Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,"— Esityksen transkriptio:

1 RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?

2 RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen, ja seitsemäntenä päivänä hän lepäsi kaikesta työstään. Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstään. Herra Jumala asetti ihmisen Eedenin puutarhaan viljelemään ja varjelemaan sitä. (1. Moos. 2:1-3, 15)

3 RETHINKING WORK

4 TYÖN KONSEPTI

5 RETHINKING WORK TYÖN KONSEPTI TYÖN ONGELMA

6 RETHINKING WORK TYÖN KONSEPTI TYÖN ONGELMA KUINKA LÖYDÄMME RATKAISUN?

7 1. TYÖN KONSEPTI

8 1.Työ = hyvä

9 1. TYÖN KONSEPTI 1.Työ = hyvä 2.Työ ja lepo kulkevat käsi kädessä

10 1. TYÖN KONSEPTI 1.Työ = hyvä 2.Työ ja lepo kulkevat käsi kädessä 3.Kaikki työ on tärkeää

11 1. TYÖN KONSEPTI 1.Työ = hyvä 2.Työ ja lepo kulkevat käsi kädessä 3.Kaikki työ on tärkeää 4.Materialla on merkitystä

12 1. TYÖN ONGELMA

13 1.Työ ei ole tarpeeksi tärkeää

14 1. TYÖN ONGELMA 1.Työ ei ole tarpeeksi tärkeää 2.Työ on liian tärkeää

15 1. TYÖN ONGELMA 1.Työ ei ole tarpeeksi tärkeää 2.Työ on liian tärkeää ”Jos uskomme, että työskentely yrittäjänä USA:n piilaaksossa tai museon tiedottajana tai ajatushautomon jäsenenä on keskeistä tavoitteellemme olla oma itsemme, mitä sitten ajattelemme niiden ihmisten sisäisestä maailmasta ja toivosta jotka siivoavat hotellihuoneita tai hyllyttävät tavaraa supermarketissa? Vastaus on: emme mitään.” –Miya Tokumitsu

16 3. MISTÄ LÖYDÄMME RATKAISUN? You've got to find what you love?

17 3. MISTÄ LÖYDÄMME RATKAISUN? You've got to find what you love: Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan, että me eläisimme hänen kauttansa. Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. (1 Joh 4: 9-10)


Lataa ppt "RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google