Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Www.tpa.fi 3.4.2017.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Www.tpa.fi 3.4.2017."— Esityksen transkriptio:

1

2 Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto KOKKI tai TARJOILIJA Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto KODINHUOLTAJA Kotitalousopetus (Talouskoulu)

3 Kokiksi voi opiskella myös pienryhmässä!
Haku harkintaan perustuvan haun kautta! Tutustumiskäynnit ja kokeilut tärkeitä! Vaihda esityksen nimi alatunnisteeseen

4 Kotitalousopetus (Talouskoulu), 20ov =5kk
Minä opin puolen vuoden aikana mm. laittamaan ruokaa ja huolehtimaan kodistani. Lisäksi saan 6 lisäpistettä yhteishakuun ja aikaa miettiä mitä seuraavaksi opiskelisin. Haku normaalisti yhteishaun kautta vielä keväällä 2014.

5 Aikuiskoulutuksena Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Kokin osaamisala, Kokki Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto, Kotityöpalvelujen osaamisala, Kodinhuoltaja Näyttötutkinto Ilta- ja monimuotokoulutus kesto n. 2 vuotta Oppisopimuksena: Puhdistuspalvelujen osaamisala, Toimitilahuoltaja

6 Lyhytkurssit esim. Toteutamme myös yrityskoulutuksia
Hygieniaosaaminen Certificate in Food Hygiene Alkoholilainsäädäntö Työturvallisuuskortti Asiakaspalvelu tutuksi Tarjoilu tutuksi Työpaikkaohjaajakoulutus Siivouskoneet tutuksi Kosteiden tilojen siivous Toteutamme myös yrityskoulutuksia toiveiden mukaisesti!

7 Tervetuloa tutustumaan!
Muuta muistettavaa Ei valintakoetta keväällä 2014 9kisat klo 9-13 Muut tutustumuskäynnit sovitaan joustavasti! Tervetuloa tutustumaan! Vaihda esityksen nimi alatunnisteeseen

8 Tampereenpalvelualanammattiopisto Myös hakuopas löytyy netistä!
Lisätietoja Tampereenpalvelualanammattiopisto Myös hakuopas löytyy netistä!


Lataa ppt "Www.tpa.fi 3.4.2017."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google