Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomen Akatemian ja Tekesin tuki 6. puiteohjelman instrumenttien valmisteluun 15.4.2002.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomen Akatemian ja Tekesin tuki 6. puiteohjelman instrumenttien valmisteluun 15.4.2002."— Esityksen transkriptio:

1 Suomen Akatemian ja Tekesin tuki 6. puiteohjelman instrumenttien valmisteluun 15.4.2002

2 Suomen Akatemia tukee Integroitujen hankkeiden valmistelua Huippuosaamisen verkostojen valmistelua Hyvin perustelluista syistä tukea voidaan myöntää myös myös aiehakuun (Expression of Interest)

3 Haettava rahoitus Rahoitusta voidaan myöntää sekä koordinaattorille että osallistujille hankkeiden ja verkostojen valmistelusta aiheutuviin kustannuksiin. Haettava rahoitus ei voi ylittää 40 000 €. Hakemuksen tulee olla Suomen Akatemiassa kaksi kuukautta ennen rahoituskauden suunniteltua alkua.

4 Hakemuksesta tulee käydä ilmi EU:n erillisohjelman/ prioriteetin nimi EU:n haun nimi Hankkeen tai verkoston yleiskuvaus Hankkeen tai verkoston koordinaattori ja muut osallistujat Valmistelurahan hakijan CV Jos haetaan myös palkkaa, palkattavan henkilön nimi ja CV sekä kuvaus henkilön tehtävistä Projektin suunnitteluvaiheet sisältäen aikataulun, kokoukset ja matkat Valmisteluun muualta haettu rahoitus EU:lle jätettävän hanke-ehdotuksen kopio SA:lle

5 Lisätietoja WWW.AKA.fi Yhteyshenkilöt Suomen Akatemiassa hakijan tulee olla yhteydessä vastaavaan tiedesihteeriin ennen hakemuksen jättämistä prioriteetti 1 tiedesihteeri Sirpa Nuotio prioriteetit 2,3 ja 4 tiedesihteeri Ritva Taurio prioriteetti 5 tiedesihteeri Katri Haila prioriteetti 6 tiedesihteeri Leila Häkkinen prioriteetti 7 tiedesihteeri Riitta Launonen

6 Tekes valmistautuu integroituihin hankkeisiin Valmisteluun liittyy kansallisten teknologiaohjelmien kansainvälistä verkottamista. Tekes voi rahoittaa integroidun hankkeen valmistelua silloin, kun projektilla on kansallista merkitystä, se vahvistaa Tekesin teknologiastrategiaa sekä kansainvälistää kansallisia teknologiaohjelmia. Projektit valitaan Tekesin normaaleja hakumenettelyjä ja - kriteereitä noudattaen joko yritys- tai tutkimusprojektiksi.

7 Tekes valmistautuu... Tekes hyväksyy kustannuksiksi hankevalmistelusta aiheutuvat kulut, esim. työkustannukset, matkat ja vieraat palvelut. Henkilöstökustannusten osuus ml. yleiskustannukset voi vain erittäin poikkeuksellisissa tapauksissa olla yli 50% valmistelun kokonaiskuluista.

8 Lisätietoja WWW.TEKES.fi/eu/fin/ajankohtaista/IP_valmisteluraha Genomiikka ja terveyden bioteknologia Erja Heikkinen Tietoyhteiskunnan teknologiat Janne Peräjoki Nanoteknologiat, älykkäät materiaalit, uudet tuotantomenetelmät Jukka Laakso Ilmailu ja avaruus Esa Panula-Ontto Elintarvikkeiden turvallisuus ja terveysriskit Liisa Rosi Kestävä kehitys ja globaalimuutos (energia) Jukka Leppälahti


Lataa ppt "Suomen Akatemian ja Tekesin tuki 6. puiteohjelman instrumenttien valmisteluun 15.4.2002."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google