Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,"— Esityksen transkriptio:

1

2 ”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan, Herra", Pietari vastasi, "sinä tiedät, että olet minulle rakas." Jeesus sanoi: "Ruoki minun karitsoitani.” Sitten hän kysyi toistamiseen: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko minua?" "Rakastan, Herra", Pietari vastasi, "sinä tiedät, että olet minulle rakas." Jeesus sanoi: "Kaitse minun lampaitani.” Vielä kolmannen kerran Jeesus kysyi: "Simon, Johanneksen poika, olenko minä sinulle rakas?" Pietari tuli surulliseksi siitä, että Jeesus kolmannen kerran kysyi häneltä: "Olenko minä sinulle rakas?", ja hän vastasi: "Herra, sinä tiedät kaiken. Sinä tiedät, että olet minulle rakas." Jeesus sanoi: "Ruoki minun lampaitani. Totisesti, totisesti: Kun olit nuori, sinä sidoit itse vyösi ja menit minne tahdoit. Mutta kun tulet vanhaksi, sinä ojennat kätesi ja sinut vyöttää toinen, joka vie sinut minne et tahdo." Näin Jeesus ilmaisi, millaisella kuolemalla Pietari oli kirkastava Jumalaa. Sitten hän sanoi: "Seuraa minua." (Joh. 21:15-Joh. 21:15-19)

3 TAHDOMME OLLA JUMALAN RAKKAUDEN SEURAKUNTA, JOSSA VALLITSEE AITOUDEN JA JUMALAN LÄSNÄOLON KULTTUURI, JOSSA JEESUS MUUTTAA MEITÄ SANALLAAN LÄHETTÄÄKSEEN MEIDÄT KUTSUMAAN MUITA MUKAAN!

4 1. Jumalan rakkauden seurakunta:
Joh. 17:26 ” Ja minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet minua rakastanut, olisi heissä ja minä olisin heissä."” TAHDOMME OLLA JUMALAN RAKKAUDEN SEURAKUNTA, JOSSA VALLITSEE AITOUDEN JA JUMALAN LÄSNÄOLON KULTTUURI, JOSSA JEESUS MUUTTAA MEITÄ SANALLAAN LÄHETTÄÄKSEEN MEIDÄT KUTSUMAAN MUITA MUKAAN!

5 2. Aitouden ja Jumalan vaikutuksen kulttuuri:
Joh. 17:22-23 ” Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä - minä heissä, ja sinä minussa - että he olisivat täydellisesti yhtä, niin että maailma ymmärtäisi, että sinä olet minut lähettänyt ja rakastanut heitä, niinkuin sinä olet minua rakastanut.” TAHDOMME OLLA JUMALAN RAKKAUDEN SEURAKUNTA, JOSSA VALLITSEE AITOUDEN JA JUMALAN LÄSNÄOLON KULTTUURI, JOSSA JEESUS MUUTTAA MEITÄ SANALLAAN LÄHETTÄÄKSEEN MEIDÄT KUTSUMAAN MUITA MUKAAN!

6 3. Lähetettynä ja erotettuna Jeesukselle:
Joh. 17: ” Niinkuin sinä olet lähettänyt minut maailmaan, niin olen minäkin lähettänyt heidät maailmaan; ja minä pyhitän itseni heidän tähtensä, että myös he olisivat pyhitetyt totuudessa.” TAHDOMME OLLA JUMALAN RAKKAUDEN SEURAKUNTA, JOSSA VALLITSEE AITOUDEN JA JUMALAN LÄSNÄOLON KULTTUURI, JOSSA JEESUS MUUTTAA MEITÄ SANALLAAN LÄHETTÄÄKSEEN MEIDÄT KUTSUMAAN MUITA MUKAAN!

7 “Häiritse meitä Jumala, kun olemme liian tyytyväisiä itseemme
“Häiritse meitä Jumala, kun olemme liian tyytyväisiä itseemme. Koska unelmamme ovat tulleet toteen, koska olemme unelmoineet liian pieniä, kun olemme saapuneet satamaan turvallisesti, koska olemme seilanneet liian lähellä rantaa. Häiritse meitä Herra.” (Francis Drake)


Lataa ppt "”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google