Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SATTUMAAKO... ? TÄMÄ INFORMAATIO ON TÄYDELLISESTI TOTTA JA SE ON TARKISTETTAVISSA..

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SATTUMAAKO... ? TÄMÄ INFORMAATIO ON TÄYDELLISESTI TOTTA JA SE ON TARKISTETTAVISSA.."— Esityksen transkriptio:

1

2 SATTUMAAKO... ? TÄMÄ INFORMAATIO ON TÄYDELLISESTI TOTTA JA SE ON TARKISTETTAVISSA..

3 Abraham Lincoln valittiin kongressissa v. 1846 John F. Kennedy valittiin kongressissa v. 1946 Abraham Lincoln valittiin presidentinvaaleissa v. 1860 John F. Kennedy valittiin presidentinvaaleissa v. 1960.

4 Lincolnin ja Kennedyn sukunimissä on molemmissa seitsemän kirjainta Molemmat olivat läheisesti sitoutuneita ihmisoikeuksien puolesta..

5 Molempien presidenttien vaimot menettivät lapsia asuessaan Valkoisessa Talossa. Molempia presidenttejä ammuttiin päähän..

6 Molemmat presidentit murhattiin perjantaina. Lincolnin sihteerin sukunimi oli Kennedy. Kennedyn sihteerin sukunimi oli Lincoln..

7 Molemmat presidentit murhasi etelävaltiolainen. Molempien presidenttien seuraajat olivat etelävaltiolaisia..

8 Molempien seuraajien etunimissä oli kuusi kirjainta ja molempien sukunimi oli Johnson. Andrew Johnson, Lincolnin seuraaja, syntyi vuonna 1808. Lyndon Johnson, Kennedyn seuraaja, syntyi vuonna 1908..

9 John Wilkes Booth, Lincolnin murhaaja, syntyi vuonna 1839. Lee Harvey Oswald, Kennedyn murhaaja, syntyi vuonna 1939..

10 Molemmat murhaajat tunnettiin kolmelta nimeltä. Molempien nimessä on 15 kirjainta..

11 Lincoln kuoli teatterissa, jonka nimi oli ”Kennedy” Kennedy kuoli autossa, jonka nimi oli “Lincoln”.

12 John Wilkes Booth pakeni teatterista ja saatiin kiinni varastossa. Lee Harvey Oswald pakeni varastosta ja saatiin kiinni teatterissa.. Molemat, Booth y Oswald, murhattiin ennen oikeudenkäyntiä....

13 Viikkoa ennen murhaansa, Lincoln oli Monroessa, Marylandissa. Viikkoa ennen murhaansa, Kennedy oli Marilyn Monroen kanssa.. Tämä seuraava on kaikkein uskomattomin....

14 Voiko tämä todellakin olla pelkkää sattumaa... ? Voidaanko ajatella, että tätä maailmaa hallitsevat sellaiset voimat joita todellisuudessa emme tunne... ?.

15 ... on meiltä salattu.... Luultavasti oikea todellisuus edelleenkin...


Lataa ppt "SATTUMAAKO... ? TÄMÄ INFORMAATIO ON TÄYDELLISESTI TOTTA JA SE ON TARKISTETTAVISSA.."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google