Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aloita ensin kirjautumalla sisään Rednettiin ja menemällä tapahtumaan johon haluat ilmoittautua. Paina kohdasta ”Ilmoittaudu” tai ”Ilmoittaudu tapahtumaan:” aloittaakseen ilmoittautumisen.

3 Jos olet jo ilmoittautunut ja haluat muokata aikaisempaa ilmoittautumista niin rastita kohta ”Muuta ilmoittautumistani.” Tai jos haluat peruuttaa aikaisemman ilmoittautumisen niin rastita kohta ”Perun ilmoittautumiseni.” Kohdassa ”Yhteystiedot” kirjoita pyydetyt tiedot viereisiin sarakkeisiin.Kuten esim. kirjoita etunimesi kohtaan ”Etunimi”

4 ”Lisätiedot” kohdassa kirjoita tarvittavat lisätiedot.Laita oikea syntymäaikasi kohtaan ”Syntymäpäivä” Jos sinulla on jokin erityisruokavalio kirjoita se kohtaan ”Erikoisruokavalio.” Ja jos olet Punaisen Ristin jäsen niin rastita kohta ”Olen Punaisen Ristin jäsen.” Kun olet valmis paina ”Lähetä” painiketta.

5 Kun ilmoitus on tehty se tulee näkyviin sivun vasempaan laitaan.

6 Saat vielä tämän näköisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.Jos haluat nähdä tapahtuman etusivun paina ylempää linkkiä. Jos taas haluat muokata tai perua oman ilmoittautumisen niin paina alempaa linkkiä.

7 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google