Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Metsähallituksen riistatalouden tietovarannot

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Metsähallituksen riistatalouden tietovarannot"— Esityksen transkriptio:

1 Metsähallituksen riistatalouden tietovarannot
Olavi Joensuu 1

2 Sutigis- paikkatietojärjestelmä - Riistakohteet, Hirvieläin- ja majavavahingot - alue-, kuvio- tai pistetietoina

3 Riistatalouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmä (RSSJ)
Otettiin käyttöön v 2003 Suunnitellaan pienriistan metsästys vuosittain lupa-aluekohtaisesti Suunnitteluperusteiden dokumentointi Saalispalautteen anto ja sen käsittely Metsästäjien asiakastyytyväisyyden seuranta Metsästyksen tunnuslukujen tuotto (metsästysverotus, -paine ja –ponnistus) Myydyt luvat (Villin Pohjolan myyntijärjestelmästä)

4 Metsästyksen palautelomake internetissä

5 Lupametsästäjien kanalintusaalis valtion mailla v 2006 - 2010

6 Lupahakujärjestelmä Pienriistan kausilupien ja hirvenmetsästyksen aluelupien sähköinen hakemus-, käsittely-, raportointi- ja maksujärjestelmä Päätökset tehdään ja tulostetaan järjestelmästä asiakkaille. Järjestelmästä voidaan tuottaa kohdekohtaisia raportteja mm. hakijoiden määristä, hyväksytyistä ja hylätyistä hakemuksista. Metsästäjät voivat käyttää hyväksi edellisvuosien hakemuksia Järjestelmää voidaan laajentaa käsittämään muita hakemusprosesseja Hirven aluelupien hakemuksista 86 % järjestelmän kautta v 2010!

7 Maksuton Internet-karttapalvelu, josta kansalaiset voivat selata ja tulostaa karttoja Metsähallituksen metsästys- ja kalastusalueista sekä valtion maiden virkistyspalveluista. Pienriistan ja hirvieläinten metsästysalueet Virkistyskalastus-, pyydyslupa- ja viehelupa-alueet Maankäyttökohteet, kansallispuistot, muut suojelualueet, retkeilyalueet ja Lapin erämaa-alueet Yleiset vesialueet Retkeilypalvelut, reitit, rakennelmat, rakennukset Muut alueet, mm. virkistysmetsät käyntiä v 2010


Lataa ppt "Metsähallituksen riistatalouden tietovarannot"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google