Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

AHOT Vaasan ammattikorkeakoulussa Lomakkeet ja ohjeet

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "AHOT Vaasan ammattikorkeakoulussa Lomakkeet ja ohjeet"— Esityksen transkriptio:

1 AHOT Vaasan ammattikorkeakoulussa Lomakkeet ja ohjeet
VAMK, henkilöstön kehittämispäivä Projektipäällikkö Mira Pihlaja, JEP-hanke

2 Mitä tarkoittaa AHOT? AHOT=Aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen Miten liittyy JuonneOPSeihin/JEP-hankkeeseen? AHOTin edellytyksenä on osaamispohjainen opetussuunnitelma, jossa tavoiteltu osaaminen on selkeästi kuvattu (osaamistavoitteet, kompetenssit). Seuraava kehitysvaihe: tarvitaan sanalliset arviointikriteerit opintojaksoille. Tästä saamme lisää tietoa myöhemmin syksyllä (pitäisi tulla valtakunnallinen suositus&ohjeet).

3 Opiskelijoiden ohjeet ja lomakkeet: Polku: http://www.puv.fi/fi/
Mistä löydän ohjeet? Opiskelijoiden ohjeet ja lomakkeet: Polku: >Opiskeluportaali (Linkki yläpalkissa) >Pikalinkit/Lomakkeet (vasemmalla) Suora linkki: Henkilöstön laajempi AHOT-toimintaohje liitteineen on tekeillä ja luonnos on ollut esillä opetuksenkehittämisryhmässä keväällä 2010, toimintaohje sijoitetaan intraan kun valmistuu (tiedotetaan osastoja). Osastokohtaiset ohjeet saatte osastonjohtajilta.

4 Opiskelijoiden lomakkeiden ja ohjeiden kieliversiot
Suomenkielinen AHOT-lomake ja ohje hyväksytty JORYssä kesäkuussa. Samassa yhteydessä on päivitetty hyväksilukuhakemus (korvaava suoritus). Käännökset (ruotsi ja englanti) toteutetaan vk aikana ja tavoitteena on, että ne päivitetään verkkoon ma opetuksen alkuun mennessä. Lomaketta ja ohjeita päivitetään lukuvuoden kokemusten pohjalta tarvittaessa.

5 Lomakkeiden toteutuksesta on vastannut Janne Saarela ja AHOT-ohjeistusten työstäminen toteutettiin toukokuussa AHOT-workshopeissa. Ajankohtaista tietoa AHOT-asioista löytyy valtakunnallisen AHOT-hankkeen verkkosivuilta: ammatillinenopettajakorkeakoulu/ahot-korkeakouluissa Kysymyksiä?


Lataa ppt "AHOT Vaasan ammattikorkeakoulussa Lomakkeet ja ohjeet"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google