Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Runokokoelmasta 2 Lumivalkoinen © Jorma Piippo

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Runokokoelmasta 2 Lumivalkoinen © Jorma Piippo"— Esityksen transkriptio:

1 Runokokoelmasta 2 Lumivalkoinen © Jorma Piippo
RAKKAUDEN SÄKEILLÄ Runokokoelmasta 2 Lumivalkoinen © Jorma Piippo

2 Tahtoisin Tahtoisin tänään lähteä, pois kotoani, luoksesi tulla.
En haluaisi päivää tätä, aivan yksin viettää. Tahtoisin sinua kuunnella, jos, haluat minulle kertoa. Haluaisin tänään kuulla, mitä sinulle kuuluu? Tahtoisin sinulle kertoa, omia asioita, pieniä ja suuria. Haluaisin, että sinä ystävä, minua tänään kuuntelisit. Tahtoisin sinulle antaa, kaikkea, mitä vailla olet. Haluaisin tietää, mitä minulta haluat? Tahtoisin vain kanssasi, päivän tämän viettää. Haluaisin tänä päivänä, että meillä yhdessä hyvä olisi. Tahtoisin, ettei päivä kanssasi, koskaan iltaan tulisi. Haluaisin, ettei minun luotasi, pois tänään lähteä pitäisi. Tahtoisin toivoa sinulle, onnea, iloa, tunnetta syvää. Haluaisin, että vain olisin, ystävä, läheisin ihminen. Tahtoisin sanoa vielä sinulle, olet rakkain, yksin minulle.

3 Laula kanssani Laula kanssani, muistot monet, yhteiset ajat kanssasi.
Muistojen nauhaa vieritä, laulumme sitä liikuttaa. Laula kanssani, ajatukset aidot, ajatella, kun sinua saan. Anna ajatuksille tilaisuus, laulun tuoda ne takaisin. Laula kanssani, toiveet todelliset, tulla vielä takaisin. Toivottomuus pakoon pane, kauas kokonaan karkota. Laula kanssani, tunteet syvät, tunteet onnelliset, vain meidän. Palauta syvälle sisälleni, missä ne silloin olivat. Laula kanssani, hetket yhteiset, meidän hetkien yhteisten. Ajat taakse jääneet, tuo ne takaisin, hetkeksi. Laula kanssani, touhut monet, hullun hauskat, harmittomat. Tee ne kanssani jälleen, laulaen, kuten tehdä saimme. Laula kanssani, laulu rakkauden, kanssasi, kun laulaa sain. Sävel yhteinen, laulu meidän, ei meitä koskaan heitä.

4 Kaunis Kauniit ajatukset tänään, saa mieleni täyttymään.
Kun saan ajatella, muistella, kauniita hetkiä kanssasi. Sanat, jotka sanoa tahtoisin, kauniiksi muotoilla haluaisin. Jospa sanoiksi osaisin pukea, mikä kauneinta sinulle olisi. Tehtävät monet tekemättä on, tekisinpä vain, joka kaunista on. Tehtävä tärkein, ehkä olisi, miten auttaa kauniisti voisin. Laulut lukuisat kertoa tahtoo, kauniista asioista elämän. Lauluja kauniita noita, kanssasi kuunnella sain. Kauniiksi Jumala sinut loi, omaksi kauniiksi kuvakseen. Siitä kiittää Häntä tahdon, sinua kaunista katsella sain. Kaunein sinulla piilossa, kätkettynä sisälle sydämeen. Joskus salaisuudet kauniit, sanoina, tekoina tuntea sain. Kauniit muistot minun, antaisin olla myös sinun. Mitä muuta antaa voisin, sinulle vain sitä soisin.

5 Kauan Aikaa jälkeen viime tapaamisen, paljon kulua on ehtinyt.
Miten hauskaa minulla, yhdessä kanssasi oli. Siitä on jo kauan! Matkalla kaatosateessa juoksimme, kastuimme läpimäräksi. Myrskyn jälkeen keräsimme oksilta, kuivamassa olleita vaatteita. Taidenäyttelyssä Retretin, meni koko päivä. Olimme taiteen asiatuntijoita, ainakin omasta mielestämme. Miten hyvältä tuntui, olla lähelläsi. Sain kertoa huoleni sinulle, ja sinä kuuntelit. Katsoit silmiini ja sanoit, ei aina tarvitse jaksaa. Pidit kädestä kiinni, tunsin pehmeän kosketuksen. Painoin pääni syliisi, silitit karkeita hiuksiani. Silmäni vedestä kostuivat, sanoit, anna niiden olla. Kauan ei ole kauan, se on vain hetki ikuisuutta, vaikka kauan tuntuu, ikuisuudelta.

6 Sinä vain Sinä vain, kuulet ääneni, vastaat pyyntööni tähän.
Haluat minua kuulla, kuulet pyyntöni, vain sinä. Sinä vain, tulet luokseni, tulet, kun sinua pyysin. Haluat luokseni tulla, kotiini yksinäiseen, vain sinä. Sinä vain, teet minulle sen, mitä en ole saanut tehtyä. Haluat auttaa minua, ettei jää tekemättä, vain sinä. Sinä vain, annat uuden elämän, elämän lahjan suuren. Haluat antaa minulle, olla vielä hyväksytty, vain sinä. Sinä vain, tahdot olla minulle, ystävä, ystävistä rakkain. Haluat olla minulle, kaikkein läheisin, vain sinä. Sinä vain, tiedät kaikki haavani, en halua salata niitä. Haluat minun eheytyä, hoitaa haavani, vain sinä. Sinä vain, olet kaunein, sitä et ehkä tiedä itsekkään. Siitä huolimatta, sen tähden, olet mitä olet, vain sinä.

7 Jäljet hiekassa Jäljet rannan hiekkaan, askeleet meidän jättäneet on.
Muistona sinusta, jäljellä hiekassa vielä on. Jälkiä noita seurata tahdon, uudelleen kulkea haluan. Jäljet rantaan meren sinisen, rantatieltä johtaa. Kahdet jäljet, isot ja pienet, isot minun, pienet sinun. Rinnan jäljet aluksi kulkee, sitten vähän mutkittelee. Isot jäljet sivuun johtaa, pienet perässä tulee. Jotain sieltä hakea halusin, pienemmän kiven sinulle annoin. Juoksuaskeliksi jäljet vaihtuvat, kuopat niistä hiekkaan tuli. Kokeilla halusit, pysynkö perässä, täytyy myöntää, en pysynyt. Kiinni kuitenkin sinut sain, meri sininen vastaan tuli. Istumisen jäljet hiekkadyynissä, niitä kaksi vierekkäin. Neljä kuoppaa edessä niiden, jalat istuessa tehneet on. Kuopista noista lukea voin, mitä kaikkea kertoa sain. Istua haluan samalle paikalle, muistella hetkiä kanssasi silloin. Hiekasta pallon puristelen, hetkiä noita, kun muistelen. Länsituuli hiekan kuivaa, hiekkapallo käsiin hajoaa. Vilkaisen taivaalle, pilvet synkät, ylle huomaamatta ehtineet. Juoksen autolle, kastun vähän, kaatosade tuulilasiin ropisee. Jäljet hiekasta sade pois huuhtoo, muistoja minun, huuhtoa ei voi.

8 Lumivalkoinen Sillä rakkaus on lumivalkoinen,
kertoa, kun vain osaisin. Sillä kaikki muu unohtua saa, valkoinen ei milloinkaan. Sillä kaikki muu kadota saa, valkoinen ei ollenkaan. Sillä kaikki muu särkyä tahtoo, valkoinen ei särkyä voi. Sillä kaikki muu loppuu aikanaan, valkoinen ei loppua näe. Sillä kaikki muu pientä on, valkoinen ei pientä ole nähnyt. Sillä kaikki muu kuolee pois, valkoinen ei kuole, muuttaa pois. tiedän ja tunnen sen. Valkoinen kaiken valaisee, pimeyden pois karkottaa. Valkoinen kaiken näyttää, pimeys vain hävittää. Valkoinen kaiken uskoo, uskonantajaan luottaa. Valkoinen kaiken toivoo, toivon tulevaan huomiseen. Valkoinen kaiken rakastaa, sillä suurin on rakkaus. jospa, muistaisin sen. Valkoinen auttaa vain haluaa, valossa ei sitä edes huomaa. Sillä rakkaus on valkoinen, valkoinen, se on lumivalkoinen.

9 Rakkautta vain Mitä sinulle tänään kuuluu, olenko utelias kun kyselen.
Haluaisin vain kuulla kuulumisesi, vaikka, utelias olisin. Hyvää kuulla sinulta haluaisin, sinulta vain. Se ei ole uteliaisuutta, rakkautta vain! Miten sinä tänään jaksat, Haluaisin vain kuulla vointisi, Jaksamista sinulle haluaisin, sinulle vain. Se ei ole jaksamista, Mitä sinä tänään toivot, Haluaisin vain kuulla toiveesi, Toiveesi toteuttaa haluaisin, Se ei ole toiveita, Mitä sinä tänään tahtoisit, Haluaisin vain kuulla mitä tahdot, Tahtosi toteuttaa haluaisin, Se ei ole tahtoa, Mitä sinä tänään haluat, että tekisin, Haluaisin vain kuulla sinulta, Tehdä sinulle sen haluaisin, tekisin vain. Se ei ole tiedustelua, Millainen sinä tänään olla haluaisit, Haluaisin sen kuulla sinulta, Haluaisin sinun olevan mikä olet, sinun vain. Se ei ole olemista, Haluaisitko sinä tänään olla, rakastettu, sellaisena kuin olet? En ole utelias kun kyselen, koska, sinua rakastan. Se ei ole sanoja, Rakkautta vain

10 Tämä päivä Tämä päivä on haaveiden! Tänä päivänä minä haaveilen,
Tämä päivä on haaveiden! Tänä päivänä minä haaveilen, haaveilla, kun saan, siitä, minkä kanssasi jaan. Tämä päivä on meidän, yhteisten haaveiden. Tämä päivä on toiveiden! Tänä päivänä minä toivon: Toivottomuus ei tilaa saisi, toivo sen karkottaisi. Vastuuta osaisin kantaa, osan siitä sinulle antaa. Omana sinut pitää saisin, ilot ja surut, jakaisin. yhteisten toiveiden. Tämä päivä on lupausten! Tänä päivänä minä lupaan, en sentään kaikkea, vain minut, vain sinulle,                 se on paljon, sinulle, minä olen, sinulle. yhteisten lupausten. Tämä päivä on tahtomisen! Tänä päivänä minä tahdon, tahdoin kirkossa,                kun pappi kysyi, sinut vain tahdoin, sinulle vain tahdon. yhteinen tahtomme. Tämä päivä on rakkauden! Tänä päivänä minä rakastan, niin, ihan oikeasti, uskothan, oikeasti,         rakastan ja tahdon rakastaa, sinua. yhteisen rakkauden.

11 Kesäinen päivä Kesäinen päivä, kesäinen kotimaa,
tänne sinut tuoda halusin. Halusin, haluan, sinulle viestittää, halusin, haluan, sinulle osoittaa, tehdä ja näyttää, sinulle näyttää, tahtoni - tahtoni rakastaa. Kesäinen päivä, kesäinen kaupunki, kotikaupunki, lapsuuden maisemat. Läheiset, lapsuuden ystävät, ystävät uskolliset, ystävät rakkaat. Teille haluamme tänään, vain teille, haluamme viestittää, tahtoa yhteistä, tahtoa meidän. Kesäinen päivä, kesäinen kirkko, tänään kirkkoon kanssasi kuljin. Kulkea kanssasi halusin, tahdoin, tahdoin sinne sinut viedä. Te odotitte, meitä odotitte, meidät halusitte nähdä, siellä, alttarilla, kanssasi alttarilla. Kesäinen päivä, kesäiset tunteet, olemme näin yhteen tulleet. Kanssanne jakaa tahdomme, kanssanne juhlia tahdomme, kanssanne iloita tahdomme, kanssanne, toisia rakastamme. Kesäinen päivä, kesäiset ajatukset, tänään haluan antaa ajatuksille, mahdollisuuden, tilaisuuden, vapauden ajatella jotakin, ajatella jotakin kaunista. Jotakin, mitä tiedät, mitä tiedän, ette tekään voi olla, tietämättä. Kesäinen päivä, kesän kauneus, Luojan töitä katselen, ihailen. Katselen ja katselen, sinua katselen. Katselkaa tekin, katselkaa meitä, tai ei meitä, vaan meidän, meidän kesäistä päivää, meidän kesäisen päivän, rakkautta.

12 Sillä rakkaus on suurin
Rakastakaa! Sillä rakkaus on suurin


Lataa ppt "Runokokoelmasta 2 Lumivalkoinen © Jorma Piippo"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google