Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)"— Esityksen transkriptio:

1 CxO Mentor Oy

2 Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö) – yli 10v (8 hlö)

3 CxO Mentor Oy Tehtävä seurassa

4 CxO Mentor Oy Mielikuva seurasta

5 CxO Mentor Oy Koen, että seura:

6 CxO Mentor Oy Koen, että seura:

7 CxO Mentor Oy Koen, että seura:

8 CxO Mentor Oy Koen, että seura:

9 CxO Mentor Oy Tiedän mitä varten seura on olemassa

10 CxO Mentor Oy Tiedän mitä seura haluaa tulevaisuudessa

11 CxO Mentor Oy Tiedän mikä on seuran toimintasuunnitelma

12 CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

13 CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

14 CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

15 CxO Mentor Oy Kolme seuran jäsentä, joita ilman seura ei tulisi toimeen: Vesa Reinikkala (24) Marjut Hyvönen (13) Jukka Partanen (8) Jyrki Ikonen (8) Taru Koskinen (3) Kaisa Tapani Leo Karhapää Anutiina Kerkkäinen Emppu Jukka Vatanen Pekka Latvapukkila Valmentajat Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Kukaan ei ole korvaamaton

16 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

17 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

18 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

19 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

20 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

21 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

22 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

23 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

24 CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

25 CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

26 CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

27 CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

28 CxO Mentor Oy Koen, että:

29 CxO Mentor Oy Koen, että:

30 CxO Mentor Oy Koen, että:

31 CxO Mentor Oy Koen, että seura:

32 CxO Mentor Oy Koen, että seura:

33 CxO Mentor Oy Koen, että seura:

34 CxO Mentor Oy Laittaisitko lapsesi seuraan jatkossakin?

35 CxO Mentor Oy Onko seurasi turvallinen lapsille?

36 CxO Mentor Oy Arviointi

37 CxO Mentor Oy Arviointi

38 CxO Mentor Oy Oletko edelleen motivoitunut osallistumaan seuran toimintaan?

39 CxO Mentor Oy Lähtisitkö mukaan toimintaan, jos et vielä ole?

40 CxO Mentor Oy Muuta: Jos haluat jatkaa tai tulla mukaan seuran toimintaan, mikä tehtävä kiinnostaisi: Teen tällä hetkellä toimitsijan tehtäviä ja ohjaan aikuisia eli em. asiat kiinnostavat Hallinto Kaikenlaiset tehtävät valmennuksesta/ohjauksesta aina kilpailutoimitsijan ja hallinnollisiin tehtäviin Valmennus ja luottamustoimet Toimitsija Ajan puutteissa, työ ulkomailla rajoittaa mahdollisuuksia Valmentaja tai apuvalmentaja Urheilija, masters- uimari Rivijäsen

41 CxO Mentor Oy Suosittelen seuraa

42 CxO Mentor Oy Parannusehdotuksia (1/2): Lasten ja nuorten toimintaan tulisi jatkossa panostaa enemmän. Nyt masters uimarit vievät hyviä vuoroja nuorten kustannuksella. Myös harrasteryhmät ovat tärkeitä. Uinti voi olla nuoren ainut harrastus, kaikki eivät ole kilpauimareita. SM ryhmä on myös joutunut kärsimään ja luovuttamaan treeniaikaa aikuisille. Keskittyminen Masters -uimarien toimintaan ja heidän menestyksensä hehkuttaminen latistaa nuorten uimarien fiilistä. Aikuiset kyllä pärjää ja osaavat nostaa itse itsensä jalustalle, mutta nuoret tarvitsevat kannustusta ja tukea eikä vain mainintaa sivulauseissa. Lisää ratavuoroja SM ryhmän nuorille uimareille Seuran sivut eivät ole koskaan kannustaneet junioriuimareita. Sivut ovat niin surkeassa kunnossa, että uutta uimaseuraa lapselleen etsiessä ei tulisi mieleenkään tulla kyseiseen seuraan uimariksi. Sivut ovat epäselvät, paljon vanhaa tietoa tai sitten sitä ei ole laisinkaan luettavissa. Toivoisin sivuille aktiivista otetta ja täysin uutta positiivista ilmettä."

43 CxO Mentor Oy Parannusehdotuksia (2/2): Lasten uimarin polku kuntoon. Taitoryhmille 2 treenit viikossa. Yksi viikkokerta 10- vuotiaille ja vanhemmille on liian vähän. "-avoimuutta seuran johdolta vanhempien suuntaan mm. onko kyseessä vain kasvattiseura, aikuisten uimaseura vai muu mikä? Kilpauintia harrastavat tarvitsevat enemmän kuin mitä seura tällä hetkellä heille tarjoaa, onko tämä myös seuran tahtotila - jos niin kertokaa siitä avoimesti. seuran tämän hetkisen pj:n tulisi tulla toimeen kaikkien henkilöiden kanssa/ olla tasapuolinen seuratoimijoiden kesken. Ei osallistu/ näy laisinkaan junioritoiminnassa vaan keskittyy ja kehittää masters uimareiden asioita, joihin itse kuuluu. seurassa on erinomaisesti asiansa hoitava päävalmentaja, joka saa uimarit innostumaan kerta toisensa jälkeen parempiin suorituksiin ja kannustaa/ rohkaisee uimareita tasapuolisesti. Olisi mukava kuulla miten häntä seuran toiminnassa kuullaan ja otetaan huomioon vai otetaanko?

44 CxO Mentor Oy Kyselyyn oli helppo vastata?


Lataa ppt "CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google