Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan."— Esityksen transkriptio:

1

2

3

4

5

6

7 Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan mukaan sodi; sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia. Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle.

8 Mitä ovat linnoitukset?  Vankila ihmisen sisällä, ihmisen mielessä  Ihmisen omien ajatusmallien ja pimeyden voimien yhteisvaikutus.

9

10

11

12 Kun me rukoilemme ja käytämme hengellisiä aseita, meillä on lupaus: Me vangitsemme kaikki ajatukset kuuliaisiksi Kristukselle! (2 Kor. 10:5) = Ei ole niin jääräpäistä ihmistä, ettei Jumalan Henki voisi häntä pehmittää!

13 Jumala pysyy uskollisena, vaikka me olisimme uskottomia. Kadonneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin, haavoittuneet sitoa, heikkoja vahvistaa (Hes. 34:16) Särjettyä ruokoa hän ei muserra, ja suitsevaista kynttilänsydäntä hän ei sammuta. (Matt. 11:20) "Jos jollakin teistä on sata lammasta ja hän kadottaa yhden niistä, eikö hän jätä niitä yhdeksääkymmentä yhdeksää erämaahan ja mene etsimään kadonnutta, kunnes hän sen löytää? (Luuk. 15:4) - Jeesus itse on tällainen Hyvä Paimen

14 Rukous uskossaan kylmenneiden puolesta on Jumalan tahdon mukainen rukous, ja voimme rukoilla rohkeasti. 1 Joh. 5:14-16: Ja tämä on se uskallus, joka meillä on häneen, että jos me jotakin anomme hänen tahtonsa mukaan, niin hän kuulee meitä. Ja jos me tiedämme hänen kuulevan meitä, mitä ikinä anommekin, niin tiedämme, että meillä myös on kaikki se, mitä olemme häneltä anoneet. Jos joku näkee veljensä tekevän syntiä, joka ei ole kuolemaksi, niin rukoilkoon, ja hän on antava hänelle elämän --


Lataa ppt "Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google