Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

8.8.2014 NEUVOTTELUORGANISAATIOT. Neuvotteluorganisaatiot KT Kuntatyönantajat on kunta-alan työnantajajärjestö. JUKO ry on julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "8.8.2014 NEUVOTTELUORGANISAATIOT. Neuvotteluorganisaatiot KT Kuntatyönantajat on kunta-alan työnantajajärjestö. JUKO ry on julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö."— Esityksen transkriptio:

1 8.8.2014 NEUVOTTELUORGANISAATIOT

2 Neuvotteluorganisaatiot KT Kuntatyönantajat on kunta-alan työnantajajärjestö. JUKO ry on julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö. KTN ry on JUKO:n jäsenjärjestö ja yksityisalojen neuvottelujärjestö. KTK ry on AKAVA:n ja KTN:n jäsenjärjestö ja toimii keskusliittona. AKAVA ry, STTK ry ja SAK ry ovat keskusjärjestöjä.

3 Neuvotteluorganisaatiot

4 KT Kuntatyönantajat on kunta- alan työnantajajärjestö. JUKO ry on julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö. KTN ry on JUKO:n jäsenjärjestö ja yksityisalojen neuvottelujärjestö. KTK ry on AKAVA:n ja KTN:n jäsenjärjestö ja toimii keskusliittona. AKAVA ry ja STTK ry ovat keskusjärjestöjä.

5 Neuvotteluorganisaatiot JUKOon kuuluu kahdeksan jäsenyhdistystä, joilla on henkilöjäseniä runsaat 200 000. Kunnissa 70 %, valtiolla 15 %, yliopistoissa 12 % ja seurakunnissa 3 %. Järjestöllä on luottamusmiehiä noin 4 400.

6 Neuvotteluorganisaatiot

7

8 Palvelulaitosten työnantajayhdistys PTY ry on nyt Avaintyönantajat AVAINTA ry. Sen jäsenyhteisöjä koskeva työehtosopimus on AVAINTES (entinen PTYTES). Noin 500:n jäsenyhteisön palveluksessa yli 25.000 työntekijää.

9 Energiateollisuus ry:n noin 250 jäsenyrityksen palveluksessa työskentelee noin 15 000 henkilöä. ET:n työmarkkinatoiminnan piirissä on noin 12 000 palkansaajaa ja 3 000 ovat pääasiassa kunnallisten energialiikelaitosten palveluksessa. Alalla on kolme työehtosopimusta. Neuvotteluorganisaatiot

10


Lataa ppt "8.8.2014 NEUVOTTELUORGANISAATIOT. Neuvotteluorganisaatiot KT Kuntatyönantajat on kunta-alan työnantajajärjestö. JUKO ry on julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google