Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ROT 17.3.2015. Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta 20-24.4. wilma-viestillä tai varaamalla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ROT 17.3.2015. Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta 20-24.4. wilma-viestillä tai varaamalla."— Esityksen transkriptio:

1 ROT 17.3.2015

2 Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta 20-24.4. wilma-viestillä tai varaamalla aika opon ajanvarauslistasta. (Älä laita ilmoittautumisviestejä liian aikaisin, vasta 20.4. alkaen!) Päivitä oma opintosuunnitelmasi ennen lukkareiden tekoa. Voit tehdä sen joko paperiselle valintakortille tai wilmaan (opinnot-> valinnat, muista tallettaa!) Ohjeita lisää seuraavissa dioissa. Käytä suunnitelmaa pohjana, kun työstät lukkareita. ENSI VUODEN LUKKARIT

3 WILMAN OPINTOSUUNNITELMA Etsi wilmasta kohdasta ”Opinnot” yllä olevan kaltainen näkymä. Äidinkielen kohdalla merkintä ”1” tarkoittaa, että aiot käydä ko. kurssin ensi vuonna. Punaiset ovat pakollisia, siniset syventäviä ja vihreät soveltavia kursseja. -> Mene kohtaan ”Valinnat” ja päivitä kurssit oikeille vuosille. Aivan lomakkeen alalaidasta löydät tallennus-painikkeen.

4 WILMAN OPINTOSUUNNITELMA Kun olet tallettanut suunnitelmasi, mene yhteenveto-sivulle. Sieltä näet, paljonko sinulle on tulossa kursseja seuraavalle vuodelle. Laske yhteen suoritetut ja valitut kurssit, jotta näet kokonaiskurssimääräsi. Koko lukioaikana kursseja tulee olla vähintään 75. Syventäviä (sinisiä) kursseja pitää olla vähintään 10.

5 Varmista, että wilmassa oleva yo-suunnitelma on oikeassa paikassa! Ks. Wilma: lomakkeet-> LK HOPS henkilökohtainen opintosuunnitelmalomake Etsi kohta ”Yo-suunnitelma (nämä tiedot tulostuvat yo- ilmoittautumislomakkeelle)” Valitse pudotusvalikoista oikeat aineet, ajat ja määrittele pakollinen/ylimääräinen. Muista tallettaa! Suunnitelma pitää olla tehtynä ja päivitettynä viim. 15.4. 13-TASOLLE JA 12-TASON JATKAVILLE: YO-SUUNNITELMAN PÄIVITYS

6 Liikuntavalmennuskurssit (LIV) on haettavissa ensi lukuvuodelle. Haku on tehtävä viimeistään 31.3.2015. Hae oikeutta Voionmaan nettisivuilta: http://www.peda.net/veraja/jkllukiokoulutus/voi onmaanlukio/urheilulukio/liikuntavalmennus http://www.peda.net/veraja/jkllukiokoulutus/voi onmaanlukio/urheilulukio/liikuntavalmennus Mieti, mihin jaksoihin haluat liv-kursseja ja merkitse se hakemukseen. Tieto hyväksytyistä tulee Voionmaan nettisivuille. Muista huomioida liv-kurssit, kun teet ensi vuoden lukkareita. Ilmoita omalle opollesi, missä liv-ryhmässä olet ja missä jaksoissa livit ovat. Opo laittaa kurssin lukujärjestykseen. Oman koulun tarjottimessa on sillä kohdalla "op muu" eli kurssi toisella koululla. Linkki ja ohje löytyvät myös wilman tiedotteista. LIV-KURSSIT

7 Ilmoittautuminen Harjun uusintoihin päättyy ke 18.3. Tarkista suorituksesi wilmasta! Katso myös, mitä lisätietoja ope on mahdollisesti kirjoittanut. Päivitä kesken olevat kurssit ajoissa, jotta sinun ei tarvitse käydä niitä ensi vuonna uudestaan. Ryhmät tulevat olemaan täynnä eikä siellä ole montaa paikkaa tarjolla niille, jotka käyvät keskeytyneitä tai hylättyjä kursseja uudelleen. MUISTA VIELÄ!


Lataa ppt "ROT 17.3.2015. Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta 20-24.4. wilma-viestillä tai varaamalla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google