Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

JEESUKSEN LAPSUUS.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "JEESUKSEN LAPSUUS."— Esityksen transkriptio:

1 JEESUKSEN LAPSUUS

2 Joosef epäröi Joosef ja Maria olivat juuri menneet kihloihin, kun selvisi, että Maria oli raskaana. Joosef epäili, että Maria oli pettänyt häntä. Unessa Herran enkeli kertoi Joosefille, että lapsi oli lähtöisin Jumalasta.

3 Jeesuksen syntymä Jeesuksen syntymä tapahtui näin:Maria, Jeesuksen äiti, oli kihlattu Joosefille.. Ennen kuin heidän liittonsa oli vahvistettu,kävi ilmi että Maria oli raskaana. Silloin Joosef alkoi purkaa Marian kanssa tekemäänsä avioliittosopimuksen kaikessa hiljaisuudessa. Jeesus syntyi Juudean Betlehemissä. Hän syntyi seimeen tallissa. Kolme paimenta saapuivat talliin.

4 Idän tietäjät Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä, Jerusalemiin saapui tietäjiä kaukaa idästä. He kysyivät Herodekselta:’’Missä se juutalaisten kuningas on,joka on juuri syntynyt?’’Me näimme hänen tähtensä nousevan taivaalle ja tulimme osoittamaan hänelle kunnioitustamme.’’

5 Pakolaisena vieraalla maalla
Tietäjien lähdettyä enkeli ilmestyi unessa Joosefille. Hän sanoi: ’’ota lapsi ja hänen äitinsä mukaasi ja pakene Egyptiin.’’ Joosef totteli enkeliä ja lähti Egyptiin. He palasivat vasta kun enkeli sanoi niin.


Lataa ppt "JEESUKSEN LAPSUUS."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google