Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

License To Kill Yleistietoa  Kirjailija Ian Flemingin vuonna 1952 kehittämä fiktiivinen brittiläinen agentti.  Useita romaaneja ja elokuvia. Eri Bond.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "License To Kill Yleistietoa  Kirjailija Ian Flemingin vuonna 1952 kehittämä fiktiivinen brittiläinen agentti.  Useita romaaneja ja elokuvia. Eri Bond."— Esityksen transkriptio:

1

2 License To Kill

3 Yleistietoa  Kirjailija Ian Flemingin vuonna 1952 kehittämä fiktiivinen brittiläinen agentti.  Useita romaaneja ja elokuvia. Eri Bond –näyttelijöitä elokuvissa.  Syntymäaika vaihteleva ja nuoruudesta ei tiedetä paljoa.  Vanhemmat kuolivat vuorikiipeilyonnet- tomuudessa ennen kirjojen ja elokuvien tapahtumien alkua.  Nimi yhdysvaltalaiselta lintutieteilijä James Bondilta. 007 tulee Rudyard Kiplingin rautatietarinoista.  Työnantaja Englannin salainen palvelu MI6-osasto.  Esimies koodinimeä M kantava amiraali, joka on oikealta nimeltään Sir Miles Messervy.

4 Yleistietoa  Bond-elokuvat tunnetaan maailmaa uhkaavista superrikollisista, näyttävistä autoista, kauniista naishahmoista ja Q:n valmistamista teknisistä apuvälineistä.  Q on keski-ikäinen MI6-tiedustelupalvelun varusteiden kehittelyn ja valmistamisesta vastaava päällikkö.  Miss Moneypenny on M:n pitkäaikainen sihteeri, joka työskentelee MI6-osastolla.  Bond käyttää useita autoja ja aseita.  Bondin erityismieltymys on vodka- martini ravistettuna, ei sekoitettuna.  James Bond –hahmon käyttö on laajentunut kaikenlaiseen oheismate- riaaliin, ja Bondien hurja suosio on tuottanut tekijöilleen suuria rahamääriä.

5 Ian Fleming 1908 - 1964  Armeijauran jälkeen Felming vetäytyi Jamaikalle, rakensi talon nimeltä Goldeneye ja työsti kuuluisat Bond-kirjansa.  Fleming on tullut tunnetuksi Bond-kirjoistaan.  Fleming kirjoitti kaksitoista Bond-romaania sekä myös kaksi novellikokoelmaa.  Ian Flemingin kuolema vuonna 1964 oli vain vajaa kuukausi ennen 007 ja Kultasormen ensi-iltaa.

6 Muut Bond –kirjat ja elokuvat  Flemingin kuoleman jälkeen suosittua sarjaa ovat jatkaneet pääasiassa Kingsley Amis, Christopher Wood, John Gardner ja Raymond Benson.  Juhlavuoden kunniaksi Sebastian Faulks kirjoitti uuden Bond-teoksen Flemingin suvun pyynnöstä.  Bond-elokuvia ilmestyi alkuun vuoden välein, mutta ajan kuluessa valmistumisajat ovat venyneet.  Tämän vuoden loppuun mennessä Bond- elokuvia on ilmestynyt yhteensä 23 kappaletta virallisia, ja kolme kappaletta ”epävirallisia”.

7 Bond-tytöt

8  Jokaisessa elokuvassa esiintyy nainen, jonka kanssa Bond tekee yhteistyötä.  Bond-tytöt koostuvat hyvin erilaisista naishahmoista ja lähes aina heillä on lyhyet repliikit.  Tytöt on useasti yritetty järjestää top 10 listalle kaikkien Bondien ajalta.  Usein top 10 listoilla esiintyy Anya Amasova, Jill Masterson, Teresa di Vicenzo ja Honey Ryder, joka on usein ensimmäi- senä listalla.

9 Bond-roistot

10  Bond-elokuvien roistot ovat superrikollisia jotka uhkaavat juonillaan usein koko maailmaa apureidensa kanssa.  Ernst Stavro Blofeld on Bondin tunnetuimpia vihollisia. Hän on esiintynyt yhteensä seitsemässä elokuvassa monen eri näyttelijän näyttelemänä.  Blofeld oli rikollisjärjestö SPECTRE:n johtaja ja parhaiten Blofeldin tunnisti hänen valkoisesta kissastaan.


Lataa ppt "License To Kill Yleistietoa  Kirjailija Ian Flemingin vuonna 1952 kehittämä fiktiivinen brittiläinen agentti.  Useita romaaneja ja elokuvia. Eri Bond."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google