Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KAUPUNGIN JOHDON TERVEISET KYLÄKIERROS 2012. MUUTOKSEN TUULET  Jälleen kerran yhteiskuntia ravistelevat suuret muutokset: tekniikassa, uskonnoissa, organisaatioissa,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KAUPUNGIN JOHDON TERVEISET KYLÄKIERROS 2012. MUUTOKSEN TUULET  Jälleen kerran yhteiskuntia ravistelevat suuret muutokset: tekniikassa, uskonnoissa, organisaatioissa,"— Esityksen transkriptio:

1 KAUPUNGIN JOHDON TERVEISET KYLÄKIERROS 2012

2 MUUTOKSEN TUULET  Jälleen kerran yhteiskuntia ravistelevat suuret muutokset: tekniikassa, uskonnoissa, organisaatioissa, muuttoliikkeenä. Koskevat myös Lieksaa.  Suuria muutoksia tulossa mm. tietoliikenteeseen, kauppaan ja liikenteeseen  Kylien, yhteisöjen ja ihmisten kannattaa panostaa mahdollisimman laadukkaisiin ja tehokkaisiin tietoverkkoihin  Hyötyjen saaminen – on mahdollista syrjemmälläkin. Verkon päässä ja kehityksessä voi olla mukana, kun on verkon päässä, niin Lieksassa kuin syrjäisessä Afrikassakin, Aasiassa tai missä tahansa.  Kunnossa olevat ja tehokkaat tietoliikenneverkot mahdollistavat myös sujuvan elinkeinotoiminnan.

3 MUUTOKSEN TUULET  Sähköiset palvelut lisääntyvät koko ajan erittäin merkittävästi  Valtion ja kuntien tavoitteena on saada ihmiset hoitamaan asiansa sähköisesti (koskee myös terveyspalveluja)  Kimppakyytiin kannattaa lähteä mukaan  Sähköiset järjestelmät tulevat mahdollistamaan myös jonkinlaista tilauslinjaliikennettä muistuttavan palvelun.  Aloitteellisuus on edelleen arvossaan  Se kehitys, mikä näkyy koko Suomen kehityksessä suhteessa suureen maailmaan, tapahtuu mitassa Helsingin suhtautumisessa muuhun Suomeen (Lieksaan ym.).

4  Lieksan kansalaisopisto on hyvä kumppani, käyttäkää sitä!  Lieksan kaupunki haluaa tarjota keskusteluareenoita  Kaupunki tarjoaa apua ja tukea mahdollisuuksien mukaan  Kuntalaisten ja kyläläisten tulisi tuoda paineita ei vain kunnalleen vaan myös valtiolle sekä muille toimijoille  Lieksa voi paremmin vedota ja vaatia, kun sen asukkaat ovat auttamassa meitä näissä vetoamisessa ja vaatimusten kehittelyssä.  Mitä säilytämme vanhasta ja miten sitä muutamme?  Miten luomme kokonaan uutta?


Lataa ppt "KAUPUNGIN JOHDON TERVEISET KYLÄKIERROS 2012. MUUTOKSEN TUULET  Jälleen kerran yhteiskuntia ravistelevat suuret muutokset: tekniikassa, uskonnoissa, organisaatioissa,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google