ja automaatiotekniikka Insinöörikoulutus, maanmittaustekniikka Insinöörikoulutus, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka Insinöörikoulutus, Kaivosalan muuntokoulutus Tradenomikoulutus, liiketalous Tradenomikoulutus, tietojenkäsittely Metsätalousinsinöörikoulutus Rakennusinsinööri Ylivieska BACHELOR'S DEGREES: Tradenomikoulutus, Business Information Technology Tradenomikoulutus, International Business Sairaanhoitajakoulutus, Nursing Restonomikoulutus, Tourism

Koulutukset YLEMPIAMK-TUTKINNOT MONIMUOTOTOTEUTUKSENA: Insinööri (ylempi AMK), Alueiden käytön suunnittelu, maanmittaustekniikkaInsinööri (ylempi AMK), Alueiden käytön suunnittelu, maanmittaustekniikka Insinööri (ylempi AMK), Teknologiaosaamisen johtaminen Sosionomi (ylempi AMK), Geronomi (ylempi AMK), Sosiaaliala Fysioterapeutti (ylempi AMK), Liikunnanohjaaja (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Työelämän kehittäminen ja esimiestyöFysioterapeutti (ylempi AMK), Liikunnanohjaaja (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Työelämän kehittäminen ja esimiestyö Tradenomi (ylempi AMK), Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen Restonomi (ylempi AMK), Matkailuala Master of Business Admininistration, Tradenomi (ylempi AMK), International Business ManagementMaster of Business Admininistration, Tradenomi (ylempi AMK), International Business Management Master of Natural Resources, Metsätalousinsinööri (ylempi AMK), ForestryMaster of Natural Resources, Metsätalousinsinööri (ylempi AMK), Forestry

Avoin ammattikorkeakoulu Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta, iästä tai tavoitteista riippumatta. Opinnot ovat Lapin ammattikorkeakoulun AMK- tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon kuuluvia opintoja. Avoimet ammattikorkeakouluopinnot eivät anna oikeutta tutkinnon suorittamiseen mutta opinnot voidaan hyväksilukea hakeutumisen ja hyväksynnän jälkeen.

Lisätietoja opinnoista Maakuntakorkeakoulun koulutushausta Netistä osoitteesta Opinto-oppaasta ja SoleOPS:sta Avoimen AMK:n henkilökunnalta Aikataulut löytyvät: -> opiskelijalle-> opiskelua tukevat palvelut/lukujärjestyksetwww.lapinamk.fi

Tavoitteena voi olla Ammattikorkeakouluopiskeluun tutustuminen Valintakokeisiin valmentautuminen Tutkintoon hakeutuminen ja polkuopintojen tekeminen Ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen sekä työelämässä tarvittavien tietojen ja taitojen kartuttaminen tai lisäosaamisen hankkiminen Itsensä kehittäminen Opiskelijatarinoita ja kokemuksia avoimen opintopoluista voit lukea osoitteesta:

Opintoja voi suorittaa Yksittäisinä opintojaksoina tai laajempina kokonaisuuksina Erillisillä avoimen AMKin järjestämillä opintojaksoilla AMK- ja YAMK- tutkintojen opintojaksoilla tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä (päivä ja monimuoto) Työjärjestyksen mukaan päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin Rovaniemellä, Kemissä ja Torniossa Joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta lähiopetuksen lisäksi etä- ja verkkoyhteyksin.

Polkuna ammattikorkeakoulututkintoon Avoimessa suoritettuja opintoja voit hyödyntää AMK- tutkintoon hakeutuessasi: Opinnot eivät oikeuta AMK-tutkinnon suorittamiseen mutta ne ovat hyväksiluettavissa osaksi tutkintoa. Voit hakeutua tutkinto-opiskelijaksi yhteishaun kautta tai Avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritettujen opintopisteiden perusteella AMK-tutkintoon (60 op) hakeutuminen ja YAMK tutkintoon (10op/60op, 15op/90op) hakeutuminen joustavan erillishaun kautta (ns. avoimen polkuopinnot).

Opintoihin ilmoittautuminen Opintoihin voi ilmoittautua osoitteessa Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojen alkua Opiskelijat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä Ilmoittautuminen on sitova Uusia opintojaksoja alkaa pitkin lukuvuotta

Maksut Opiskelijoilta peritään 10€/ opintopiste TAI vuosimaksu 300€, jolla voi opiskella rajattoman määrän opintoja vuodessa. Opintomaksu maksetaan ennen opintojen alkua verkkopankissa hyväksymiskirjeessä olevan ohjeen mukaisesti. Vain maksamalla opintomaksun opiskelija vahvistaa hänelle myönnetyn opiskelupaikan Työttömän kannattaa selvittää ennen opintoja TE-toimistosta opintojen vaikutus työttömyyskorvaukseen/ mahdollisuus omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella.

Avoimessa AMKissa opiskelun ero tutkinto-opiskeluun verrattuna EROJA Avoimen opiskelijat maksavat opiskelusta Avoimessa ei voi suorittaa tutkintoa Avoimen AMKin opiskelija ei saa opintotukea eikä opintososiaalisia etuja Opintoihin ilmoittaudutaan avoimen AMKin ilmoittautumislomakkeella YHTÄLÄISYYKSIÄ Opiskelijoilla ohjaus- ja neuvonta, IT- ja kirjastopalvelut Käyttäjätunnukset ja siihen liittyvät palvelut Avoimen opiskelijat ilmoittautuvat opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen opintojaksoille suunnitelman mukaisesti SoleOpsissa Suoritusvaatimukset ja arviointi opetussuunnitelman mukaisesti Opiskelevat työjärjestyksen mukaisesti Ovat opiskelijavakuutuksen piirissä Polkuopiskelijat voivat tehdä myös harjoitteluja ja opinnäytetyön

Avoimen AMKin opiskelijapalvelut Neuvonta- ja ohjauspalvelut Kirjastopalvelut IT-palvelut ja käyttäjätunnukset (salasana) Opiskelijarekisteri Vakuutukset Opiskelijan opas Opiskelijapalaute

Yhteystiedot AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Jokiväylä 11C Rovaniemi Suunnittelija Niina Riihiniemi p , Projektipäällikkö Jonna Löf p , Opintosihteeri Seija Enbuske p ,