Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Nykyaikainen satu Kuningas sammakko Nainen oli pelaamassa golfia, ja hänen golfpallonsa lensi pusikon taakse. Hän lähestyi pusikkoa, ja näki sammakon.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Nykyaikainen satu Kuningas sammakko Nainen oli pelaamassa golfia, ja hänen golfpallonsa lensi pusikon taakse. Hän lähestyi pusikkoa, ja näki sammakon."— Esityksen transkriptio:

1

2 Nykyaikainen satu Kuningas sammakko

3 Nainen oli pelaamassa golfia, ja hänen golfpallonsa lensi pusikon taakse. Hän lähestyi pusikkoa, ja näki sammakon juuttuneena vanhaan kalastajan verkkoon.

4 Sammakko sanoi hänelle: Jos vapautat minut tästä verkosta, toteutan sinun kolme toivettasi…

5 Nainen vapautti hänet Sammakko sanoi hänelle: KIITOS! Mutta unohdin kertoa sinulle, että kaiken minkä toivot, toteutan sinun saman toiveen myös miehellesi kymmenkertaisena….

6 Nainen vastasi: ¡ Bueno ! Ensimäinen toive oli: Haluaisin olla maailman kaunein nainen! Sammakko vastasi hänelle: Ymmärsitkö että miehestäsi tulee Adonis, josta kaikki maailman naiset unelmoivat? Ymmärsitkö että miehestäsi tulee Adonis, josta kaikki maailman naiset unelmoivat?

7 Hän vastasi: Mutta jos olen maailman kaunein nainen, mieheni katsoo ainoastaan minun perääni. Toive toteutui ja naisesta tuli maailman kaunein.

8 Mikäs on sinun toinen toiveesi? Haluan olla maaiman rikkain nainen. Mutta silloinhan sinun miehestäsi tulee kymmenkertaisesti rikkaampi kuin sinusta…

9 Nainen vastasi: Pitää paikkansa, Mutta kaikki joka on hänen on minun ja kaikki joka on minun on myös hänen.

10 Hänestä tuli siten maailman rikkain nainen. Sammakko kysyi sitten: Mikä olisi sinun viimeinen toiveesi? Nainen vastasi: Haluaisin vain pienen sydänkohtauksen...

11 Mikä on tämän tarinan opetus? Naiset ovat varsinaisia älykkäitä pirulaisia. Älä edes kuvittele pystyväsi huijaamaan heitä!!!


Lataa ppt "Nykyaikainen satu Kuningas sammakko Nainen oli pelaamassa golfia, ja hänen golfpallonsa lensi pusikon taakse. Hän lähestyi pusikkoa, ja näki sammakon."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google