Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Star Eyes Unit Itenäinen Sales Director Tarja Laurén, Mary Kay®

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Star Eyes Unit Itenäinen Sales Director Tarja Laurén, Mary Kay®"— Esityksen transkriptio:

1 Star Eyes Unit Itenäinen Sales Director Tarja Laurén, Mary Kay®
Toivota tervetulleeksi Markkinoi Mary Kay yritystä ja tiimiäsi Star Eyes Unit Itenäinen Sales Director Tarja Laurén, Mary Kay®

2 Kiitos, kun kuuntelet ja autat samalla minua saavuttamaan tavoitteeni!!
Agenda Pyydän sinua kertomaan hieman itsestäsi Tulen jakamaan sinulle tietoa kollegoistani ja minusta Kerron sinulle Mary Kay yrityksestä Tulen kysymään sinulta muutaman kysymyksen Ja.. Tulen kysymään, jos haluat kokeilla Mary Kay työtä Hyvä muistaa: Mary Kay voi olla tai ei ole sinun juttu, mutta toivon että kuuntelet avoimin sydämin. Uskon todella, että jokainen nainen tarvitsee Mary Kay mahdollisuuden ainakin kerran elämässään. Mikään kysymys ei ole turha, joten älä epäröi kysyä mitä tahansa haluat tietää, jotta voit tehdä päätöksen. Arvostan mielipidettäsi, joten kerro jos sinulla on jotain epäilyjä tämän tapaamisen aikana. Kun olet kuullut kaiken, sinun tulisi olla kaikki eväät jolla voit tehdä päätöksen ja pystyt myös kertomaan muille Mary Kaysta. Ja.. Jos et pysty tekemään päätöstä tänään. Voit hyvin miettiä 24 h etuja, joita Mary Kay voisi elämääsi tuoda. Uskon , että jos olet edes hiukan kiinnostunut sinun kannattaa kokeilla jos tämä onkin jotain sellaista jonka avulla voit muuttaa koko elämäsi.

3 Haluaisin tutustua sinuun hieman paremmin
Kerro minulle itsestäsi ja perheestäsi Mitä tykkäät tehdä eniten tämän hetkisessä elämäntilanteessasi? Mitä asioita tarvitset elämääsi tällä hetkellä? Mistä pidät tällä hetkellä eniten ja mistä vähiten tämän hetkisessä työssäsi? Työympäristö, tykkäätkö olla osa teamiä vai johtaa sitä? Jos sinulla olisi mahdollisuus muuttaa jotain elämässäsi, mitä se olisi? Jos voisit luoda täydellisen työn itsellesi mitkä 3 asiaa olisi tärkeimmät asiat? Onko jotain, jota voisit tehdä jo tänään ja joka muuttaisi taloudellista tilannettasi? Perustuen omaan ja perheesi tavoitteisiin, missä näet itsesi 5 vuoden kuluessa? Mitä ajattelet että miehesi tai perheesi sanoisi, jos aloittaisit Mary Kayssa?

4 Kirjoita tähän Teamisi nimi
Kirjoita tähän millaisia naisia haet tiimiisi! Etsin naisia jotka Etsin naisia, jotka

5 Nyt haluan esitellä sinulle muutamia kollegoitani..
Esittele oma SD Esittele oma Tiimi esittele itsesi Kerro milloin olet aloittanut työskentelyn Mary Kayn parissa Miksi aloitit konsulttina Mitä Mary Kay on tuonut elämääsi

6 Miksi niin monet naiset aloittavat Mary Kay uran?
Katsotaan seuraavaksi erilaisia syitä aloittaa SINUN Mary Kay ura…

7 KUUSI Ominaispiirreettä joita MENESTYNEET Mary Kay KONSULTIT omaavat: Mitä enemmän SINULLA on näitä piirteitä sitä MENESTYNEEMPI SINÄ tulet olemaan!!

8 #1 Kiireiset naiset -

9 Naiset, jotka eivät tunne paljon muita:
#2 Naiset, jotka eivät tunne paljon muita: -

10 #3 Naiset, jotka eivät ole ”myyjä tyyppiä” -

11 # 4 Nainen, jolla on taloudellisia tavoitteita ja raha motivoi: -

12 #5 Perhekeskeiset naiset Mies Lapset Syitä vai tekosyitä?

13 #6 Päätöksentekijät:

14 Kuinka ansaitsen? Myynti Jälleenmyynti Nettisivut Johtajuus
Markkinointisuunnitelma

15 Haluatko ansaita x € vuodessa?
3 ihonhoitoluokkaa viikossa – 12 h x € x 3 x € viikkomyynti x € x 50 viikkoa xx € vuosimyynti 300 uutta Time Wise asiakasta 300 jälkimyyntiä x x € vuodessa xx € jälkiseurantamyyntiä vuodessa Vuodessa xx € myynti xx € myyntikate 2 ihonhoitoluokkaa viikossa – 8 h x € x 2 x € viikkomyynti 200 uutta Time Wise asiakasta 200 jälkimyyntiä x x € vuodessa xx € jälkiseurantamyyntiä vuodessa Vuodessa xx € myynti xx € myyntikate 1 ihonhoitoluokka viikossa - 4h x € x 1 x € viikossa x x 50 viikkoa x € vuosimyynti 100 uutta Time Wise asiakasta 100 jälkimyyntiä x xx € vuodessa xx € jälkiseurantamyyntiä vuodessa Vuodessa xx€ myynti xx € myyntikate Voit antaa itsellesi palkankorotuksen tai ylennyksen urallasi milloin vain haluat! Kasvattamalla ihonhoitoluokkien määrää tai keskivertomyynnin määrää viikossa Kasvattamalla jälkiseurantamyyntiäsi tarjoamalla asiakkaillesi laajempia tuotevalikoimiamme Rakentamalla oman Tiimin ja jakamalla työmahdollisuutta muillekin Ylentää itsesi uraporteilla Johtajuuteen

16 Olet oma pomosi!! -

17 Huomionosoitukset ja palkinnot
-

18 Rajoittamattomat tulo mahdollisuudet
-

19 Mikä alla olevista on sinulle tärkeää?
Yrityksen filosofia: usko, perhe, ura Raha: Rajoittamattomat ansaitsemismahdollisuudet Huomionosoitukset: Palkinnot ja huomionosoitukset, saat niitä tekemällä työsi kunnolla Joustavuus: Mahdollisuus työskennellä sinun arvojen perusteella ja perheen aikataulujen mukaan Itsetunto ja itsevarmuus: Positiivisella kannustuksella rohkaistaan menestykseen! Ei aluerajoja: Sinulla on mahdollisuus työskennellä missä ja milloin haluat Huipputuote: Mahdollisuus ostaa tuotteita 50 % alennuksella Ystävyys ja hauskuus: Saat upeita uusia ystävyyssuhteita, jotka kestävät loppuelämän! Muiden auttaminen: Mahdollisuus auttaa muita naisia voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta Olen oma pomoni: olet itsenäisesti vastuussa omasta aikataulustasi ja tuloistasi Auto-ohjelma (SD)

20 Nyt.. Tehdään päätöksiä! Asteikolla 1 – 10..
1 = en missään tapauksessa voisi aloittaa konsulttina 10= haluaisin tehdä sopimuksen jo tänään 5 = ei käytetä, koska se ei kerro mitään Mikä on sinun kiinnostuksen tasosi tällä asteikolla? Mikä olisi pahin asia, joka voisi tapahtua, jos aloitat konsulttina? Mikä olisi paras mahdollinen asia, joka voisi tapahtua ja miksi se olisi hyväksi? Miten voit aloittaa: Tilaa Starter Kit aloituslaukku 151 € + alv ja rahti ja valitse itse oma varasto 2. Varaa uusien konsulttien koulutuspäivä 3. Onneksi olkoon! Olet juuri tehnyt päätöksen, joka voi muuttaa oman elämäsi ja läheistesi elämän!

21


Lataa ppt "Star Eyes Unit Itenäinen Sales Director Tarja Laurén, Mary Kay®"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google