Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

(Yhdistyksen oma logo tähän)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "(Yhdistyksen oma logo tähän)"— Esityksen transkriptio:

1 (Yhdistyksen oma logo tähän)
Aivoliitto ry (Yhdistyksen oma logo tähän)

2 Toiminta-ajatus Aivoliitto ry on kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestö, joka tukee edustamiensa ryhmien arjessa selviytymistä. Liiton edustamat ryhmät Aivoverenkiertohäiriön sairastaneet Lapset ja nuoret, joilla on kielellinen erityisvaikeus.

3 Aivoliiton perustehtävät
Jäsenyhdistysten toiminnan tukeminen. Osallisuuden mahdollistaminen. Oikeuksienvalvonta ja vaikuttaminen. Edustamiensa ryhmien erityispiirteiden tunnetuksi tekeminen.

4 Aivoliiton päätöksenteko

5 Aivoliiton toiminta

6 Liiton kannatusjäsenet
Jäsenistö Aivoliitto AVH-yhdistykset SLI-yhdistykset Liiton kannatusjäsenet

7 Jäsenyhdistysten toiminta
Jäsenyhdistyksiä on noin 50 eri puolilla Suomea ja niissä on yhteensä noin henkilöjäsentä. Yhdistysten ja niiden aluekerhojen toimintaa on yli 100 paikkakunnalla. Toimintamuotoja muiden muassa tapaamiset, luennot ja vertaistuki retket, teatteri- ja ulkomaanmatkat harrastekerhot ja liikuntakerhot työikäisten kerhot ja perhekerhot.

8 Yhdistyksen henkilöjäsenen edut
AVH- tai Kielipolku-lehti 4 kertaa vuodessa. Tervetuloa jäseneksi -infopaketti. Koulutuksia ja tapahtumia jäsenhintaan. Tuetut lomat. Maksuton lakineuvonta sosiaaliturvaan ja kuntoutukseen liittyvissä asioissa. Oman paikallisyhdistyksen palvelut, vertaistuki ja mahdollisuus osallistua toimintaan.

9 Kiitos! Aivoliitto ry Suvilinnantie 2, 20900 Turku p. 02 2138 200


Lataa ppt "(Yhdistyksen oma logo tähän)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google