Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

IMAP webMail Program (IMP) Sähköpostin lukeminen selaimen avula. https://wm.oulu.net.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "IMAP webMail Program (IMP) Sähköpostin lukeminen selaimen avula. https://wm.oulu.net."— Esityksen transkriptio:

1 IMAP webMail Program (IMP) Sähköpostin lukeminen selaimen avula. https://wm.oulu.net

2 IMP IMPin käyttöliittymän avulla pystyt käyttämään postilaatikkoasi tavallisen web-selainohjelman avulla.

3 Sisäänkirjautuminen Kaikki istunnot aloitetaan sisäänkirjautumisnäytöltä. Ennen kuin voit käyttää web-postin toimintoja sinun on kirjauduttava sisään palvelimen ylläpitäjältä saamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Syötä aluksi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille varattuihin kenttiin. Kun olet täyttänyt vaaditut kentät napsauta painiketta "kirjaudu sisään" jatkaaksesi.

4

5 Kansion listaus Näet INBOX-kansion sisällön eli saapuneet viestit heti kirjauduttuasi sisään. Kansion listaus näyttää viestien otsakkeet (viestin tila, lähetyspäivämäärä, lähettäjä, otsikko ja koko) omissa sarakkeissaan. Kaikilla sarakkeilla on otsikko. Sarakeotsikon napsauttaminen lajittelee listauksen ko. sarakkeen mukaiseen järjestykseen. Viesti luetaan napsauttamalla sen otsikkoa. Siirryt Viestinäkymään.

6

7 Viestinäkymä Viestinäkymä näyttää valitun viestin sisällön. Viestinäkymässä voit viestin lukemisen lisäksi selata viestin tiedostoliitteitä, vastata viestiin, poistaa nykyisen viestin tai siirtyä nykyisen postilaatikkosi seuraavaan viestiin.

8

9 Viestin kirjoitus Voit lähettää postia usealla tavalla, esimerkiksi kirjoittamalla kokonaan uuden viestin tai vastaamalla saamaasi viestiin. Viestin kirjoittaminen tapahtuu aina Viestin kirjoitus -ikkunassa. Viestin kirjoitus -ikkunassa voit asettaa mm. viestin vastaanottajan osoitteen, viestin otsikon ja viestin sisällön. Täytä ikkunan yläosassa tarvittavat kentät (vain kenttä Vastaanottaja on pakollinen, mutta myös Otsikko- kentän käyttöä suositellaan). Kirjoita viestin sisältö ikkunan alalaidassa olevaan isoon tekstikenttään. Kun olet kirjoittanut viestin, voit halutessasi tarkistaa viestin oikeinkirjoituksen. Kun viesti on valmis, se lähetetään napsauttamalla painiketta "Lähetä".

10


Lataa ppt "IMAP webMail Program (IMP) Sähköpostin lukeminen selaimen avula. https://wm.oulu.net."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google