Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Learning Services. Oppimispalveluiden palvelualueet Osana palveluiden uudelleenorganisointia Aalto-yliopistossa on opetukseen, opetuksen kehittämiseen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Learning Services. Oppimispalveluiden palvelualueet Osana palveluiden uudelleenorganisointia Aalto-yliopistossa on opetukseen, opetuksen kehittämiseen."— Esityksen transkriptio:

1 Learning Services

2

3

4 Oppimispalveluiden palvelualueet Osana palveluiden uudelleenorganisointia Aalto-yliopistossa on opetukseen, opetuksen kehittämiseen ja opiskelijoihin liittyvät palvelut yhdistetty uuteen oppimispalveluiden (LES) palvelukokonaisuuteen. Palvelukokonaisuuden keskiössä on oppiminen, jota tuetaan tehokkaiden ja asiakaslähtöisten palveluprosessien, joustavan asioinnin sekä innostavien opiskeluympäristöjen kehittämisen kautta. Oppimispalveluiden uusille palvelualueille on valittu yhteisten palveluiden päälliköt: – ulkoisten asiakkaiden palveluihin YTM Milla Vaisto-Oinonen, – opiskelijapalveluihin VTM Saara Maalismaa ja – opettajien palveluihin KT Markus Torkkeli. – Vasta valitut päälliköt raportoivat oppimispalveluiden päällikölle Eija Zittingille. He kuuluvat oppimispalveluiden operatiiviseen johtoryhmään ja tekevät tiivistä yhteistyötä koulujen opintoasiainpäälliköiden ja varadekaanien kanssa.

5 Kielikeskus Johtoryhmä Kielikeskuksen johtoryhmän tehtävänä on tukea, linjata ja arvioida kielikeskuksen toimintaa ja sen kehittämistä. Johtoryhmään kuuluu 10 Aalto-yliopiston korkeakoulujen nimeämää jäsentä. Johtoryhmä 2013-2016 Tapani Vuorinen (CHEM), puheenjohtaja Eero Eloranta (SCI) Kai Zenger (ELEC) Markku Kuuva (ENG) Ossi Naukkarinen (ARTS) Seppo Ikäheimo (BIZ) Antti Koistinen (AYY) Lauri Lavanti (AYY) Teemu Riipi (AYY) Sirkka-Liisa Lainio (Kielikeskus, henkilöstön edustaja) Heidi Rontu esittelijä Vuokko Rantanen sihteeri

6 Kielipalvelut Kielikeskus tarjoaa 1.kielten ja viestinnän koulutuspalveluita ja 2.käännös- ja kielenhuoltopalveluita yliopiston henkilöstölle ja opiskelijoille. 3.Kaikille teknistieteellisen alan opiskelijoille tarjotaan diplomityön englanninkielisen tiivistelmän kielenhuoltoa. 4.Yliopiston ruotsinkielisille opiskelijoille on tarjolla yksilöllistä tukea kirjoitusviestintätaitojen kehittämiseen. Lisäksi 5.perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoille sekä henkilökunnalle on korkeakoulukohtaisesti tarjolla yksilöllistä kirjoitusklinikkatukea tieteellisessä kirjoittamisessa englannin kielellä (maisteritutkielma, väitöskirja, tieteellinen julkaisu).

7

8

9 Uudelle Oppimiskeskukselle palvelukonsepti käyttäjälähtöisesti http://web.lib.aalto.fi/learningcenter/tarinat_ parent/uudelle-oppimiskeskukselle- palvelukonsepti-kayttajalahtoisesti/ http://web.lib.aalto.fi/learningcenter/tarinat_ parent/uudelle-oppimiskeskukselle- palvelukonsepti-kayttajalahtoisesti/


Lataa ppt "Learning Services. Oppimispalveluiden palvelualueet Osana palveluiden uudelleenorganisointia Aalto-yliopistossa on opetukseen, opetuksen kehittämiseen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google