Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat."— Esityksen transkriptio:

1 YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY

2 Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat on pitänyt selvittää ja valmiina. Yo-laskut lähetetään lomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen. Tämä kohta koskee vain tutkinnon täydentäjiä = ylioppilas. ”Normiabi” ei laita tähän mitään. SYKSY 2013

3 Kokelaslajeja voi olla useampikin kerralla = useampi kuin yksi rasti Kokelaslaji 1 = osallistut yo-kirjoitukseen 1. kertaa ko aineessa. Kokelaslaji 4 = pakollisesta tuli i (mahdollista uusia 2 kertaa, koetta seuraavan 3 perättäisen kirjoituskerran aikana) Kokelaslaji 5 = haluat korottaa hyväksyttyä yo- arvosanaa (vain ”kerran elämässä”) Kokelaslaji 8 = ylimääräisestä tuli i (saat yrittää 2i kertaa ”elämän aikana)

4 TIEDETTÄVÄ mitä ole aiemmin kirjoittanut pakollisena, mitä ylimääräisenä. Jos et muista, varmista asia lomakkeen vastaanottajalta Ruutuun laitetaan arvosana. Viivalle kirjoitetaan kirjoitettavan aineen tunnus esim. mikä kieli, mikä ainereaali.

5 Kokelaslajin numero -> katso lomakkeen kääntöpuoli Muista yo-kokeen taso ja oppimäärän taso PAKOLLISIA VOI OLLA VAIN neljä !!! (jos sinulla on lomakkeen yläosassa useampi eri aine merkattuna, niin väärin meni – virhe, virhe….) Yli neljän aineen menevät ovat ylimääräisiä. 01 x 04 x enax o 05 xx o 01x Jos hajautat reaaliaineita, muista varmistaa että kirjoittamasi aineet ovat eri päivinä. Vain yksi reaali voi olla pakollinen !!! SYKSYN 2013

6 Suunnitelmakin on LAITETTAVA (jokaiseen yo-kirjoituskertaan ilmoittaudutaan kuitenkin erikseen) Merkitse rastilla, mitä tulevilla kerroilla KIRJOITAT. Huom, laitta pakolliset aineet lomakkeen yläosaan ja ylimääräiset aineet alaosaan.

7 Pakollisia yo-aineita voi siis olla vain neljä – loput on ylimääräisiä. Ylimääräisistä voi saada kompensaatiopisteitä, jos tulee improbatur. Ylimääräisistä saat mahdollisesti lisäpisteitä jatko- opintohaussa.

8 OSALLISTUMISOIKEUS Kirjallisten yo-kokeiden päivään mennessä viimeistään on oltava pakolliset kurssit ko. aineesta suoritettuna (siis vähintään as 4). Jos ei ole, niin et pääse kirjoittamaan. Allekirjoita ilmoittautumislomake !!!


Lataa ppt "YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google