Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina."— Esityksen transkriptio:

1 Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina. - Koiria voi käyttää näyttelyissä ja niitten kanssa voi harrastaa esim. Agilitya

2 Ruokinta ohje Anna muroja koiran koon mukaan Anna muroja koiran koon mukaan aikuinen koira syö kaksi kertaa päivässä aikuinen koira syö kaksi kertaa päivässä

3 Lenkkeily ohje Pentu koiraa ei saa käyttää kovin pitkillä kävelyreissuilla. Pentu koiraa ei saa käyttää kovin pitkillä kävelyreissuilla. Viisikuisena koiraa voi alkaa käyttämään pitemmillä lenkeillä Viisikuisena koiraa voi alkaa käyttämään pitemmillä lenkeillä

4 Koiran opettaminen Päivässä koiraa saa opettaa korkeintaan pari minuuttia. Päivässä koiraa saa opettaa korkeintaan pari minuuttia. Alussa koiralle kannattaa antaa koiran namuja kun se tekee oikein, mutta myöhemmin pelkät kehut riittävät. Alussa koiralle kannattaa antaa koiran namuja kun se tekee oikein, mutta myöhemmin pelkät kehut riittävät.

5 Koiran nukkuminen Pentu koiran pitää nukkua monta kertaa päivässä, kuten ihmislapsenkin. Pentu koiran pitää nukkua monta kertaa päivässä, kuten ihmislapsenkin. Aikuisille koirille riittää pelkkä yö. Aikuisille koirille riittää pelkkä yö. Varsinkin pentu koirien kannattaa antaa nukkua rauhassa, koska muuten niistä tulee yliväsyneitä ja ne tulevat ärtyneiksi. Varsinkin pentu koirien kannattaa antaa nukkua rauhassa, koska muuten niistä tulee yliväsyneitä ja ne tulevat ärtyneiksi.


Lataa ppt "Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google