Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mikä minä olen ? Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mikä minä olen ? Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta."— Esityksen transkriptio:

1

2 Mikä minä olen ?

3 Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta ja olen aina valmis toimintaan, vaikka pikaiseen sellaiseen. Minulla on tukko pieniä karvoja toisessa päässä. Kun minua käytetään, tapahtuu se joskus yllättäen ja nopeasti, joskus hitaasti ja huolella, joskus rajusti ja melkein kivuliaasti. Menen aina lämpimään, lihaiseen ja kosteaan aukkoon. Sinne aukkoon menen sisälle ja ulos, edestakaisin yhä uudestaan ja uudestaan, tämä toistuu peräkkäin monta kertaa. Karvat kiemurtelevat ja minä pystyn myötäilemään liikkeitäsi...

4 Jokaisella on varmaan oma rytminsä ja tapansa. Nämä oppii tuntemaan hyvällä ja usein toistuvalla käytöllä. Kun olen saanut „työni“ valmiiksi, on tämä avonainen kolo maltoinen, vaahtoinen, tahmainen ja sisällä on valkoista ainetta. Käytön jälkeen on minun ja tämän aukon pesu paikallaan. Kun kaikki on valmista ja olen puhdistettu, laitetaan minut takaisin omaan lepopaikkaani odottamaan uutta toimintoa.. Minä toivon voivani tehdä tämän päivässä kaksi tai kolme kertaa..., mutta valitettavasti useimmiten se tapahtuu harvemmin....

5 Mikä minä olen ?

6 Koska todennäköisesti tiedät jo vastauksen, kerron sen vielä varmuudeksi sinulle. Sehän on tietysti sinun...

7 ... hammasharjasi !!!! Mitä sinä ajattelit ? Sika !


Lataa ppt "Mikä minä olen ? Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google